Καλώς τους πελάτες! 3άρα και αγκαλιά με το έβδομο σερί! (photos, video)
![Καλώς τους πελάτες! 3άρα και αγκαλιά με το έβδομο σερί! (photos, video)](https://www.redking.gr/photos/w_800px/articles/202005/ee03a6_184620.jpg)
17 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το 3-0 της Ριζούπολης, από τη βραδιά που ο Ολυμπιακός πάτησε τον Παναθηναϊκό και ήρθε αγκαλιά με το 7ο σερί πρωτάθλημα.
Ήταν 11 Μαΐου 2003 όταν ο Θρύλος υποδέχτηκε τους «πράσινους» στη Ριζούπολη. Και το παιχνίδι... τελείωσε από την αρχή. 1-0 στο 3’ με την κεφαλιά του Τζιοβάνι, 2-0 στο 15’ με το πλασέ του Γιαννακόπουλου.
Οι «ερυθρόλευκοι» το ήθελαν περισσότερο και το έδειξαν. Έβγαλαν τεράστιο πάθος και έδειξαν πως ήταν πολύ καλύτεροι.
Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 47’ και πάλι με τον Γιαννακόπουλο. 3 και λίγα ήταν.
Και το 7ο σερί ήρθε ακόμα πιο κοντά. Γεια σας ΠΕΛΑΤΕΣ!
Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού σε εκείνο το παιχνίδι: Κατεργιαννάκης, Αμανατίδης (61’ Ανατολάκης), Άντζας, Κωστούλας, Βενετίδης, Καρεμπέ, Ζέτερμπεργκ, Γιαννακόπουλος, Τζόρτζεβιτς, Χούτος (63’ Νινιάδης), Τζιοβάνι (75’ Οφορίκουε).