ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΙΣΠΑΝΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ Live Streaming

ΙΣΠΑΝΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ Live Streaming

Η Ισπανία έχει αποδείξει μέχρι στιγμής πως δίκαια θεωρείται ένα από μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση της κούπας. Το σύνολο του Ντε Λα Φουέντε σκορπά τον… τρόμο όπου σταθεί και όπου βρεθεί, κάτι που κατάλαβαν από πρώτο χέρι όσες ομάδες βρέθηκαν απέναντι στην «φούρια ρόχας». «Η Γερμανία είναι φανταστική ομάδα, έχουν ορισμένους από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και είναι πολύ οργανωμένη και πειθαρχημένη. Αλλά τώρα θα αντιμετωπίσουν μία ομάδα πολύ κοντά στο επίπεδό τους, μία ομάδα που είναι δύσκολο να την κερδίσεις και είναι διψασμένη για επιτυχίες. Ξέρω ότι είναι κλισέ στο ποδόσφαιρο, αλλά οι μικρές λεπτομέρειες θα κρίνουν το παιχνίδι», ήταν τα λόγια του κόουτς της Ισπανίας, Λουίς ντε λα Φουέντε. Για το Ισπανία - Γερμανία Στοίχημα, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και έχει διαθέσιμους όλους τους παίκτες του. Να σημειωθεί, επίσης, κάτι σημαντικό: οι κάρτες που έχουν οι παίκτες «σβήνονται» στον επόμενο γύρο (ημιτελικά), εφόσον δεν έχουν συμπληρώσει.

Η Γερμανία από την πλευρά της επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί κόντρα στην Δανία παίρνοντας έτσι την πρόκριση για την φάση των «8» του Euro 2024. Μέχρι στιγμής τα «πάντσερ» έχουν δείξει εξαιρετική εικόνα δείχνοντας πως η ανανέωση που έχουν κάνει τους έχει μεταμορφώσει προς το καλύτερο. Απόψε έχουν μπροστά τους μια ιστορική πρόκληση καθώς καλούνται να αφήσουν εκτός ένα από τα μεγάλα φαβορί του τουρνουά την Ισπανία. «Πάντοτε υπάρχει περιθώριο για βελτίωση. Έμεινα χαρούμενος με τα πρώτα 20 λεπτά απέναντι στη Γερμανία, όμως, θα πρέπει να σιγουρέψουμε ότι δεν... πιέζουμε καταστάσεις, αλλά παραμένουμε υπομονετικοί στο παιχνίδι μας και κρατάμε την μπάλα. Αν συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάναμε σε εκείνα τα 20 λεπτά, θα είναι δύσκολο να μας κερδίσουν», δήλωσε χαρακτηριστικά, ο τεχνικός της Γερμανίας Τζούλιαν Νάγκελσμαν. Δεν έχει ούτε εκείνος προβλήματα για τον σπουδαίο προημιτελικό, ενώ οι παίκτες της Γερμανίας που είναι στο όριο να συμπληρώσουν κάρτες, είναι τρεις: ο Ρούντιγκερ, ο Μίτελσταντ και ο Όντριχ.

ΙΣΠΑΝΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ Live Streaming |Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 

ΣΧΟΛΙΑ