ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΙΤΑΛΙΑ - ΑΛΒΑΝΙΑ Live Streaming

ΙΤΑΛΙΑ - ΑΛΒΑΝΙΑ Live Streaming

Ιταλία και Αλβανία (22:00) κοντράρονται στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου του Euro 2024.

ΙΤΑΛΙΑ - ΑΛΒΑΝΙΑ Live Streaming: Η Ιταλία θέλει να επιβεβαιώσει όλους αυτούς που την συγκαταλέγουν στα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Άλλωστε μιλάμε για την πρωταθλήτρια Ευρώπης. Μπορεί να μην έχει την αίγλη των προηγούμενων ετών, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως στερείται ταλέντου και εμπειρίας. Με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι πλέον στο τιμόνι θέλει να φτάσει ως το τέλος του δρόμου και γιατί όχι να επαναλάβει το έπος του «Γουέμπλεϊ». Είναι το φαβορί του δευτέρου ομίλου μαζί με την Ισπανία, με την οποία κατά πάσα πιθανότητα θα παλέψει για την πρωτιά του γκρουπ. «Είναι πλεονέκτημα ότι μπαίνουμε στο τουρνουά ως πρωταθλητές Ευρώπης. Όμως, θα πρέπει να «συμπεριφερθούμε» ως τέτοιοι. Η Ιταλία μάς επέλεξε να εκπροσωπήσουμε το έθνος μας και θα πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Πρέπει να δείξουμε από τι είμαστε φτιαγμένοι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Λουτσιάνο Σπαλέτι.

ΙΤΑΛΙΑ - ΑΛΒΑΝΙΑ Live Streaming: Έχοντας δείξει εξαιρετικό πρόσωπο στην προκριματική φάση, η Αλβανία κατάφερε να «τσεκάρει» το εισιτήριο για τα γήπεδα της Γερμανίας. Αυτή θα είναι η δεύτερη συμμετοχή της σε τελική φάση Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, μιας και είχε προηγηθεί αυτή το 2016. Το ποδόσφαιρο της χώρας έχει κάνει τεράστια άλματα προόδου τα τελευταία χρόνια και αυτό φάνηκε και στην προκριματική φάση, εκεί όπου έδειξε ένα εξαιρετικό πρόσωπο τερματίζοντας στην πρώτη θέση του πέμπτου προκριματικού ομίλου, αφήνοντας πίσω Τσεχία και Πολωνία. Σαν ποιότητα δεν είναι κάτι... τρελό, ωστόσο διαθέτει παίκτες από το πάνω πάνω ράφι, όπως ο Μπρόγια της Τσέλσι, ο Ασλάνι της Ίντερ, ο Χισάι της Λάτσιο, ο Μούτσι της Μπεσίκτας και ο Τζιμσίτι της Αταλάντα. «Σεβόμαστε τους αντιπάλους μας, μα δεν φοβόμαστε κανέναν. Όλη η προσοχή μας είναι στο πόσο συμπαγείς θα παρουσιαστούμε, αλλά και στο να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στις αντεπιθέσεις. Οι παίκτες είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα», ανέφερε ο Σιλβίνιο, κόουτς της Αλβανίας.

ΙΤΑΛΙΑ - ΑΛΒΑΝΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ