ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αγγλικό παρολί με γκολ στο 6,12

Αγγλικό παρολί με γκολ στο 6,12

Με τα παιχνίδια της Premier League θα ασχοληθεί και σήμερα το Freetips247.com προτείνοντας δύο δελτία στους αναγνώστες του με τριάδα σημείων, καθώς και μία δυάδα με anytime scorers.

Μάντσεστερ Σίτι - Μπέρνλι (Over 3.5)

Από σπουδαία νίκη για τη φάση των "32" του Κυπέλλου Αγγλίας προέρχεται η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία θα υποδεχθεί στην έδρα της την Μπέρνλι του «θρύλου» της Βίνσεντ Κομπανί. Οι «πολίτες», οι οποίοι μετά από δύο μήνες θα έχουν ξανά στην αποστολή τους τον Έρλινγκ Χάαλαντ τρέχουν σερί επτά νικών σε όλες τις διοργανώσεις. Η Μπέρνλι είναι σε ακριβώς αντίθετη πορεία με τους γηπεδούχους, μετρώντας πέντε ματς χωρίς νίκη (1 ισοπαλία - 4 ήττες), έχοντας βαριά παράδοση κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι με 12 σερί ήττες.

Η παράδοση στις μεταξύ τους αναμετρήσεις έχει προσφέρει παραγωγικά ματς και με τη Σίτι σε καλό φεγγάρι, η ομάδα του Βίνσεντ Κομπανί δεν έχει εύκολη αποστολή στο Etihad Stadium. Θα επιλέξουμε το Over 3.5 στην αναμέτρηση, σημείο το οποίο μπορούν να επιβεβαιώσει και μόνη της η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, κόντρα σε μία ομάδα η οποία παρουσιάζει πολλά αμυντικά προβλήματα. Όποια... βοήθεια από την Μπέρνλι είναι αποδεκτή για το σημείο μας.

Τότεναμ - Μπρέντφορντ (1 & Over 1.5)

Από δύο ματς χωρίς νίκη προέρχεται η Τότεναμ, με τις ομάδες του Μάντσεστερ. Οι παίκτες του Ποστέκογλου γνώρισαν την ήττα στο πρόσφατο ματς με τη Σίτι για το Κύπελλο Αγγλίας, ενώ στην πρόσφατη υποχρέωσή τους για το πρωτάθλημα ήρθαν ισόπαλοι (2-2) με την Γιουνάιτεντ. Η Μπρέντφορντ, η οποία δεν είχε υποχρεώσεις για το Κύπελλο, πήρε μία σημαντική νίκη επί της Νότιγχαμ Φόρεστ (3-2).

Κάκιστη παράδοση για τις «μέλισσες» στα εκτός έδρας ματς, όπου μετρούν πέντε συνεχόμενες ήττες. Από την άλλη, η Τότεναμ είδε το νικηφόρο σερί της στα εντός έδρας ματς να σταματάει με την ήττα από την Μάντσεστερ Σίτι. Η Μπρέντφορντ θα ταξιδέψει στην έδρα των «σπιρουνιών» με πολλές απουσίες, με την Τότεναμ να επιθυμεί το... τρίποντο για να παραμείνει στις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Θα επιλέξουμε τον άσο με συνδυασμό το Over 1.5 στα σημερινά προγνωστικά του Freetips247.com.

Λίβερπουλ - Τσέλσι (G/G & Over 2.5)

Ματς... πρόγευμα ενόψει του τελικού που έχουν να δώσουν οι δυο τους στο Carabao Cup. Από υποχρεώσεις για το Κύπελλο Αγγλίας προέρχοναι, με την γηπεδούχο Λίβερπουλ να κυριαρχεί κόντρα στην Νόριτς και να επικρατεί με το τελικό 5-2 για πρόκριση στην φάση των "16" του θεσμού. Από την άλλη, η Τσέλσι παρέμεινε στην «λευκή» ισοπαλία με την Άστον Βίλα.

Με γεμάτο απουσιολόγιο θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο του Anfield οι δύο ομάδες, οι οποίες δείχνουν εξαιρετική συνέπεια στο σκοράρισμα. Οι πιο πρόσφατες μεταξύ τους αναμετρήσεις έχουν προσφέρει πολύ κλειστά ματς, με το πιο πρόσφατο Over 2.5 να ήταν στις 2 Ιανουαρίου 2022 (2-2). Θα παίξουμε... κόντρα στην παράδοση και θα επιλέξουμε το G/G σε συνδυασμό με το Over 2.5.

H πρόταση του Freetips247.com

Μάντσεστερ Σίτι - Μπέρνλι Over 3.5 (1.88)

Τότεναμ - Μπρέντφορντ 1 & Over 1.5 (1.83)

Λίβερπουλ - Τσέλσι G/G & Over 2.5 (1.78)

Τριάδα απόδοσης: 6.12

 

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ