ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πληρώνουν τα γκολ στο Βερολίνο!

Πληρώνουν τα γκολ στο Βερολίνο!

Σήμερα (6/7) συμπληρώνεται το παζλ των ημιτελικών του Euro 2024. Ισπανία και Γαλλία έκλεισαν θέση στην επόμενη φάση και μένει να φανεί σε ποια χέρια θα καταλήξουν τα δύο εναπομείναντα εισιτήρια. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του StoiximaView.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ (22:00): Η Ολλανδία ψάχνει την πρόκριση στα ημιτελικά του Euro 2024 για πρώτη φορά μετά το 2004. Είναι πολλά τα χρόνια, ειδικά για μία σχολή του ποδοσφαίρου που έχει βγάλει αμέτρητους παικταράδες. Η αλήθεια είναι ότι προκρίθηκε με άνεση στα προημιτελικά της διοργάνωσης και εδώ καλείται να αντιμετωπίσει έναν πιο δυνατό αντίπαλο. Θα καταφέρει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα; Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν την παίρνει να υποτιμήσει την Τουρκία. Αν το κάνει, λογικά θα έχει πρόβλημα.

Στον όμιλό τους, οι «οράνιε» τερμάτισαν στην 3η θέση, πίσω από Αυστρία και Γαλλία, όμως, δεν το «πλήρωσαν». Και αυτό γιατί στάθηκαν τυχεροί, αντιμετωπίζοντας την (πρώτη του πέμπτου ομίλου) Ρουμανία! Μάλιστα, δεν συνάντησαν ιδιαίτερα προβλήματα στη φάση των «16» και πέρασαν με τριάρα. Ο Γκάκπο έκανε την αρχή στο 20’, ο Μάλεν ολοκλήρωσε τη δουλειά με δύο γκολ, στο 83’ και στο 90’. Γενικά η Ολλανδία έκανε καλό παιχνίδι και έχασε αρκετές ευκαιρίες.

Όλα τα προγνωστικά Euro 2024 εδώ.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ (22:00): Η Τουρκία πήρε μεγάλη πρόκριση στους «8» και ονειρεύεται τα ημιτελικά, κάτι που είχε καταφέρει το 2008. Μπορεί να το επαναλάβει; Οι στοιχηματικές τη θεωρούν ως το μεγάλο αουτσάιντερ, αλλά εγώ εκτιμώ ότι μπορεί να βάλει δύσκολα στην Ολλανδία. Έχει καλή ομάδα και ποιοτικές μονάδες και μπορεί να κάνει ζημιά. Το θέμα είναι να το πιστέψει και η ίδια και να είναι συγκεντρωμένη μέχρι το φινάλε.

Τα δύο γκολ του στόπερ Ντεμιράλ και η απίθανη απόκρουση του Γκιουνόκ στο φινάλε του αγώνα με την Αυστρία (2-1), «έστειλαν» τους Τούρκους στα προημιτελικά του Euro 2024. Φέτος, μάλιστα, ήταν και η πρώτη φορά που πέρασαν τον όμιλο μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες (2020, 2016) και ενώ στο Euro 2012 δεν είχαν περάσει στην τελική φάση.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (Ολλανδία - Τουρκία)

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

 

ΣΧΟΛΙΑ