ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με τα γκολ σε Νορβηγία και Σουηδία

Με τα γκολ σε Νορβηγία και Σουηδία

Euro 2024 δεν υπάρχει στο σημερινό πρόγραμμα και η δράση μεταφέρεται στην Σκανδιναβία. Χαμός σε Σουηδία και Νορβηγία, με τα γκολ να έχουν την τιμητική τους. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του StoiximaView.

ΜΑΛΜΕ - ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ (17:30): Η Μάλμε είναι η πρωταθλήτρια και πρωτοπόρος, έχοντας 32 βαθμούς με 10-2-1 και 34-9 γκολ. Είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα και αυτό καλείται να συνεχίσει να το δείχνει και στο υπόλοιπο της σεζόν . Πάντως, στο τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή, «κόλλησε» στο 2-2 με την Μπρομαποϊκάρνα εκτός έδρας. Δεν έδειξε τόσο καλή εικόνα και όχι μόνο αυτό, αλλά γλίτωσε την ήττα στο φινάλε.

Όλα τα προγνωστικά Euro 2024 εδώ.

ΜΑΛΜΕ - ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ (17:30): Η Χάλμσταντ έχει... ισορροπία ως τώρα, με 6 νίκες και 6 ήττες στο πρωτάθλημα αλλά και 17-19 γκολ. Προ διακοπής, νίκησε 4-0 την Γκάις, σε ματς που ήταν πολύ αποτελεσματική και που το τελείωσε με μόλις 28% κατοχή υπέρ της! Συμβαίνουν και αυτά στο ποδόσφαιρο, έτσι! Όπως καταλαβαίνετε, δεν έχει σταθερότητα και προηγουμένως είχε χάσει 2-0 εκτός έδρας τόσο από την Έλφσμποργκ όσο και από την Τζουργκάρντεν.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (Μάλμε - Χάλμσταντ)

ΧΑΜ ΚΑΜ - ΤΡΟΜΣΟ (18:00): Με γκολ των Γιόνσον και Ουντάλχ, απέδρασε με το πολύτιμο τρίποντο από την Jotun Arena η Χαμ Καμ! Μεγάλη νίκη για την ομάδα του Γιάκομπ Μίχελσεν, που στάθηκε εξαιρετικά κόντρα στην Σάντεφιορντ. Εδωσε την μπάλα στους αντιπάλους, έκανε το παιχνίδι της και δικαιώθηκε η Χαμ Καμ. Ήταν κάτι παραπάνω από επιτακτική η ανάγκη για νίκη, με την ομάδα του Μίχελσεν να βγάζει αντίδραση στην επανέναρξη του νορβηγικού πρωταθλήματος.

Ολες οι αναλύσεις Euro 2024 εδώ.

ΧΑΜ ΚΑΜ - ΤΡΟΜΣΟ (18:00): Την Σάντεφιορντ έτυχε να αντιμετωπίσει τελευταία και η Τρόμσο. Ηταν ένα εξ αναβολής ματς που διεξήχθη μεσοβδόμαδα, με την ομάδα του Γιόργκεν Βικ να φτάνει στο τρίποντο. Καλή εμφάνιση από την Τρόμσο και επιστροφή στον δρόμο των επιτυχιών. Εβαλε… φρένο στα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα ( δύο ήττες) και έφτασε στη νίκη το σύνολο του Βικ. Νόρντας και Ρόμσας την οδήγησαν στην επιτυχία, με την Τρόμσο να καθαρίζει την υπόθεση τρίποντο από το πρώτο ημίχρονο του αγώνα.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (Χαμ Καμ - Τρόμσο)

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

 

ΣΧΟΛΙΑ