ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Bet Builder στο 6,50 στο Ελλάδα-Φινλανδία

Bet Builder στο 6,50 στο Ελλάδα-Φινλανδία

To Bet Builder του Freetips247 από την αναμέτρηση της Εθνικής κόντρα στη Φινλαδία για το Nations League.

Η Εθνική Ελλάδας ξεκινά την προσπάθειά της στο Nations League το Σάββατο (7/9, 21:45) αντιμετωπίζοντας τη Φινλανδία στο «Γ. Καραϊσκάκης» και στη συνέχεια την Ιρλανδία στο Δουβλίνο την Τρίτη (10/9) στο πλαίσιο του 2ου ομίλου της League B. Στις κλήσεις του Γιοβάνοβιτς δεν συμπεριλαμβάνεται ο Κώστας Φορτούνης, ενώ σε σχέση με τις προηγούμενες κλήσεις απουσιάζουν οι Κουρμπέλης, Λημνιός, Σάλιακας, Κώτσιρας, ενώ εκτός βρίσκεται και ο Μπάλντοκ.

Επιπλέον, οι Γιάννης Κωνσταντέλιας και Κωνσταντίνος Κουλιεράκης βρίσκονται στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος Εθνικής Ελλάδας. Επίσης την παρθενική του εμφάνιση αναμένεται να κάνει ο μεσοεπιθετικός της Σλάβια Πράγας, Χρήστος Ζαφείρης, ο οποίος προτίμησε την «Γαλανόλευκη» αντί της Νορβηγίας.

Η Ελλάδα μετράει 9 νίκες σε 10 αναμετρήσεις απέναντι στην Φινλανδία ως γηπεδούχος. Η μια και μοναδική ήττα της σημειώθηκε το 2015 με 1-0. Συνεχίζει με τον Μάρκου Κάνερβα στη θέση του προπονητή. Ο κορμός της ομάδας δεν έχει αλλάξει το τελευταίο διάστημα με αποτέλεσμα οι Φινλανδοί να ξέρουν τι πρέπει να κάνουν στον αγωνιστικό χώρο και πως να επιδιώξουν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους φέρει από νωρίς σε καλή θέση σ’ ένα δύσκολο όμιλο μ’ ένα μεγαθήριο για φαβορί και τρεις ομάδες να ψάχνουν μια θέση στα play – offs ανόδου.

Οι Φινλανδοί προέρχονται από οχτώ διαδοχικά Over, ενώ στα τελευταία παιχνίδια τους τον περασμένο Ιούνιο, ηττήθηκαν με 4-2 από την Πορτογαλία, ενώ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με την Σκωτία.

Σε ότι αφορά το Bet Builder πρώτη μας επιλογή είναι ο άσος. Υπάρχει ενθουσιασμός στην Εθνική ομάδα από το νέο ξεκίνημα με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο, ενώ πρόκειται για μια από τις καλύτερες φουρνιές στην ιστορία της.

Η Φινλανδία δεν τρομάζει σε καμία περίπτωση. Δεύτερη επιλογή μας να σκοράρει ο Φώτης Ιωαννίδης. Ο φορ του Παναθηναϊκού έχει αποδείξει την αξία του απέναντι σε δυσκολότερους αντιπάλους και με τον τρόπο που αγωνίζεται είναι ικανός να βρει δίχτυα από την 1η αγωνιστική.

Περιμένουμε την Εθνική να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων δίχως όμως να πάρει μεγάλα ρίσκα. Με βάση τον τρόπο που επιλέγει να παίζει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς περιμένουμε ένα ματς, το οποίο μπορείνα κριθεί στα 2-3 γκολ.

Το Bet Builder του Freetips247.com

  • Νικητής: 1 (1.70)
  • Να σκοράρει: Ιωαννίδης (2.77)
  • Σύνολο Τερμάτων: 2-3 (1.95)

Bet Builder απόδοσης: 6.50

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ