ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Καυτός» Θρύλος στο 1.87 στο Κάουνας!

«Καυτός» Θρύλος στο 1.87 στο Κάουνας!

Επιστρέφει στην Euroleague με μεγάλο διπλό: Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Ζαλγκίρις στη Λιθουανία (20:00) και ψάχνει μία πολύ σημαντική νίκη.

Μετά από ακόμα μία «γεμάτη» εμφάνιση, ο Θρύλος κατέκτησε το Κύπελλο στην Κρήτη και έκανε το 2/2 εντός συνόρων, δείχνοντας σε όλους πως παραμένει το αφεντικό στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός διέλυσε τον Παναθηναϊκό (69-58), σήκωσε ακόμα μία κούπα και τώρα ετοιμάζεται για το τελευταίο κομμάτι της Regular Season της Euroleague με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα (15-11) αντιμετωπίζει τη Ζαλγκίρις (11-15) στη Λιθουανία (20:00) για την 27η αγωνιστική της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης και είναι ξεκάθαρο πως αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο ματς ως φαβορί. Ο παράγοντας της έδρας και τα προβλήματα τραυματισμών (εκτός δράσης οι Γουίλιαμς – Γκος, Λαρεντζάκης, Μιλουτίνοφ, Μήτρου – Λονγκ) αποτελούν… κλασικούς παράγοντες για την συσπείρωση και το step up κάθε παίκτη στον Ολυμπιακό, αφού οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δείξει εκατοντάδες φορές στο παρελθόν πως ανταποκρίνονται άψογα στις δυσκολίες και στα εμπόδια. Επίσης, είναι προφανές πως οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται πιο ψηλά σε ποιοτικό επίπεδο και το διπλό προσφέρεται σε απόδοση 1.73.

Από εκεί και πέρα, η άμυνα θα μπει ξανά σε πρώτο πλάνο για τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του. Οι απουσίες θα περιορίσουν το rotation και ο Θρύλος θα επιδιώξει να πάει το ματς στο δικό του τέμπο με πολλές «μάχες» στην πίσω μεριά του παρκέ. Η Ζαλγκίρις είναι επίσης μία ομάδα που ψάχνει το σετ παιχνίδι και έτσι η πλάστιγγα γέρνει προς τοUnder 154.5 πόντων, που συνοδεύεται με απόδοση 1.87.

Τέλος, τα μεγάλα κενά στην περιφέρεια θα φέρουν δεδομένα αύξηση στα λεπτά συμμετοχής του Τόμας Γουόκαπ. Ο έμπειρος γκαρντ έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο στον αγώνα της Εθνικής με την Τσεχία και στη συνέχεια πήρε απαραίτητες ανάσες, γεγονός που μπορεί να τον τοποθετήσει σε θέση απόλυτου πρωταγωνιστή κόντρα στην Ζαλγκίρις. Το ενδεχόμενονα σκοράρει ο Γουόκαπ περισσότερους από 8,5 πόντους προσφέρεται σε απόδοση 1.85.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

 

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ