ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με τη φόρμα του Μακίσικ στο 1,80

Με τη φόρμα του Μακίσικ στο 1,80

Δύο σημεία έχουμε εντοπίσει για σήμερα (1/6/24) από το κουπόνι της πορτοκαλί θεάς και έχουμε την ανάλυση και τα προγνωστικά μπάσκετ.

 

Για ένα πόντο δεν κάναμε το 2/2 χτες. Η Μπαρτσελόνα έχασε μεν από την Ρεάλ Μαδρίτης, εμφάνισε δε καλύτερο πρόσωπο και έμεινε εντός του χάντικαπ που είχαμε δώσει υπέρ της. Ο Κώστας Σλούκας από την άλλη ήταν αρκετά άστοχος με αποτέλεσμα να μείνει ακριβώς στους 7 πόντους, εκεί που ήταν και το Line των πόντων του. Συνεχίζουμε!

Στα ίδια πρωταθλήματα θα παραμείνουμε και σήμερα (1/6/24), έχοντας ένα ειδικό από την Stoiximan Basket League και ένα σημείο νικητή από την ACB στα προγνωστικά μπάσκετ.

Ας δούμε, όμως, την ανάλυση και τα προγνωστικά μπάσκετ για σήμερα (1/6/24).

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ (1/6/24)

ΚΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ξεκινάμε την ανάλυση μας με την αναμέτρηση του Περιστερίου με τον Ολυμπιακό. Οι γηπεδούχοι ήταν αρκετά άτυχοι για δύο λόγους. Εμφάνισαν πολύ καλό πρόσωπο στο Game 1 του ΣΕΦ, όμως είχαν απέναντι τους μία ομάδα που τελείωσε τον αγώνα με άνω του 50% ευστοχία από τα 6,75. Ό,τι και να έκανε πρακτικά το Περιστέρι, όταν ο αντίπαλος και μάλιστα αυτού του επιπέδου έχει τέτοια ευστοχία, δύσκολα να τον κοντράρεις. Παράλληλα, όμως, ο Βασίλης Σπανούλης είδε τον Ζερμέιν Λοβ να χτυπά σοβαρά με αποτέλεσμα να χάνει τον σημερινό αγώνα. Έναν αγώνα όπου ο νεαρός κόουτς θα έχει περιορισμένες επιλογές πλέον στην περιφέρεια.

Βέβαια, προβλήματα έχει και ο Ολυμπιακός, παρά το γεγονός πως «έκρυψε» σε ένα βαθμό την απουσία του Μουσταφά Φαλ. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν εντυπωσιακοί στο τρίποντο και όσο βρίσκουν στόχο οι Κάνααν και Πίτερς, τόσο πιο κοντά θα φτάνουν στη νίκη. Παράλληλα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του που τον άφησε εκτός για 2 μήνες, ενώ σταθερά καλός παραμένει ο Σακίλ ΜακΚίσικ.

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ

Ένα σημείο που αξίζει την προσοχή μας στα σημερινά (1/6/24) προγνωστικά μπάσκετ είναι στον Σακίλ ΜακΚίσικ. Ο Αμερικανός είναι σε ονειρώδη φόρμα το τελευταίο διάστημα και ειδικότερα από τα playoffs με τη Μπαρτσελόνα και έπειτα. Μετρά 11,8 πόντους ανά αγώνα. Μάλιστα, λόγω της μετατόπισης πολλών παικτών σε άλλες θέσεις λόγω απουσιών, τον είδαμε και τις προάλλες να παίζει 25 λεπτά. Γι’ αυτό και θα πάμε στο over 8,5 στους πόντους του σε απόδοση 1,80 στην Bet365.

ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ

Κλείνουμε τα προγνωστικά μπάσκετ για σήμερα (1/6/24) με την αναμέτρηση της Μούρθια με την Μάλαγα. Οι γηπεδούχοι έχουν μία ιστορική ευκαιρία μπροστά τους να παίξουν για πρώτη φορά σε τελικούς της ACB. Έχουν κάνει ένα ανέλπιστο 2-0 με δύο νίκες στην έδρα της Μάλαγα. Πρακτικά απέχουν μία νίκη από το να γράψουν ιστορία. Στο δε Game 2 πραγματοποίησαν μία εκπληκτική γ’ περίοδο όπου πέτυχαν 30 πόντους και διαμόρφωσαν μία διαφορά που δεν μπορούσαν επί της ουσίας να χάσουν.

Η Μάλαγα από την άλλη τα έχει βρει αρκετά σκούρα το τελευταίο διάστημα. Μπορεί να ξεγελούν οι πέντε σερί νίκες πριν τους αγώνες με την Μούρθια ή ακόμα περισσότερο το διπλό επί της Μπάρτσα. Το σύνολο του Ίμπον Ναβάρο, όμως, δεν είναι στην κατάσταση που ήταν στη διάρκεια της σεζόν. Πιθανώς η κατάκτηση του BCL που αποτελούσε και τον κυριότερο στόχο των Ανδαλουσιανών να τους έχει κατεβάσει τις ταχύτητες. Όμως και πάλι έχουν φέτος μια ιστορική ευκαιρία να παίξουν σε τελικούς. Για να το κάνουν αυτό όμως θα πρέπει να κάνουν μία μυθική ανατροπή.

Δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλη ήττα από πλευράς Μάλαγα. Ή κερδίζει και παραμένει στην συζήτηση των τελικών ή χάνει και η Μούρθια γράφει ιστορία. Με βάση το μομέντουμ, οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο. Πάντως η Μάλαγα το έχει ξανακάνει φέτος. Έχει κερδίσει μάλιστα δύο φορές στην έδρα της Μούρθια. Και περιμένουμε να το κάνει και σήμερα. Το διπλό με το χάντικαπ στο -4,5 έχει απόδοση 2.05 στην Stoiximan.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ (1/6/24) – ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ

Μονά

Stoiximan Basket League – 1/6, 17:15 – Περιστέρι – Ολυμπιακός – Σακίλ ΜακΚίσικ Over 8,5 πόντοι σε απόδοση 1,80 στη Bet365

 

ACB – 1/6, 19:00 – Μούρθια – Μάλαγα – 2 (-4,5) σε απόδοση 2,05 στη Stoiximan

 

Τα playoffs της Basket League παίζουν στο BetMarket.gr με αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και προτάσεις από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

 

ΣΧΟΛΙΑ