ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

BetBuilder από το Μονακό – Παρί στο 8,50

BetBuilder από το Μονακό – Παρί στο 8,50

Bet Builder από το ματς που φιγουράρει στο πρόγραμμα της Ligue 1, προτείνοντας στους αναγνώστες του τρεις επιλογές με σημείο, γκολ και κόρνερ σε απόδοση 8.50

Με πάρα πολύ δυνατό ματς ανοίγει το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής στο γαλλικό πρωτάθλημα με την Μονακό να υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Μονεγάσκοι μετά την ήττα τους από την Τουλούζ (2-1), στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής, επέστρεψαν στις νίκες με σκορ 3-2 στην έδρα της Λανς ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος. Από την άλλη, η Παρί Σεν Ζερμέν μετά από πέντε σερί νίκες δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στη Ρεν, μένοντας στο τελικό 1-1. Βέβαια, οι περυσινοί πρωταθλητές δεν έχασαν τεράστιο έδαφος, μιας και βρίσκονται στο +11 από την δεύτερη Μπρεστ.

Όσον αφορά το Bet Builder, η πρώτη επιλογή θα είναι το διπλό της Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Παριζιάνοι είναι 19 ματς αήττητοι, μετρώντας πέντε σερί νίκες στα εκτός έδρας ματς. Η ομάδα του Λούις Ενρίκε μπορεί να εκμεταλλευτεί την κακή φόρμα της Μονακό στην έδρα της, η οποία μετράει μία νίκη, μία ισοπαλία και τρεις ήττες στην έδρα της.

Η δεύτερη επιλογή αφορά τα γκολ της αναμέτρησης και πιο συγκεκριμένα το Over 3.5. Οι δύο ομάδες σκοράρουν με συνέπεια, ενώ η Μονακό δέχεται με σχετική ευκολία γκολ. Οι μεταξύ τους αναμετρήσεις που έχουν προσφέρει στο κοινό είναι παραγωγικά. Μάλιστα, τα τρία ματς που έχουν δώσει στο Πριγκιπάτο από τα τελευταία πέντε, έχουν λήξει Over 3.5.

Τρίτη και τελευταία επιλογή του Bet Builder του Freetips247.com θα έρθει από τα κόρνερ του ματς. Θα προσθέσουμε τα Over 9.5 κόρνερ. Η Παρί Σεν Ζερμέν παίζει αρκετά από τις πτέρυγες και έχει εκτελέσει αρκετά κόρνερ. Στα τελευταία πέντε ματς έχει εκτελέσει 37 κόρνερ. Η Μονακό από την άλλη ναι μεν εκτελεί αρκετά κόρνερ στα ματς της (21 στα τελευταία πέντε ματς), αλλά στο σημείο αυτό ποντάρουμε κυρίως στη δυναμική της Παρί Σεν Ζερμέν.

To Bet Builder του Freetips247.com

  • Τελικό αποτέλεσμα: Παρί Σεν Ζερμέν
  • Σύνολο γκολ: Over 3.5
  • Σύνολο κόρνερ: Over 9.5

Bet Builder απόδοσης: 8.50

 

 

ΣΧΟΛΙΑ