ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ελληνικά φιλικά με combo σε απόδοση 4.33

Ελληνικά φιλικά με combo σε απόδοση 4.33

Με τα φιλικά παιχνίδια του προγράμματος ασχολείται το Freetips247.com, προτείνοντας δυάδα με combo bet και γκολ σε απόδοση 4.43.

Δείτε τις αναλύσεις και τα προγνωστικά του Freetips247.com

Άγιαξ - Ολυμπιακός (G/G & Over 2.5)

Οι κάτοχοι του Conference League ξεκίνησαν την προετοιμασία, έχοντας κλείσει ένα δυνατό πρώτο φιλικό κόντρα στον Άγιαξ. Οι Ολλανδοί έχουν ξεκινήσει νωρίτερα την προετοιμασία τους, έχοντας μάλιστα και τέσσερα παιχνίδια στα πόδια τους.

Οι τυπικά γηπεδούχοι στην αναμέτρηση έχουν βρει ρυθμό στο σκοράρισμα έχοντας πετύχει οκτώ γκολ στα τέσσερα φιλικά παιχνίδια, ωστόσο στα τρία από αυτά έχει δεχθεί γκολ. Περιμένουμε ανοιχτό ματς, λέω και του χαρακτήρα του, πιστεύοντας πως και οι δύο ομάδες θα βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Σημείο το οποίο βγάζει αξία σε αυτό το φιλικό σε απόδοση 1.87.

Σαλερνιτάνα - Βόλος ΝΠΣ (Over 3.5)

Σε αντίστοιχη θέση με τον Ολυμπιακό βρίσκεται και ο Βόλος, ο οποίος ξεκίνησε πρόσφατα την προετοιμασία του και το πρώτο φιλικό ματς είναι αρκετά... δυνατό απέναντι στην Σαλερνιτάνα. Από την πλευρά της ελληνικής ομάδας αναμένεται να δούμε παίκτες με... βαριά πόδια, όπως είναι λογικό σε κάθε αρχή προετοιμασίας.

Οι Ιταλοί στο πρώτο φιλικό... ξεμούδιασαν και έδειξαν τις επιθετικές τους αρετές απέναντι στην Ντελφίνο, επικρατώντας με 9-0 σκορ. Αναμφίβολα η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων στο σημερινό φιλικό είναι μεγάλη, με τους Ιταλούς να έχουν τον πρώτο λόγο έχοντας παράλληλα και ένα φιλικό ματς στα πόδια τους. Περιμένουμε παραγωγικό ματς και θα πάμε στα πολλά γκολ, τα οποία προσφέρονται σε πολύ καλή απόδοση (2.37).

Η πρόταση του Freetips247.com

  • Άγιαξ - Ολυμπιακός G/G & Over 2.5 (1.87)
  • Σαλερνιτάνα - Βόλος ΝΠΣ Over 3.5 (2.37)

Δυάδα απόδοσης: 4.43

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ