ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΚΡΟΑΤΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ Live Streaming

ΚΡΟΑΤΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ Live Streaming

Άλλη μία εντυπωσιακή παράσταση προσέφερε η Ελλάδα στο Προολυμπιακό τουρνουά. Φύλλο και φτερό έκανε τη Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς, τσεκάροντας το εισιτήριο για τον τελικό. Με το πόδι στο γκάζι από τα πρώτα λεπτά η γαλανόλευκη, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα του Σέκουλιτς. Σοβαροί και αποφασισμένοι οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη, αποσυντόνισαν πλήρως τον ηγέτη των Ντάλας Μάβερικς και έφτασαν εύκολα στο ροζ φύλλο του αγώνα. Άπαντες βρέθηκαν σε εξαιρετικό απόγευμα, με την αρμάδα του Βασίλη Σπανούλη να θέλει να «καθαρίσει» και την Κροατία στον δρόμο για το Παρίσι. «Είχαμε ένα πλάνο και είναι σημαντικό ότι οι παίκτες το αποδέχτηκαν και το εφάρμοσαν. Ήταν φανταστικοί, ειδικά στην άμυνα απόψε. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό στοιχείο. Τώρα έχουμε μπροστά μας τον τελικό για να πετύχουμε τον στόχο μας. Δεν θέλω να μιλήσω ατομικά για κάποιους παίκτες, δεν είναι δίκαιο γιατί όλοι έπαιζαν καταπληκτικά. Για μένα δεν μετρούν τα στατιστικά, αλλά οι νίκες. Είμαστε εδώ για να κερδίζουμε και νιώθω ευλογημένος που αυτά τα παιδιά παίζουν για να κερδίσουν. Το πιο σημαντικό είναι να πιστεύεις στο πλάνο αλλά και να έχεις παίκτες που να μπορούν να το εφαρμόσουν. Τα παιδιά είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες, έχουν πολύ υψηλό IQ και είναι νικητές. Υπάρχει μεγάλος σεβασμός και εξαιρετικό κλίμα, μέσα σε ένα τόσο σύντομο διάστημα χτίζουμε μια κουλτούρα όχι μόνο για το τώρα, αλλά και για το μέλλον. Θα περιμένουμε τον αντίπαλό μας και θα δούμε ποιος θα είναι», δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης.

 

Με την ψυχή στο στόμα προκρίθηκε στον τελικό του ΣΕΦ η Κροατία. Τα βρήκε... μπαστούνια κόντρα στη Δομινικανή Δημοκρατία και λίγο έλειψε να την πατήσει. Τελικά, η δουλειά έγινε και η παρέα του Σούμπατς θα παλέψει για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. «Ξέρουμε τι μας περιμένει από την Ελλάδα και πώς μπορούν να μας τιμωρήσουν. Είναι ξεκάθαρα το φαβορί και έχουν έναν σπουδαίο προπονητή με τον οποίο αποδίδουν εξαιρετικά. Ωστόσο όλα μπορούν να συμβούν σε ένα παιχνίδι. Θα πρέπει να μπούμε πιο αποφασισμένοι και έτοιμοι για μάχη. Θα είναι δύσκολο το έργο μας μπροστά σε τόσο κόσμο, αλλά θα προσπαθήσουμε. Και οι δύο ομάδες είναι κουρασμένες. Όλα είναι πιθανά», ανέφερε ο Ντάριο Σάριτς.

 

ΚΡΟΑΤΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

 

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ