ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΤΟΥΡΚΙΑ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ Live Streaming

ΤΟΥΡΚΙΑ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ Live Streaming

Άπαντες γνώριζαν την ποιότητα της Τουρκίας πριν ξεκινήσει το Euro 2024, με την ίδια να το επιβεβαιώνει με τον πιο εμφατικό τρόπο. Νίκη με 3-1 επί της Γεωργίας στην πρεμιέρα του έκτου ομίλου και το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα για την ίδια. Οι δύο γκολάρες των Μουλντούρ (25’) και Γκιουλέρ (62’) έβαλαν τις βάσεις για την νίκη με τον Ακτούρκογλου να διαμορφώνει στις καθυστερήσεις το τελικό σκορ. «Αυτή είναι η πρώτη φορά που κερδίζουμε τον πρώτο αγώνα χωρίς να έχουμε ξεπεράσει ακόμη τη φάση των ομίλων στα τρία τελευταία EURO. Για την ακρίβεια δεν πήραμε ούτε πόντο την προηγούμενη φορά. Ο πρώτος μας στόχος ήταν να κερδίσουμε τον (εναρκτήριο) αγώνα. Τώρα το κερδίσαμε, το όνειρο είναι να κερδίσουμε το επόμενο και να φτάσουμε στη φάση των νοκ άουτ.»

Η πρώτη νίκη της Πορτογαλίας στο Euro 2024 ήρθε με αρκετά περιπετειώδη τρόπο. Συγκεκριμένα η παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο χρειάστηκε να κάνει την ανατροπή, προκειμένου να φτάσει στο τρίποντο επί της Τσεχίας με 2-1. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Ίβηρες ο Κονσεισάο ο οποίος χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του με γκολ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Κάπως έτσι απόψε έχει την ευκαιρία κόντρα στην Τουρκία να φτάσει στο 2/2 και να «σφραγίσει» την παρουσία της στην φάση των «16» της διοργάνωσης. «Νικήσαμε (κόντρα στην Τσεχία) γιατί δείξαμε ανθεκτικότητα, δύναμη θέλησης και πίστη. Είναι η πρώτη φορά που χρειάστηκε να κάνουμε ανατροπή για να κερδίσουμε (κατά τη θητεία μου). Πιστέψαμε. δείξαμε απίστευτη προσωπικότητα. Αν είχαμε σκοράρει νωρίς, θα μπορούσαμε να κερδισουμε με τρία ή τέσσερα γκολ διαφορά», ανέφερε ο τεχνικός της Πορτογαλίας, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

ΤΟΥΡΚΙΑ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ Live Streaming |Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ