ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Προγνωστικά (7/7): Παιχνίδι με γκολ στη Σκανδιναβία

Προγνωστικά (7/7): Παιχνίδι με γκολ στη Σκανδιναβία

Ολοκληρώθηκαν τα προημιτελικά του Euro 2024 και η δράση θα επιστρέψει σε λίγες μέρες για την κορυφαία διοργάνωση της σεζόν. Γι’ αυτό και εμείς θα στραφούμε στην αγαπημένη μας Σκανδιναβία για τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος (7/7/24).

Μπόντο/Γκλίμτ - Μπραν

Θετική επιστροφή μετά τη διακοπή για την Μπόντο/Γκλιμτ η οποία μπορεί να ζορίστηκε κόντρα στη Σάρπσμποργκ αλλά νίκησε με 2-1 εκτός έδρας. Βρέθηκε πίσω στο σκορ και χρειάστηκε ένα αυτογκόλ στις καθυστερήσεις του αγώνα για να κάνει την ολική ανατροπή και να πάρει τους 3 βαθμούς. Πέρα από το γκολ δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, αντιθέτως δημιούργησε ευκαιρίες τις οποίες δεν εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον. Σημαντική νίκη, καθώς παρέμεινε στην 1η θέση της βαθμολογίας με 30 βαθμούς. Είναι η ομάδα που έχει την καλύτερη άμυνα (9) και επίθεση (27) στο πρωτάθλημα της Νορβηγίας. Είναι αήττητη εντός έδρα με 3 νίκες και άλλες τόσες ισοπαλίες.

Από την άλλη, η Μπραν δεν ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της μετά τη διακοπή, καθώς έμεινε ισόπαλη χωρίς σκορ εντός έδρας απέναντι στη Στρόμσγκοντσετ. Έπεσε στην 2η θέση της βαθμολογίας πλέον, όπου έχει 28 βαθμούς. Είναι μία καλή ομάδα που συνήθως τα παιχνίδια της μας προσφέρουν γκολ και θέαμα. Πριν τη διακοπή είχε 5 διαδοχικά Goal/Goal & over 2,5. Εκτός έδρας είναι αήττητη με απολογισμό 3 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Μιλάμε για ντέρμπι κορυφής. Είναι δύο καλές ομάδες που θα παίξουν με στόχο για τη νίκη. Είναι ικανές να μας προσφέρουν γκολ και θέαμα αλλά δεν πιστεύουμε ότι θα ξεφύγει το σκορ. Η επιλογή 2-3 γκολ σε απόδοση 2,07 από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες.

Γκάις - Χάμαρμπι

Επιστροφή στη δράση και για το πρωτάθλημα Σουηδίας. Τελευταία αγωνιστική υποχρέωση για τη Γκάις ήταν πριν από 36 μέρες όπου έχασε με το βαρύ 4-0 από τη Χάλμσταντ εκτός έδρας. Ωστόσο, η πορεία που πραγματοποιούν οι νεοφώτιστοι μέχρι στογμής στη διοργάνωση είναι εντυπωσιακή, καθώς βρίσκονται στην 4η θέση με 21 βαθμούς και ισοβαθμούν με τη Χάμαρμπι. Τα 3 τελευταία της παιχνίδια έληξαν με over 2,5. Πολύ καλή της η παρουσία στα εντός έδρας ματς όπου μετράει 5 νίκες και μόλις μία ήττα.

Σε πολύ καλή κατάσταση βρισκόταν η Χάμαρμπι πριν τη διακοπή που μετρούσε 3 συνεχόμενες νίκες. Τελευταία της νίκη απέναντι στην  Τζουργκάρντεν εκτός έδρας με το εντυπωσιακό 3-0. Επίσης, έχει 10 συνεχόμενα παιχνίδια με over 2,5. Είναι στην 4η θέση σε ισοβαθμία (21 βαθμούς) με τη σημερινή της αντίπαλο, Γκάις, όπως αναφέραμε παραπάνω.

Είναι ένα παιχνίδι απέναντι σε δύο καλές ομάδες. Αμφότερες διαθέτουν επιθετικές αρετές, σκοράρουν και θα κυνηγήσουν τη νίκη. Μπορούν να μας προσφέρουν ένα ωραίο ματς με ρυθμό και γκολ. Επομένως, το Over 2.5 είναι η επιλογή μας και το βρίσκουμε σε απόδοση 1,73 από τη Novibet.

Προγνωστικά (07/07/24)

15:30, Μπόντο/Γκλιμτ - Μπραν: 2-3 γκολ, σε απόδοση 2.07

17:30, Γκάις - Χάμαρμπι: Over 2.5, σε απόδοση 1.73

 

ΣΧΟΛΙΑ