ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ισορροπημένο το Σλοβενία – Δανία

Ισορροπημένο το Σλοβενία – Δανία

Με την αναμέτρηση Σλοβενία - Δανία στη φάση των ομίλων Euro 2024 ασχολείται το Freetips247.com.

 Σλοβενια και Δανία διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην πρεμιέρα τους στο Euro 2024. Ματς ιδιαίτερο όσον αφορά τα ονόματα των δύο εθνικών, με τους bookmakers να βλέπουν ως φαβορί τη Δανία την οποία την προσφέρουν σε απόδοση 1.72 για να πάρει τη νίκη. Η Σλοβενία από την άλλη δίνεται σε απόδοση 5.30, ενώ η ισοπαλία στον αγώνα είναι σε απόδοση 3.60.

Κλειστό ματς αναμένεται με το Under 2.5 να προσφέρεται σε απόδοση 1.65 σε αντίθεση με το Over 2.5, το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 2.25. Αντίστοιχες αποδόσεις έχει το G/G και N/G. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται σε απόδοση 2.07, ενώ το να δούμε γκολ μόνο από μία ομάδα είναι σε απόδοση 1.70.

Αναμφίβολα κι εμείς κλειστό ματς βλέπουμε σε αυτό το ζευγάρωμα. Ο φαβοριτισμός της Δανίας ναι μεν μπορεί ν' αποδειχθεί, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό ώστε οι δύο ομάδες να έχουν τόσο μεγάλη απόκλιση στις αποδόσεις. Θα επιλέξουμε το Χ, το οποίο βγάζει αξία μίας και περιμένουμε κλειστό παιχνίδι.

Value Bet Σλοβενία - Δανία: Τελικό αποτέλεσμα Χ (3.60)

Ειδικά στοιχήματα Σλοβενία - Δανία

Ως προς τα ειδικά στοιχήματα του αγώνα θα πάμε στις συνολικές προσπάθειες για γκολ και θα επιλέξουμε το Under 20.5. Τόσο η Σλοβενία, όσο και η Δανία θα κοιτάξουν να προστατέψουν τα μετόπισθεν στην πρεμιέρα τους στο Euro 2024. Θεωρούμε, λοιπόν, πως σε αυτό το ματς θα δούμε αρκετό παιχνίδι κέντρου χωρίς πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν. Αρκετά καλό το σημείο που θέλουμε σε ένα τέτοιο ματς. Προσφέρεται σε απόδοση 2.72.

Special Bet Σλοβενία – Δανία: Συνολικές ευκαιρίες για γκολ: Under 20.5 (2.72)

Ενισχυμένη απόδοση* Σλοβενία - Δανία

Ένας από τους πρωταγωνιστές της Δανίας είναι χωρίς αμφιβολία ο Ράσμους Χόιλουντ, ο οποίος θα τραβήξει τα φώτα ως ένα από τα wonderkid του τουρνουά. Ο Δανός επιθετικός προσφέρεται ως ο πρώτος σκόρερ στο ματς για την Δανία σε απόδοση 4.55 από 4.20. Πιστεύουμε πως αν υπάρχει κάποιος που θα βρει τα δίχτυα για την Δανία είναι ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τον οποίο θα ψάξουν αρκετά οι συμπαίκτες του.

Ενισχυμένη απόδοση* Σλοβενία – Δανία: Πρώτος σκόρερ φιλεξενούμενου: Ράσμους Χόιλουντ (4.55)

Bet Builder Σλοβενία - Δανία

Πέραν των παραπάνω στοιχηματικών προτάσεων το Freetips247.com προτείνει Bet Builder τριών επιλογών για την αναμέτρηση Σλοβενία - Δανία σε απόδοση 7.80. Το σημείο με το οποίο ανοίγει το Bet Builder είναι το Χ ημίχρονο. Οι δύο ομάδες έχουν ως πρώτο στόχο να προστατέψουν την εστία τους και δεν θα πάρουν πολλά ρίσκα, ειδικά στο πρώτο 45λεπτο. Περιμένουμε, λοιπόν, ένα... κακό πρώτο ημίχρονο χωρίς ρυθμό γι' αυτό και προτείνουμε την ισοπαλία στο πρώτο μισό.

Συνεχίζουμε με σημείο στα γκολ και θα πάρουμε το 2-3 γκολ. Κλειστό ματς αναμένεται και δεν περιμένουμε να ξεφύγει το σκορ. Απευχόμαστε να δούμε κακό θέαμα, αλλά το εν λόγω ματς είναι από τα επικρατέστερα για... σούπα. Τελευταίο σημείο του Bet Builder αφορά το wonderkid της Δανίας. Αναφερόμαστε στον Ράσμους Χόιλουντ, τον οποίον θα ποντάρουμε να απειλήσει 1+ φορά την εστία της Σλοβενίας με τελική εντός εστίας. Ο νεαρός επιθετικός θα είναι το Α και το Ω στην επίθεση των Δανών, περιμένουμε να έχει τουλάχιστον ένα σουτ στην εστία.

Το Bet Builder του Freetips247.com στο Σλοβενία - Δανία:

  • Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: Χ
  • Σύνολο γκολ: 2-3
  • Προσπάθειες στην εστία Ρ. Χόιλουντ: 1+

Bet Builder απόδοσης: 7.80

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ