ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΚΡΟΑΤΙΑ - ΑΛΒΑΝΙΑ Live Streaming

ΚΡΟΑΤΙΑ - ΑΛΒΑΝΙΑ Live Streaming

ΚΡΟΑΤΙΑ - ΑΛΒΑΝΙΑ Live Streaming: Κροατία - Αλβανία μετρούν τις δυνάμεις τους στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου του Euro 2024.

ΚΡΟΑΤΙΑ - ΑΛΒΑΝΙΑ Live Streaming: Δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα του Euro η Κροατία γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 κόντρα στην Ισπανία. Απογοήτευσε η παρέα του Λούκα Μόντριτς η οποία σε κανένα σημείο δεν μπήκε στο κλίμα του αγώνα, μη μπορώντας έτσι να διεκδικήσει κάτι καλό. Μέσα σε 15 λεπτά (30’, 45’) δέχθηκε τρία γκολ και κάπως έτσι η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο καθώς αν δεν καταφέρει να πάρει το τρίποντο κόντρα στην Ισπανία τότε είναι πολύ πιθανόν να πει «αντίο» πρόωρα. Εκτός ο μέσος Νίκολα Βλάσιτς. «Αναλύουμε την Αλβανία και θα δούμε τι πρέπει να κάνουμε. Γνωρίζουμε ότι αυτός είναι ένας κρίσιμος αγώνας για εμάς, ότι πρέπει να κερδίσουμε και ότι οι αντίπαλοί μας έχουν αυτοπεποίθηση μετά από μια καλή εμφάνιση κόντρα στην Ιταλία. Πήραν προβάδισμα στο πρώτο λεπτό και δώσανε έναν καλό αγώνα μπροστά μας, αλλά είμαστε συνηθισμένοι σε αυτό», ήταν τα λόγια του ομοσπονδιακού τεχνικούς της Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς.

ΚΡΟΑΤΙΑ - ΑΛΒΑΝΙΑ Live Streaming: Από την άλλη πλευρά η Αλβανία ήταν πάλεψε αρκετά κόντρα στην Ιταλία, ωστόσο γνώρισε την ήττα στις λεπτομέρειες με 2-1. Παρά την ήττα η εικόνα της ήταν ικανοποιητική δείχνοντας πως θα αποτελέσει σκληρό καρύδι για οποιονδήποτε αντίπαλο. Μάλιστα στο ματς κόντρα στους Ιταλούς έγραψε ιστορία, καθώς το γκολ του Μπαϊράμι στα 28 δευτερόλεπτα είναι το πιο γρήγορο τέρμα στην ιστορία του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. «Η ομάδα μας είναι 100% σε καλή κατάσταση για αύριο. Έχουμε μια προπόνηση αργότερα, αλλά ως έχει, η ομάδα είναι εντάξει. Πρέπει να πάρουμε τις ευκαιρίες μας και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Είναι ένας δύσκολος όμιλος και τώρα αντιμετωπίζουμε την Κροατία, μια ποιοτική. Είχαν μια πολύ καλή εμφάνιση (κόντρα στην Ισπανία), παρά το γεγονός πως έχασαν με 3-0. ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Αλβανίας, Σιλβίνιο.

ΚΡΟΑΤΙΑ - ΑΛΒΑΝΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 

 

ΣΧΟΛΙΑ