ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ιρλανδία – Ελλάδα με Bet Builder στο 26,52

Ιρλανδία – Ελλάδα με Bet Builder στο 26,52

Η αναμέτρηση της Ελλάδας με την Ιρλανδία (10/09, 21:45) ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα.

Η Εθνική με το θωρηκτό Ιωαννίδη και τον Κουλιεράκη να συνεχίζει να σκοράρει ως φορ, στο ντεμπούτο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αν και δεν έκανε καλό πρώτο ημίχρονο βρήκε δύο γκολ κι έφτασε άνετα στη νίκη επί της Φινλανδίας με 3-0 στην πρεμιέρα της στο Nations League.

Από την άλλη, η Αγγλία δεν είχε κανένα πρόβλημα να υποτάξει την Ιρλανδία στη πρώτη αγωνιστική του Nations League και να κάνει ποδαρικό στον όμιλο της Εθνικής μας. Ράις και Γκρίλις οι σκόρερ των «λιονταριών».

Ελλάδα και Ιρλανδία κοντράρονται απόψε (10/09, 21:45) με τη γαλανόλευκη να έχει ως στόχο την κατάκτηση της δεύτερης συνεχόμενης νίκης στην εν λόγω διοργάνωση. Η Ιρλανδία δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Σίμους Κόουλμαν, καθώς  δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε στην ήττα από την Αγγλία, έτσι δεν θα είναι παρών στην αναμέτρηση του Δουβλίνου.

Ο 36χρονος μπακ έχει ήδη επιστρέψει στην Αγγλία προκειμένου να αφοσιωθεί στην αποκατάστασή του, με τον Φέστι Εμποσέλε να καλείται από τον Χάιμιρ Χάλγκριμσον προκειμένου να καλύψει το κενό που άφησε ο αμυντικός της Έβερτον.

Πάντως, η ιστορία των αναμετρήσεων είναι υπέρ της Ελλάδας, καθώς Ιρλανδία δεν έχει κερδίσει κανέναν απο τους τελευταίους 3 αγώνες ενάντια στην εθνική μας ομάδα. Σε 4 από τα 5 παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων, η Ελλάδα κράτησε το μηδέν στην εστία της. Επιπλέον, η Ελλάδα και η Ιρλανδία αναμετρήθηκαν το 2023 για τα προκριματικά του Euro 2024 και η γαλανόλευκη επικράτησε και στις δύο συναντήσεις.

Για το Bet Builder:

Θα επιλέξουμε το 2 σε απόδοση 2.70,καθώς η Ελλάδα έχει την ποιότητα και την ικανότητα να φύγει απόψε με τους τρεις βαθμούς κόντρα στην Ιρλανδία. Επιπλέον, θα πάμε με το να δώσει ασίστ ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος πολλές φορές με σέντρες βρίσκει τους συμπαίκτες του στη μεγάλη περιοχή. Το συγκεκριμένο σημείο το συναντάμεσε απόδοση 5.10. Και τέλος θα πάμε με τα γκολ και συγκεκριμένα με το 2-3 σε απόδοση 1.98, καθώς στις δύο τελευταίες τους συναντήσεις σημειώθηκε αυτός ο αριθμός τερμάτων.

Ιρλανδία - Ελλάδα:

  • Τελικό Αποτέλεσμα: 2 (2.70)
  • Να μοιράσει ασίστ: Τσιμίκας (5.10)
  • Συνολικά Γκολ: 2-3 (1.98)

Απόδοση Bet Builder: 26.52

Βρείτε καθημερινά προγνωστικά, έξυπνα ειδικά στοιχήματα, πλούσια θεματολογία και έτοιμα δελτία στοιχήματος στο Freetips247.com!

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ