ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τα ρέστα του για το πρωτάθλημα ο θρύλος με Bet Builder στο 14.00!

Τα ρέστα του για το πρωτάθλημα ο θρύλος με Bet Builder στο 14.00!

Ώρα για απαντήσεις, ώρα τίτλου για τον Θρύλο, που αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό (21:15) στο ΟΑΚΑ για το Game 1 των τελικών της Basket League.

Η φριχτή προπαγάνδα έλαβε τέλος και η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα καλείται να δείξει σε όλους την αλήθεια. Μία αλήθεια που δείχνει ότι φέτος ο Ολυμπιακός κάνει κουμάντο στις διοργανώσεις εντός συνόρων έχοντας ήδη δύο κούπες και πως οι Πειραιώτες έχουν την απαιτούμενη ποιότητα, εμπειρία και φανέλα για να κατακτήσουν ακόμα ένα πρωτάθλημα.

Η Euroleague δεν έχει καμία σημασία σε αυτές τις αναμετρήσεις: Εδώ μιλάει η ψυχή, η προπονητική ικανότητα και η προσαρμογή σε συγκεκριμένα «ζευγάρια» παικτών. Δεν χωρά αμφιβολία πως ο Θρύλος υπερτερεί και στα τρία: Χωρίς να λέει πολλά και με τον αέρα των προηγούμενων αναμετρήσεων, ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει το πρώτο και το πιο αποφασιστικό βήμα για την κούπα στο ΟΑΚΑ. Το διπλό προσφέρεται σε απόδοση 2.85.

Από εκεί και πέρα, είναι δεδομένο πως ο σκακιστής Μπαρτζώκας ετοιμάζει το καλύτερο Ρουά Ματ της σεζόν γι’αυτά τα παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να παίξει σκληρά και να οδηγήσει τα ματς σε σετ επιθέσεις, αφού είναι σίγουρα πιο «μυαλωμένη» και ώριμη ομάδα από τον Παναθηναϊκό. Είναι δηλαδή φυσικό επόμενο να δούμε χαμηλά σκορ και το Under 153,5 πόντων συνοδεύεται με απόδοση 1.86.

Όσο για το ποιος μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο ματς; Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ πρέπει να δώσει απαντήσεις και να δείξει την τεράστια αξία του στα δύσκολα. Ο Μουσταφά Φαλ βρίσκεται στα «πιτς» και ο «Μίλου» πρέπει να κυριαρχήσει στη ρακέτα, κόντρα σε σέντερ που σίγουρα δεν μπορούν να τον «ματσάρουν» σε ποιότητα και μέγεθος. Στο 2.80 το ενδεχόμενο να δούμε τον Σέρβο να πετυχαίνει περισσότερους από 14.5 πόντους στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος.

 

Ο συνδυασμός και των τριών επιλογών σε Bet Builder με απόδοση 14.00!

 

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

ΣΧΟΛΙΑ