ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πορτογαλία-Γαλλία: Ο ηγέτης Κριστιάνο και σημεία για όλα τα γούστα

Πορτογαλία-Γαλλία: Ο ηγέτης Κριστιάνο και σημεία για όλα τα γούστα

Ο προημιτελικός ανάμεσα στην Πορτογαλία και τη Γαλλία στο Euro 2024 υπόσχεται να είναι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες αγώνες της διοργάνωσης. Ας δούμε τις πιο χρήσιμες πληροφορίες για να κάνετε τις καλύτερες στοιχηματικές επιλογές για τα προγνωστικά του αγώνα Πορτογαλία - Γαλλία (05/07/24).

Πορτογαλία - Γαλλία: Προγνωστικά

Η Πορτογαλία έχει δείξει καλή φόρμα, κερδίζοντας την Τσεχία και την Τουρκία στη φάση των ομίλων, ενώ υπέστη μια απρόσμενη ήττα από τη Γεωργία. Στον γύρο των 16, επικράτησε της Σλοβενίας στα πέναλτι, μετά από ισοπαλία 0-0 στην κανονική διάρκεια. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, παρά την ηλικία του, παραμένει καθοριστικός για την ομάδα του Roberto Martinez, έχοντας ήδη καταρρίψει το ρεκόρ για τις περισσότερες ασίστ στην ιστορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Η Γαλλία είχε μια σταθερή πορεία στους ομίλους με δύο νίκες και μία ισοπαλία, συμπεριλαμβανομένου ενός 1-1 με την Πολωνία. Στον γύρο των 16, νίκησε το Βέλγιο με 1-0. Η ομάδα του Didier Deschamps βασίζεται στην αμυντική σταθερότητα και την ταχύτητα των επιθετικών της για να πετύχει τα γκολ​ αλλά έχει αρκετές δυσκολίες. Σκόραρε συνολικά 3 γκολ στην διοργάνωση, από τα οποία τα 2 ήταν αυτογκόλ και το 1 πέναλτι. Πολύ κακός απολογισμός και ένα αρκετά «βαρετό» ποδόσφαιρο.

Μετά από 4 αγώνες που είδαμε τις ομάδες η εικόνα που σχηματίσαμε για την Πορτογαλία είναι καλύτερη. Παρά την δυσκολία των «Λουζιτανών» απέναντι στην Σλοβενία, εν τούτοις, η συνολική της λειτουργία ως ομάδα, είναι καλύτερη από τους «Les Bleus». Η νίκη της Πορτογαλία, σε απόδοση 3,45, θα μπει στα προγνωστικά του αγώνα (05/07/24) καθώς θεωρούμε ότι έχει αξία.

Πορτογαλία - Γαλλία: Οι πιθανές ενδεκάδες

Η Πορτογαλία αναμένεται να κρατήσει ένα σχήμα 4-2-3-1. Η ομάδα του Roberto Martínez είναι πολύ πιθανό να έχει τον έλεγχο του αγώνα και να προσπαθήσει να «τρυπήσει» την άμυνα της Γαλλίας. Ο κύριος τρόπος επίθεσης είναι οι σέντρες στο κουτί. Η Πορτογαλία έχει τις περισσότερες, με διαφορά, από όλες τις ομάδες στο EURO καθώς μετράει 120. Ο στόχος, σχεδόν σε όλες, ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Στα 13,00 η απόδοση του «CR7» για να σκοράρει με το κεφάλι.

Η Γαλλία θα παραταχθεί με ένα σχήμα 4-2-3-1. Η αμυντική της λειτουργία θα αρχίζει στο μισό της γήπεδο με ένα σχηματισμό 4-4-2. Στόχος είναι να αφήσει τον αντίπαλο να ανέβει ψηλά, να κλέψει μπάλα και έπειτα να έχει χώρο να «χτυπήσει» στην κόντρα επίθεση. Αυτό δεν το έχει πετύχει μέχρι σήμερα. Η ομάδα του Didier Deschamps μετρά 11 cutbacks μέσα στην περιοχή του αντιπάλου χωρίς να βάλει κανένα γκολ. Τα περισσότερα μαζί με την Ισπανία. Αυτά συνήθως τα μοιράζουν οι δύο μπακ της ομάδας, Ερνάντεζ και Κουντέ. Στα 10,00 η απόδοση του Ερνάντεζ για ασίστ και στα 13,00 η απόδοση του Κουντέ από τις στοιχηματικές.

  • Πιθανή Ενδεκάδα Πορτογαλία (4-2-3-1): Κόστα – Μέντες, Πέπε, Ντίας, Κανσέλο - Παλίνια, Βιτίνια - Λεάο, Φερνάντες, Σίλβα - Ρονάλντο.
  • Πιθανή Ενδεκάδα Γαλλίας (4-2-3-1): Μαϊγνιάν – Ερνάντεζ, Σαλιμπά, Ουπαμεκανό, Κουντέ – Τσουαμενί, Κατέ- Εμπαμπέ, Γκριζμάν, Ντεμπελέ - Τουράμ.

Πορτογαλία - Γαλλία: Διαιτητής του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Michael Oliver, γνωστός για την αυστηρότητά του, αλλά και για τον τρόπο που χειρίζεται τον ρυθμό του κάθε αγώνα. Σφύριξε σε 3 αγώνες στο EURO 2024 μέχρι σήμερα στους όποιους έδωσε μόλις 4 κίτρινες κάρτες. Έδωσε όμως 2 πέναλτι σε αυτούς τους 3 αγώνες. Στα 3,05 ο καταλογισμός πέναλτι στον αγώνα.

Πορτογαλία - Γαλλία: Η ενισχυμένη* απόδοση που αξίζει

Η ενισχυμένη* απόδοση που αξίζει, συνδυάζει δύο από τα πιο πάνω σημεία που επιλέξαμε για τα προγνωστικά του αγώνα Πορτογαλία - Γαλλία (05/07/24). Το να κερδίσει η Πορτογαλία και να σκοράρει ο Ρονάλντο είναι σε απόδοση που φτάνει 6,00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Πορτογαλία – Γαλλία: 1 @3,45

Πορτογαλία – Γαλλία: Ρονάλντο, Να σκοράρει με κεφαλιά @13.00

Πορτογαλία – Γαλλία: Ερνάντεζ, ασίστ @10.00

Πορτογαλία – Γαλλία: Κουντέ, ασίστ @13.00

Πορτογαλία – Γαλλία: Καταλογισμός Πέναλτι @3.05

Πορτογαλία – Γαλλία: 2 και Ρονάλντο anytime scorer @6.00

 

ΣΧΟΛΙΑ