ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κυρίαρχος ξανά και πληρώνει τρελά ο Θρύλος!

Κυρίαρχος ξανά και πληρώνει τρελά ο Θρύλος!

Ο Ολυμπιακός θέλει το τρίτο συνεχόμενο κύπελλο και αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στον τελικό στα Δύο Αοράκια (19:00)!

Ώρα τίτλου για τον Ολυμπιακό που θέλει να διατηρήσει τα σκήπτρα στην Ελλάδα απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο, με την πρώτη κούπα του 2024 να κρίνεται στα Δύο Αοράκια του Ηρακλείου.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα στον 21ο τελικό της ιστορίας της στον θεσμό θέλει το 12ο κύπελλο και τρίτο συνεχόμενο ώστε να κάνει ξανά το three-peat στο Κύπελλο Ελλάδας, όπως την τριετία 1977-1979!

Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν σε άλλον έναν τελικό στοχεύοντας στο έβδομο σερί τρόπαιο εντός συνόρων αποκλείοντας διαδοχικά Περιστέρι (87-68) και Προμηθέα (91-77) στο Final-8 δείχνοντας έτοιμοι να κατακτήσουν άλλη μία κούπα και να δείξουν στο παρκέ πως παραμένουν η κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα! Άλλη μια «ερυθρόλευκη» κούπα με θρίαμβο στον τελικό είναι σε σούπερ απόδοση.

Το μεγάλο όπλο του Ολυμπιακού είναι η χημεία και το δέσιμο που διαθέτει, σε συνδυασμό με τη νοοτροπία νικητή, στοιχεία που τον έχουν βοηθήσει να ανταπεξέλθει και στις σημαντικές απουσίες που είχε το προηγούμενο διάστημα.

Σημαντική απουσία έχει και στην Κρήτη με την απουσία του τραυματία Νίκολα Μιλουτίνοφ, με τον Μπαρτζώκα να έχει καταφέρει να ενσωματώσει τον πρωτάρη σε αυτό το επίπεδο Μόουζες Ράιτ που έχει δώσει περισσότερο βάθος στη γραμμή ψηλών, την ώρα που δίνει λύσεις και η παρουσία του Πετρούσεφ.

Προσφορά* που δεν χάνεται για το Final-8 Κυπέλλου Ελλάδας

Οι «πράσινοι» έφτασαν στον τελικό νικώντας ΑΕΚ (79-72) και Άρη (76-65) έχοντας σε πρώτο πλάνο την άμυνα, καθώς δεν είχαν καλά ποσοστά στην επίθεση, ωστόσο η άμυνα παραμένει σταθερά μεγάλο όπλο του Ολυμπιακού που έχει δείξει κατ’ επανάληψη ότι μπορεί να κρατήσει χαμηλά οποιονδήποτε αντίπαλο ακόμα και στις κακές επιθετικές του βραδιές. Να κρατήσει τον Παναθηναϊκό κάτω από τους 79.5 πόντους η ομάδα του Μπαρτζώκα προσφέρεται σε απόδοση 2.20.

 

 

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ