ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ολυμπιακός: Οι αποδόσεις για τα γκολ του Γιάρεμτσουκ

Ολυμπιακός: Οι αποδόσεις για τα γκολ του Γιάρεμτσουκ

Τη μεταγραφή του Ρόμαν Γιάρεμτσουκ ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός και το Betmarket σας παρουσιάζει τις αποδόσεις για τα γκολ που θα σκοράρει ο παίκτης στη Stoiximan Superleague.

Η νέα σεζόν πλησιάζει και στο Betmarket θα βρίσκετε καθημερινά προγνωστικά ποδοσφαίρου, τόσο για το Ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και για τις υπόλοιπες διοργανώσεις.

Ο υψηλόσωμος επιθετικός έφτασε στον Πειραιά από την Κλαμπ Μπριζ, έναντι δύο εκατομμυρίων ευρώ. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή για τον οποίο έχουν δαπανηθεί πολλά εκατομμύρια ευρώ, καθώς τον Ιούλιο του 2021 η Μπενφίκα πλήρωσε στη Γκεντ 17 εκατομμύρια ευρώ κι ένα χρόνο αργότερα η Κλάμπ Μπριζ πλήρωσε στους Πορτογάλους το ίδιο ποσό για να τον αποκτήσει.

Η αλήθεια είναι πως πέρσι επανήλθε στις καλές σεζόν, οπότε στον Ολυμπιακό ψάχνει την επιστροφή του στα γκολ. Πέρσι αγωνίστηκε στη Βαλένθια, σκοράροντας επτά φορές σε 31 συμμετοχές. Όσον αφορά την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, αυτή έγινε το 2020/21, όπου σκόραρε 23 γκολ και μοίρασε οκτώ ασίστ με τη φανέλα της Γκεντ.

Επιπλέον, πρόκειται για ένα ενεργό μέλος της Εθνικής Ουκρανίας, έχοντας σκοράρει 16 γκολ σε 53 συμμετοχές με το εθνόσημο.

Ολυμπιακός: Οι αποδόσεις για τα γκολ του Γιάρεμτσουκ

Ο Ολυμπιακός ξεκινά τη σεζόν έχοντας ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Η σπουδαία κατάκτηση του Conference League τον οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Europa League κι έτσι δεν θα βρεθεί στη μάχη των προκριματικών. Αυτό σημαίνει πως ο Μεντιλίμπαρ έχει τον χρόνο να δουλέψει αρκετά στην ομάδα του, χωρίς να έχει στο μυαλό του να βιαστεί.

Η προσθήκη του Γιάρεμτσουκ ανεβάζει το επίπεδο στην κορυφή της επίθεσης, καθώς ο Ουκρανός θα δημιουργήσει ένα πολύ ποιοτικό δίδυμο μαζί με τον Ελ Κααμπί. Το θετικό είναι πως οι «Ερυθρόλευκοι» έχουν μπροστά τους πολλές αναμετρήσεις φέτος, καθώς έχουν τη σίγουρη θέση τους ομίλους και τις φυσικά εγχώριες διοργανώσεις.

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη καλή επίθεση και η προσθήκη του Γιάρεμτσουκ ανεβάζει κι άλλο το επίπεδο, οπότε όπως είναι λογικό το line για τα γκολ του Ουκρανού στο πρωτάθλημα είναι αρκετά υψηλό.

Αποδόσεις Novibet

Να σκοράρει ο Γιάρεμτσουκ Over 11.5 γκολ στη Stoiximan Superleague 2024/25 (Κανονική διάρκεια): 2.00

Να σκοράρει ο Γιάρεμτσουκ Under 11.5 γκολ στη Stoiximan Superleague 2024/25 (Κανονική διάρκεια): 1.75

 

 

 

 

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ