ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΑΥΣΤΡΙΑ Live Streaming

ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΑΥΣΤΡΙΑ Live Streaming

Την ευκαιρία να φτάσουν σε ένα πολύτιμο τρίποντο κόντρα στην Γαλλία το οποίο θα τους χάριζε την πρόκριση για την επόμενη φάση έχασαν οι Ολλανδοί. Το τελικό 0-0 τους αφήνει μια πικρία, μιας και στο δεύτερο 45λεπτο ήταν σαφώς ανώτεροι από τον αντίπαλο τους. Μάλιστα στην φάση του 69’ στάθηκαν εξαιρετικά άτυχοι όταν το τέρμα του Σίμονς ακυρώθηκε ως οφσάιντ. «Συνολικά, υπήρξαν στιγμές που δεν ήμασταν στα καλύτερά μας (έναντι Γαλλίας). Δώσαμε τη μπάλα σε επικίνδυνες καταστάσεις. Δεν τους πιέζαμε πάντα αποτελεσματικά στο πρώτο ημίχρονο. Αυτό βελτιώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Οι επιθετικοί μας Όλοι πέρασαν δύσκολες στιγμές και μερικές φορές δεν είχαμε την υπομονή να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις, αλλά τελικά πιστεύω ότι ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα και ένα με το οποίο μπορούμε να ζήσουμε», ήταν τα λόγια του ομοσπονδιακού τεχνικού της Ολλανδίας, Ρόλαντ Κούμαν.

Η Αυστρία από την άλλη ήταν καταιγιστική κόντρα στην Πολωνία δίχως να της αφήσει περιθώρια αντίδρασης. Νίκη με 3-1 το τελικό αποτέλεσμα με την ίδια πλέον να βρίσκεται για τα καλό στο «κόλπο» της πρόκρισης. Με νίκη απόψε κόντρα στην Ολλανδία παίρνει αυτόματα την πρόκριση για την φάση των «16» ενώ υπό προϋποθέσεις η ισοπαλία θα την έστειλε στην νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης ως μια από τις καλύτερες τρίτες. «Ερχόμαστε απέναντι σε έναν αντίπαλο με σχεδόν την ίδια ατομική ποιότητα με τη Γαλλία, λίγο λιγότερο επειδή είναι μια μικρότερη χώρα. Έχουν μεγάλη διεθνή ποιότητα και θα πρέπει να φανούμε αρκετά προσεκτικοί. Έχουμε φάσεις όπου ελέγχουμε το παιχνίδι .Χρειαζόμαστε μια έντονη και φυσική απόδοση, ώστε να δείξουμε γιατί είμαστε πραγματικά ικανοί», ανέφερε ο τεχνικός της Αυστρίας Ραλφ Ράνγκνικ.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΑΥΣΤΡΙΑ Live Streaming |Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ