ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ραντεβού στο ΣΕΦ…για την απονομή με Bet Builder στο 5.00!

Ραντεβού στο ΣΕΦ…για την απονομή με Bet Builder στο 5.00!

Τον τελειώνει στο σπίτι του και το σηκώνει: Ο Θρύλος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην… κόλαση του ΣΕΦ (21:15) και με νίκη ολοκληρώνει την απόλυτη κυριαρχία του εντός συνόρων!

Η προπαγάνδα έκανε καλά τη δουλειά της και η διαιτησία δεν τον άφησε να βγάλει τις σκούπες στο ΟΑΚΑ. Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο Game 3 των τελικών της Basket League, όμως κρατά σταθερά το προβάδισμα και ψάχνει μία νίκη στην έδρα του για να σηκώσει ακόμα μία κούπα και να ολοκληρώσει το εγχώριο τρεμπλ με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Basket League.

Δε χωρά αμφιβολία πως ο Θρύλος είναι η καλύτερη ομάδα των τελικών και μπορεί να το δείξει ξανά παίζοντας μπροστά στους καλύτερους φιλάθλους στην Ευρώπη. Το ΣΕΦ θα μοιάζει με… κόλαση, η «σφαγή» του ΟΑΚΑ θα δυναμώσει ακόμα περισσότερο τη θέληση των παικτών του Μπαρτζώκα και ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει σε μία ακόμα νίκη, την 12η στα τελευταία 13 ντέρμπι στην έδρα του. Σε απόδοση 1.67 προσφέρεται ο άσος – κούπα του Ολυμπιακού.

Είναι δεδομένο πως η ώθηση από τον πύρινο λαό της κορυφαίας ομάδας στην Ευρώπη και όσα έγιναν πριν λίγες ώρες στο Μαρούσι θα δημιουργήσουν ένα… εκρηκτικό μείγμα και όλες τις προϋποθέσεις για ένα τρομερό ξεκίνημα από τη μεριά των γηπεδούχων. Οι Πειραιώτες θα «δαγκώσουν» νωρίς και το ενδεχόμενο να προηγηθούν στο τέλος του ημιχρόνου με τουλάχιστον 4 πόντους διαφορά προσφέρεται σε απόδοση 2.20.

Σε αυτά τα ματς η άμυνα παίζει πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο και ο Θρύλος διαθέτει τα κατάλληλα «όπλα» για να αλλάξει τις ισορροπίες και να «μπλοκάρει» κάθε πλάνο του Αταμάν. Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να οδηγήσει το ματς σε σετ επιθέσεις και η μεγάλη κρισιμότητα της αναμέτρησης θα «κατεβάσει» σίγουρα το τέμπο, κάτι που αυτόματα οδηγεί στο Under 155,5 πόντων σε απόδοση 1.87.

Ο συνδυασμός και των τριών σε Bet Builder με απόδοση 5.00!

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ