ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μπορεί και χωρίς τον Εμπαπέ η Γαλλία

Μπορεί και χωρίς τον Εμπαπέ η Γαλλία

Η αναμέτρηση της Ολλανδίας με τη Γαλλία ξεχωρίζει από το πρόγραμμα.

Η Ολλανδία στο Euro 2024 έχει οριοθετήσει τις προτεραιότητές της. Πρώτα θέλει να περάσει στους «16» κι έπειτα θα επιχειρήσει να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί. Την περασμένη αγωνιστική, υπέταξε με 2-1 την σκληροτράχηλη Πολωνία στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στο Euro 2024 και έκανε αποφασιστικό βήμα για να δηλώσει παρούσα στη νοκ-άουτ φάση της διοργάνωσης.

Από την άλλη, η μαχητική Αυστρία προέβαλε κάτι παραπάνω από σθεναρή αντίσταση στην Γαλλία όμως η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ πήρε τη νίκη με 1-0 χάρη σε αυτογκόλ του Βέμπερ και άρχισε νικηφόρα την παρουσία της στο Euro 2024.

Ωστόσο, ο Ντιντιέ Ντεσάμπ είδε το μεγάλο του "όπλο", Κιλιάν Εμπαπέ, να τραυματίζεται. Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ έσπασε τη μύτη του και σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα θα χάσει το παιχνίδι με την Ολλανδία (21/6) για τη 2η αγωνιστική των ομίλων.

Ολλανδία - Γαλλία: Προγνωστικά

Στο Ολλανδία – Γαλλία τα προγνωστικά παρουσιάζουν ισχυρό φαβορί για τη νίκη. Τα πρόσφατα στατιστικά ανάμεσα στις δύο ομάδες δικαιολογούν τέτοια διαφορά. Στους τελευταίους 4 αγώνες της Ολλανδίας, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις). Γι' αυτο και θα κρατήσουμε το Over 2.5σε απόδοση 1.98.

Ολλανδία - Γαλλία: Ειδικά στοιχήματα

Οι Γάλλοι μπορεί να μην έχουν στη διάθεσή τους τον Κιλιάν Εμπαπέ, όμως διαθέτουν πιο ποιοτικό ρόστερ και στο τέλος μπορού να κατακτήσουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Γι' αυτό και πάμε με το 1-2, 1-3 ή 1-4σε απόδοση 5.70.

Ολλανδία - Γαλλία: Η ενισχυμένη απόδοση* που αξίζει

Από την άλλη, η Ολλανδία έχει σε τρομερή φόρμα τον Τσάβι Σιμόνς. Ο νεαρός αστέρας των «οράνιε» είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της ομάδας του στο Euro 2024. Το να μοιράσει ασίστ ή να σκοράρει προσφέρεται σε απόδοση 3.40.

Ολλανδία - Γαλλία: Bet Builder

Παρά την απουσία του Κιλιάν Εμπαπέ, η Γαλλία έχει ποιοτικότερο ρόστερ και πιο έμπειρο που ξέρει πώς να πάρει τη νίκη. Γι' αυτό πάμε με το διπλό σε απόδοση 2.27, με το Over 2.5 στο 1.98 καθώς οι δύο ομάδες μπορούν να προσφέρουν γκολ και θέαμα. Και τέλος θα πάμε με τον «μαέστρο» Γκριεζμάν να σκοράρει στο 3.80, καθώς ο Γάλλος μεσοεπιθετικός της Ατλέτικο είναι αυτός ο οποίος οργανώνει το παιχνίδι των «τρικολόρ» στην επίθεση.

  • Τελικό Αποτέλεσμα: 2 (2.27)
  • Σύνολο Γκολ: Οver 2.5 (1.98)
  • Να σκοράρει: Γκριεζμάν (3.80)

Απόδοση Bet Builder: 7.30

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

 

 

ΣΧΟΛΙΑ