ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με κλειδί τον «Λάρι» για νίκη και ταμείο ο Θρύλος!

Με κλειδί τον «Λάρι» για νίκη και ταμείο ο Θρύλος!

Το 2024 ξεκινά με σπουδαίο ματς στο ΣΕΦ: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ολίμπια Μιλάνο (21:15) και ετοιμάζεται για μία σημαντική νίκη μπροστά στον κόσμο του.

Μετά την εντυπωσιακή νίκη επί της Άλμπα (94-67), ο Θρύλος ανέβηκε στο 9-8 και ετοιμάζεται για την αντεπίθεσή του. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μπορεί να υπολογίζει πλέον σε όλους τους παίκτες του, αφού και ο Ναζ Μήτρου – Λονγκ έχει δικαίωμα συμμετοχής με την έναρξη του δεύτερου γύρου της Euroleague και ο πλήρης Ολυμπιακός δεν… βλέπει κανέναν αντίπαλο εντός και εκτός συνόρων.

Κόντρα στην Ολίμπια Μιλάνο (21:15), οι Πειραιώτες έχουν την ταμπέλα του φαβορί και θέλουν να στείλουν μήνυμα σε όλη την Ευρώπη. Οι Ιταλοί έχουν απουσίες και σίγουρα απέχουν αρκετά ποιοτικά από τους γηπεδούχους, οι οποίοι θα έχουν φυσικά και την στήριξη των φιλάθλων τους. Η νίκη του Ολυμπιακού με χάντικαπ -8,5 πόντων προσφέρεται σε απόδοση 1.97.

Είναι ξεκάθαρο πως η άμυνα θα αποτελέσει ξανά οδηγό για τον Ολυμπιακό: Οι «ερυθρόλευκοι» διαθέτουν την 3η καλύτερη άμυνα στην Euroleague και η Ολίμπια Μιλάνο δυσκολεύεται πολύ επιθετικά, λόγω και της απουσίας του Νίκολα Μίροτιτς. Με βάση τα δεδομένα, το σκορ δεν θα ξεφύγει και το Under 150,5 πόντων στην αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής της RegularSeason της Euroleague βρίσκεται σε απόδοση 1.87.

Επιπρόσθετα, το διάστρεμμα του Τόμας Γουόκαπ ίσως φέρει ειδικό έλεγχο στα λεπτά συμμετοχής του έμπειρου γκαρντ και αυτόματα θα αλλάξει το rotation στα γκαρντ. Έτσι, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, που ήταν εξαιρετικός στο πρόσφατο ματς με τον Άρη, αναμένεται να παίξει αρκετά και μπορεί να σκοράρει περισσότερους από 5,5 πόντους, ενδεχόμενο που συναντάται σε απόδοση 1.74.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

ΣΧΟΛΙΑ