ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πρέπει να ντρέπεστε... «όλοι»!

Πρέπει να ντρέπεστε... «όλοι»!

Διαλέγω την σημερινή (1/9) μέρα να ασχοληθώ με ένα θέμα κόντρα στην επικαιρότητα των ημερών, που είναι οι μεταγραφές στο ποδόσφαιρο. Ένα θέμα, που θα περάσει πίσω από τις κουρτίνες, ούτε καν στα ψιλά, για να μην ακούγονται αλήθειες από τον μηχανισμό στήριξης των «προέδρων» της εξυγίανσης. Τα αχνάρια του ΠΑΟ, που έστελνε εσκεμμένα τα ερασιτεχνικά του τμήματα στην Α2, ακολουθεί και η ΑΕΚ. Αν και ανέβηκε στην Α1 στο βόλεϊ Αντρών, όλα δείχνουν ότι δεν θα συμμετέχει λόγω αδυναμίας εξόφλησης χρεών προς παλαιούς της αθλητές που διαιωνίζονται.

Βλέπετε, δεν είναι σαν την μητρική της ΠΑΕ να πέφτει στην Γ' Εθνική για να «ξεχρεώσει». Οι τελευταίες πληροφορίες λένε, ότι ο... Κέρκης Σάμου και ο Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου θα διεκδικήσουν την θέση της. Και τα πράματα είναι ακόμη χειρότερα για τους «διαφορετικούς», μιας και όχι απλά θα υποβιβαστούν, αλλά θα πέσουν στις μικρότερες κατηγορίες, γιατί στην Pre League που έπαιζαν πέρσι, θα μπει ο... Ηφαιστος Φλώρινας!!! Και κατά την προσφιλή τους συνήθεια, θα φταίνε όλοι οι άλλοι από ΕΣΑΠ μέχρι ΕΕΑ εκτός, που τους «κυνηγάνε» εκτός από τους ίδιους.

Τόσα χρόνια, δεν ήξεραν ότι χρωστάνε; Που είναι οι ανοιχτοχέρηδες τους να πληρώσουν τα χρέη; Και εδώ κάπου, μπαίνει η σύγκριση με τον Μαρινάκη. Που επί 13 χρόνια, στέκεται δίπλα στον Ερασιτέχνη, με έργα, όχι με λόγια κάθε χρόνο, με εκατομμύρια ευρώ. Που είναι αρωγός της προσπάθειας να είναι ο Ολυμπιακός πρώτος παντού. Που σε κάθε δύσκολη στιγμή είναι δίπλα. Πέρα από τις «βασικές του υποχρεώσεις» απέναντι στον Ερασιτέχνη.

Το ποιοι θέλουν το fair play, να ανέβει το επίπεδο σε όλα τα αθλήματα, να γίνουν πιο ανταγωνιστικά τα πρωταθλήματα, φαίνεται και θα φανεί περισσότερο στο μέλλον. Και η Πολιτεία φτιάχνει γήπεδα ή βοηθάει όλους τους «άλλους», μοιράζοντας την επιχορήγηση από το στοίχημα με λάθος κριτήρια και εμάς που στηρίζουμε έμπρακτα όλες τις Εθνικές ομάδες, μας έχει στην ίδια μοίρα όσον αφορά στον καταμερισμό των εσόδων;

Διαθέσαμε τον Ιούνιο το κλειστό του Ρέντη στην Ομοσπονδία, για να διεξαχθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων στο χάντμπολ, διαμορφώνοντας τον αγωνιστικό χώρο, ήταν επί δύο μήνες (και όχι μόνο φέτος) το προπονητικό κέντρο της Εθνικής ομάδας βόλει Αντρών και Γυναικών και ποιο είναι το ευχαριστώ; Ούτε καν τα αυτονόητα δεν κάνουν. Και εμείς παλεύουμε μόνοι μας, να ετοιμάσουμε το γήπεδο, για να πάρουμε άδεια συμμετοχής στο Champions League, ανεβάζοντας παράλληλα και τον πήχη και το άθλημα.

Νισάφι πια. Η καλή θέληση να υπάρχει μόνο από την μεριά μας; Η υπομονή έχει και τα όρια της. Αν η σταγόνα ξεχειλίσει το ποτήρι, δεν θα βρίσκεται λαγούμι να κρυφτείτε. Καταλαβαίνουμε τις όποιες δυσκολίες προκύπτουν, κάνοντας υπομονή όσο μας παίρνει, αλλά βρείτε λύσεις. Όποιος αναλαμβάνει κάτι, έχει και υποχρεώσεις. Δεν ζητάμε ούτε χάρες, ούτε κάτι εις βάρος των «άλλων», ζητάμε απλά να κρατήσετε τον λόγο σας, όπως εμείς κρατήσαμε τον δικό μας απέναντι σας, παραχωρώντας τις εγκαταστάσεις μας στις Εθνικές ομάδες χάντμπολ και βόλεϊ. Αλλιώς νίπτουμε τα χείρας μας. Και θα φταίτε εσείς, όχι ο νοικοκύρης, με όλη την σημασία της λέξεως.

Όσον αφορά στην υπόθεση με την κατασκευή του κολυμβητηρίου, απλά και μόνο πρέπει να ντρέπεστε... ΟΛΟΙ!!!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ