ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Βρίσκουν γκολ Ισπανία και Ιταλία

Βρίσκουν γκολ Ισπανία και Ιταλία

Ξεχωρίζει απόψε η αναμέτρηση της Ισπανίας με την Ιταλία για το Euro 2024 και το Freetips247.com έχει τα προγνωστικά.

Η Ισπανία αντιμετωπίζει την Ιταλία στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του B' Ομίλου. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 22.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 1.

Ισπανία - Ιταλία: Προγνωστικά

Ισπανία και Ιταλία δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης στα πρώτα τους παιχνίδια στη διοργάνωση δείχνοντας πως είναι σε θέση να φτάσουν μακριά στη διοργάνωση. Η Ισπανία συνέτριψε την Κροατία 3-0, ενώ η Ιταλία επικράτησε με ανατροπή της Αλβανία (2-1).

Στο πρώτο ντέρμπι του «ομίλου του θανάτου», όπως αποκαλείται ο 2ος όμιλος, η ομάδα του Ντε Λα Φουέντε έκανε επίδειξη δύναμης με 3-0 απέναντι στην Κροατία, η άμυνα της οποίας ήταν απούσα μετά το 29ο λεπτό! Τα γκολ οι Μοράτα (29'), Ρουΐθ (32'), Καρβαχάλ (45'+2).

Η «σκουάντρα ατζούρα» επιβλήθηκε με 2-1 της Αλβανίας, αποφεύγοντας την έκπληξη καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 23ο δευτερόλεπτο του αγώνα από τον Μπαϊράμι. Αντέδρασε άμεσα και με δύο μέσα σε πέντε λεπτά με τους Μπαστόν και Μπαρέλα. Περιμένουμε γρήγορο ρυθμό με φάσεις σε μια αναμέτρηση πουτο g/g φαντάζει εφικτό.

  • G/G σε απόδοση 1.87 στη Stoiximan

Ισπανία - Ιταλία: Ειδικά Στοιχήματα

Η Ισπανία μπήκε πολύ δυνατά στην πρεμιέρα κόντρα στην Κροατία και το ίδιο περιμένουμε να κάνει και απέναντι στην Ιταλία. Η «Σκουάντρα Ατζούρα» από την πλευρά της αιφνιδιάστηκε στο ματς με την Αλβανία, αλλά βρήκε εν τέλει τον τρόπο να κάνει την μεγάλη ανατροπή. Ρισκάρουμε πως η Ισπανία με τον τρόπο που αγωνίζεται δύναται να προηγηθεί, αλλά αναμένουμε την αντίδραση της Ιταλίας σε μια αναμέτρηση που δεν αποκλείεται να μην αναδείξει νικητή.

  • Ιταλία να σκοράρει το 1ο γκολ και να λήξει ισοπαλία το ματς: 7.20.

Ισπανία - Ιταλία: Η ενισχυμένη απόδοση* που αξίζει

Υποστηρίζοντας τα παραπάνω με την λογική πως η Ισπανία θα σκοράρει πρώτη και θα νικήσει στο 1ο ημίχρονο, αλλά και πως η Ιταλία θα απαντήσει στη συνέχεια, συνδυάζουμε το συγκεκριμένο ενδεχόμενο με γκολ του εξαιρετικού Γιαμάλ σε ενισχυμένη απόδοση 11.00.

  • Ισπανία να νικήσει 1ο ημίχ. - Και οι 2 ομάδες να σκοράρουν – Γιαμάλ να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή σε απόδοση 11.00 στην Betsson.

Ισπανία - Ιταλία: Bet Builder

Κλασικό μεσογειακό ντέρμπι. Πρώτη επιλογή το G/G, αφού ο τρόπος παιχνιδιού των δύο ομάδων ευνοεί το συγκεκριμένο ενδεχόμενο σε απόδοση 1.85.

Από εκεί και πέρα πέρα θα ρισκάρουμενα σημειωθούν μέχρι τρία τέρματα, αφού λόγω της κρισιμότητας της αναμέτρησης ενδεχομένως το σκορ να μην ξεφύγει.

Κλείνουμε τηντριάδα με το Over 3.5 κάρτες σε ένα ματς όπου αναμένουμε έντονο ρυθμό και πάθος από τους δύο αντιπάλους σε ένα ντέρμπι αποδείξεων.

Ισπανία - Ιταλία: Bet Builder

  • G/G (1.85)
  • Under 3.5 γκολ (1.26)
  • Σύνολο Καρτών Over 3.5 (1.80)

Σε απόδοση 5.30 στη Stoiximan.

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

 

ΣΧΟΛΙΑ