ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θρύλος στην Ουγγαρία σε προκλητική απόδοση!

Θρύλος στην Ουγγαρία σε προκλητική απόδοση!

Ο Ολυμπιακός θέλει να φύγει από τη Βουδαπέστη με το εισιτήριο των «16» του Conference League στις αποσκευές του, αντιμετωπίζοντας τη Φερεντσβάρος στη μεγάλη ρεβάνς των Playoffs (22:00)!

Το 1-0 του «Γ. Καραϊσκάκης» με το γκολ του Ελ Καμπί έδωσε στον Ολυμπιακό τη νίκη και μαζί το πάνω χέρι στη μονομαχία για την πρόκριση στους «16» του Conference League.

Το εισιτήριο κρίνεται στην Ουγγαρία, με την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να καλείται να υπερασπιστεί το υπέρ της σκορ για να συνεχίσει το ευρωπαϊκό της ταξίδι.

«Σύμμαχος» στην μεγάλη προσπάθεια του Ολυμπιακού είναι η εξαιρετική εκκίνηση του Ισπανού τεχνικού στον πάγκο, ο οποίος έφερε στο λιμάνι την αύρα από την κατάκτηση του περσινού Europa League και έχει κάνει ένα εντυπωσιακό 2/2.

Στο ντεμπούτο του οδήγησε τους «ερυθρόλευκους» στη νίκη επί των Ούγγρων και στη συνέχεια σε ιστορική νίκη στην Τούμπα (1-4) με εντυπωσιακή εμφάνιση, που υπενθύμισε σε όλους πως ο Ολυμπιακός δεν… ξεγράφεται έτσι απλά από την κούρσα του τίτλου.

Σειρά έχει η αποστολή στο Βουδαπέστη, με τον Θρύλο να έχει δείξει ιστορικά πως μπορεί να διαχειριστεί αντίστοιχες καταστάσεις υπεράσπισης σκορ.

Στην ευρωπαϊκή του ιστορία ο Ολυμπιακός σε 25 περιπτώσεις εντός έδρας νίκης στο πρώτο παιχνίδι, κατάφερε να προκριθεί τις 20 και μάλιστα έχει 10 σερί προκρίσεις. Στο «σπίτι» της Φερεντσβάρος του αρκεί και η ισοπαλία για να τσεκάρει το εισιτήριο. Ωστόσο, έχει δείξει πως αυτή τη στιγμή το μάτι του γυαλίζει και εκμεταλλευόμενος και την ανωτερότητά του μπορεί να ντουμπλάρει τις νίκες του. Στο 3.10 η απόδοση της νίκης του Θρύλου!

Οι «ερυθρόλευκοι» για να πετύχουν τον στόχο τους, δίνοντας συνέχεια στην κακή επίδοση των Ούγγρων του Ντέγιαν Στάνκοβιτς, που έχουν μόλις 3/23 προκρίσεις έπειτα από ήττα στο πρώτο ματς, είναι ζητούμενο να κρατήσουν ανέπαφη εστία, κάτι που έχουν καταφέρει μόλις μία φορά φέτος εκτός έδρας (0-3 με την Τσουκαρίτσκι στα προκριματικά). Το No Goal είναι σε απόδοση 2.08.

 

 

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ