ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το 1.74 της Λιν και τα γκολ στη Φινλανδία

Το 1.74 της Λιν και τα γκολ στη Φινλανδία

Λιγοστές είναι οι επιλογές στο σημερινό στοιχηματικό κουπόνι. Δράση υπάρχει μονάχα σε Νορβηγία και Φινλανδία. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του StoiximaView.

 

ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ – ΧΑΚΑ (18:00): Κατήφορος δίχως τέλος για την Ίντερ Τούρκου, η οποία θέλει να πατήσει το κουμπί της επανεκκίνησης. Το ξεκίνημα ήταν ελπιδοφόρο, καθώς μπήκε στη σεζόν με δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες, αλλά, ο Μάιος εξελίχθηκε σε εφιάλτη. Πέντε ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, οι οποίες την έστειλαν στα… τάρταρα, ήταν ο απολογισμός για την ομάδα του Βέσα Βάασαρα, τον οποίο -για την ώρα- στηρίζει η διοίκηση. Την προηγούμενη αγωνιστική έφυγε με σκυμμένο κεφάλι από την έδρα της Βάασα, από την οποία ηττήθηκε με 3-1. Μπήκε άσχημα στο ματς, δεχόμενη δύο γκολ στο 17’ και στο 26’, τα οποία της «έκοψαν» τα πόδια και δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση. Μείωσε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Κεκαράινεν, αλλά, στο αμέσως επόμενο λεπτό δέχτηκε και τρίτο, με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό σκορ.

 

Μάθε τη βασική στρατηγική Blackjack εδώ.

 

ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ – ΧΑΚΑ (18:00): Άμεσα ξεπέρασε την πεντάρα από την Ίλβες η Χάκα. Σε ένα από τα πιο χορταστικά παιχνίδια της σεζόν, που ξεκίνησε τον προηγούμενο μήνα, η ομάδα του Άντριου Σμιθ επικράτησε 4-3 της Ούλου και επέστρεψε στις επιτυχίες. Πάντως, η νίκη ήρθε πιο εύκολα από αυτό που δείχνει το τελικό σκορ, καθώς, στο 85’ προηγούνταν 4-1. Η Χάκα πήρε προβάδισμα σε ένα κρίσιμο χρονικό σημείο (42’) με τον Γουάιτ, για να πάρει τη σκυτάλη ο Φαλ στο 58’. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ήρθε η μείωση, αλλά στο 78’ ο ίδιος παίκτης και στο 83’ ο Σεϊντού απλοποίησαν τα πράγματα. Ήταν η τρίτη νίκη στην τελευταία τετράδα αγώνων, η οποία βελτίωσε ακόμη περισσότερο την ψυχολογία και φυσικά τη βαθμολογική θέση της ομάδας, που βλέπει ψηλότερα.

 

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ – ΧΑΚΑ)

 

ΛΙΝ – ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ (20:00): Παραμένει ένα δυσκολοκατάβλητο σύνολο η Λιν, αλλά στην έδρα της Ράουφος δεν κατάφερε να ανταποκριθεί και τελικά έφυγε με σκυμμένο κεφάλι. Συγκεκριμένα, η Ράουφος επικράτησε 1-0 χάρη στο γκολ του Λάινουμ στο 71’ και έτσι υποχρέωσε τη Λιν στη δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα σε συνολικά δέκα αναμετρήσεις. Βάσει αυτού του γεγονότος, θα περίμενε κανείς ότι θα είναι ψηλά στη βαθμολογία, αλλά κάτι δεν ισχύει απόλυτα, αφού περιορίζεται απλά στην 7η θέση, έχοντας πέντε ισοπαλίες, τρεις νίκες και τις δύο ήττες που προαναφέραμε. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα δύο αρνητικά της αποτελέσματα, ήταν και οι μοναδικές φορές που έμεινε στο μηδέν στην επίθεσή της. Έσπασε το σερί οκτώ αγώνων χωρίς ήττα.

Μάθε πως παίζεται το πόκερ εδώ.

 

ΛΙΝ – ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ (20:00): Ούτε την έδρα της μπόρεσε να εκμεταλλευθεί η Μιοντάλεν στην αναμέτρηση κόντρα στη Μος. Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 27’ με το τέρμα του Γιάκομπσεν, με τη Μιοντάλεν να αντιδρά και να ισοφαρίζει με τον Πέντερσεν στο 47’ του αγώνα, με το που άρχισε δηλαδή το δεύτερο ημίχρονο. Παρ’ όλα αυτά, η αντίδρασή της ήταν κάκιστη και μόλις επτά λεπτά αργότερα δέχθηκε το δεύτερο γκολ και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 1-2, διότι δεν είχε άλλη απάντηση. Δεύτερη σερί ήττα, τρίτη συνολικά στα τέσσερα τελευταία και μόλις μία νίκη στα πέντε τελευταία. Εκτός έδρας η κατάσταση για τη Μιοντάλεν είναι ακόμα χειρότερη, διότι έχει τρεις ήττες και απολογισμό τερμάτων 3-7.

 

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΛΙΝ – ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ)

 

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

 

 

 

 

 

 

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ