ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στο ΟΑΚΑ θα «πονέσει» περισσότερο με Bet Builder στο 11.00!

Στο ΟΑΚΑ θα «πονέσει» περισσότερο με Bet Builder στο 11.00!

Όλα ή τίποτα στο ΟΑΚΑ για τον Ολυμπιακό, που αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό (21:15) στο Game 5 των τελικών της Basket League.

H σειρά ξεκίνησε ιδανικά, η συνέχεια δεν ήταν το ίδιο καλή, όμως τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσει η φανέλα και το DNA. Ο Θρύλος πηγαίνει στο ΟΑΚΑ (21:15) για μία νίκη – πρωτάθλημα και δεν μπορεί κανένας να αμφισβητήσει πως είναι η μοναδική ομάδα στην Ευρώπη που μπορεί να φύγει με διπλό σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.

«Το κάναμε και στην Βαρκελώνη», είπε ο Φίλιπ Πετρούσεφ, δίνοντας έτσι το σύνθημα με το καλύτερο φετινό παράδειγμα. Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει στα… βασικά και αν το κάνει αυτό θα φύγει με μία τρομερή κούπα στις αποσκευές του: Το ενδεχόμενο της νίκης των «ερυθρόλευκων» στο Μαρούσι προσφέρεται σε απόδοση 3.30.

Για να συμβεί αυτό, οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να βαδίσουν στο μονοπάτι που χάραξαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Σε αντίθεση με τα τελευταία δύο παιχνίδια, ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να «δαγκώσει» στην άμυνα και να είναι πολύ πιο συγκεντρωμένος στα κρίσιμα σημεία. Το τακτικό πλάνο του Γιώργου Μπαρτζώκα θα βασιστεί εκεί και το Under 156,5 πόντων προσφέρεται σε απόδοση 1.88.

Όσο για το ποιος μπορεί να καθαρίσει το πρωτάθλημα; Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έχει την ικανότητα να κυριαρχήσει κάτω από τις δύο ρακέτες και να κάνει τη διαφορά σε ένα παιχνίδι με λεπτές ισορροπίες. Ο Σέρβος δεν… βλέπει κανέναν στη καλή του βραδιά και το ενδεχόμενο να σκοράρει περισσότερους από 12,5 πόντους συνοδεύεται με απόδοση 1.96.

Ο συνδυασμός και των τριών σε Bet Builder με απόδοση 11.00!

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ