ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τους κάνει νέο ματ ο Μπαρτζώκας με Bet Builder στο 6.00!

Τους κάνει νέο ματ ο Μπαρτζώκας με Bet Builder στο 6.00!

Και τώρα ελάτε στην κόλαση του ΣΕΦ! Μετά το break στο Game 1 των τελικών, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (21:15) και ψάχνει τη 2η νίκη, που θα τον φέρει αγκαλιά με την κούπα του πρωταθλητή!

Άκουσε πολλά, είδε να τον υποτιμούν και τελικά απάντησε όπως… συνήθως! Ο τρομερός Ολυμπιακός πήγε στο αγαπημένο του ΟΑΚΑ, έκανε παρέλαση για 35 λεπτά και στο τέλος έφυγε με νίκη (89-84), η οποία τον έφερε από νωρίς σε θέση οδηγού στους τελικούς της Basket League.

Οι μαχητές του Γιώργου Μπαρτζώκα έκαναν πάρτι με μπασκετάρα και τώρα επιστρέφουν στο σπίτι τους για ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα στον δρόμο προς τον τίτλο του πρωταθλητή. Ο Ολυμπιακός είναι απόλυτα συγκεντρωμένος, πήρε ψυχολογία μετά το break και – το κυριότερο – έχει δείξει σε όλη τη διάρκεια της σεζόν πως μπορεί να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό σε όλα τα επίπεδα. Η νίκη των «ερυθρόλευκων» με χάντικαπ -2,5 πόντων προσφέρεται σε απόδοση 1.67.

Παρά την εξαιρετική επιθετική λειτουργία, ο Θρύλος θα εστιάσει τώρα στο μεγάλο του όπλο: Η άμυνα πρέπει να βγει μπροστά στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της σεζόν και δεν χωρά αμφιβολία πως στην καλή της μέρα… δαγκώνει κάθε αντίπαλο. Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα «κοχλάζει», ο αντίπαλος θα πνιγεί στο άγχος του και το Under 70,5 πόντων των φιλοξενούμενων συνοδεύεται με απόδοση 2.70.

Στο Game 1 ξεχώρισε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, στο Game 2 ίσως πρωταγωνιστήσει ο Φίλιπ Πετρούσεφ. Ο Σέρβος θα παίξει αρκετά και έχει σίγουρα την ποιότητα για να τα βάλει με τους ψηλούς του Παναθηναϊκού. Στο ΟΑΚΑ μέτρησε 10 πόντους σε 14 περίπου λεπτά και δεδομένα μπορεί να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο: Στο 1.98 το Over 8,5 πόντων του Πετρούσεφ στον δεύτερο τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο συνδυασμός των τριών σε Bet Builder με απόδοση 6.00!

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ