ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Προγνωστικά (10/06/24): Νίκες γηπεδούχων έως και το 3.60

Προγνωστικά (10/06/24): Νίκες γηπεδούχων έως και το 3.60

Η νέα σεζόν πλησιάζει και στο Betmarket θα βρίσκετε καθημερινά προγνωστικά ποδοσφαίρου, τόσο για το Ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και για τις υπόλοιπες διοργανώσεις.

Λίντσερ - Άλταχ

Ξεκίνησε με νίκη τη σεζόν η Λίντσερ που νίκησε με 2-1 τη Χάρτμπεργκ εκτός έδρας. Πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα του Τόμας Ντάραζ, η οποία θα μπορούσε να δώσει μεγαλύτερες διαστάσεις στο σκορ και να πάρει μία πιο εύκολη νίκη. Παρά τις πολλές απουσίες που έχει, στόχος είναι να φτάσει στη 2η διαδοχική νίκη με μία εξίσου καλή εμφάνιση.

Δύο ήττες μετράει έως τώρα στη σεζόν η Αλτάχ. Η πρώτη μάλιστα ήταν για το Κύπελλο κόντρα σε ερασιτεχνική ομάδα. Όσον αφορά το πρωτάθλημα στην πρεμιέρα έχασε με σκορ 2-1 από την Τιρόλ, εκτός έδρας. Κακή εμφάνιση, θα μπορούσε να έχει δεχθεί κι άλλα γκολ. Όπως εύλογα καταλαβαίνει κανείς το κλίμα στις τάξεις της ομάδας δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, ενώ ήδη υπάρχουν φήμες για απομάκρυνση του προπονητή Στάντφεστ. Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ακόμα.

Οι γηπεδούχοι έχουν καλύτερο ρόστερ, είναι σε καλύτερη κατάσταση και έχουν ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Η επιλογή μας είναι ο άσος και over 1.5  σε απόδοση 1.91 από τη Novibet.

Βέστερλο - Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ

Τρομερή εκκίνηση για τη Βέστερλο που μετράει το απόλυτο των νικών σε 2 αγωνιστικές. Αρχικά, κέρδισε εντός έδρας τη Σερκλ Μπριζ με 3-0 και στη συνέχεια πέρασε επιβλητικά από την έδρα της Μάλιν (4-2). Μοιάζει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση κι επιθετικά είναι ασταμάτητη καθώς σκοράρει και δημιουργεί με ευκολία έως τώρα. Δεν έχει σοβαρές απουσίες και με τον κόσμο στο πλευρό της δείχνει έτοιμη για συνεχίσει το απόλυτο των νικών.

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση είναι η Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ, η οποία μεσοβδόμαδα γνώρισε την ήττα με 3-1 σε εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σλάβια Πράγας για τα προκριματικά του Champions League. Προβλημάτισε με την εικόνα της, καθώς θα μπορούσε να ηττηθεί και με μεγαλύτερο σκορ. Στο πρωτάθλημα, πέτυχε την πρώτη της νίκη κόντρα στη Μπέρσχοτ (3-1). Έρχεται με κάποιες απουσίες, ενώ ο προπονητής Ποκιονόλι ετοιμάζει ροτέισον.

Βάσει κατάστασης και απόδοσης των δύο ομάδων έως τώρα το 3.60 στον άσο είναι πολύ υψηλό. Οι γηπεδούχοι έχουν αποδώσει εξαιρετικά στα δύο ματς έως τώρα, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν πατάνε καλά και έχουν το μυαλό τους και στη ρεβάνς κόντρα στη Σλάβια. Επομένως στηρίζουμε τον άσο στην πολύ υψηλή απόδοση του 3.60 από τη Fonbet.

Προγνωστικά (10/8/24) - Betmarket επιλογές

18:00, Λίντσερ - Άλταχ: 1 & Over 1.5, σε απόδοση 1.91

19:15, Βέστερλο - Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ: 1, σε απόδοση 3.60

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ