ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Από ένα άτομο να γράψουμε ΣΗΜΕΡΑ, όλοι όσοι είμαστε μέλη θα γιγαντώσουμε τον Ερασιτέχνη

Από ένα άτομο να γράψουμε ΣΗΜΕΡΑ, όλοι όσοι είμαστε μέλη θα γιγαντώσουμε τον Ερασιτέχνη

Βλέπετε όλοι τι συμβαίνει σε όλα τα αθλήματα. Ο κάθε αντίπαλος να προσπαθεί να ενισχυθεί επιλεκτικά αποκλειστικά και μόνο όπου τον παίρνει , όπου θεωρεί ότι ενισχυόμενος θα μπορέσει να διεκδικήσει ένα τίτλο. Και στην απέναντι όχθη είναι πάντα μόνος του ο Ολυμπιακός. Που προσπαθεί να διεκδικεί όλους τους τίτλους στα ομαδικά αθλήματα. Και αν σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ  υπάρχουν οι Μαρινάκης και Αγγελόπουλοι, στον ερασιτέχνη είμαστε εμείς. Αν δεν «ενδιαφερθούμε» εμείς να ενισχύουμε τον σύλλογο , με τις συνδρομές μας, δεν θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε σε όλα τα μέτωπα. Πέρα από το ότι πρέπει να είμαστε παρόντες στα «κρίσιμα» ματς του Ερασιτέχνη, δεν μπορώ να φανταστώ ότι «ενδιαφέρονται» οι αντίπαλοι μας, περισσότερο από εμάς για την κατάκτηση των στόχων τους. Να βλέπουν τις ελλείψεις τους και να ενισχύονται εκείνοι και όχι εμείς. Η ΑΕΚ να «χτυπάει» το χάντμπολ, ο ΠΑΟΚ το γυναικείο Βόλεϊ και ο ΠΑΟ να προσπαθεί να «δυναμώσει» σε Βόλεϊ ανδρών και γυναικείο μπάσκετ.

Όλες οι κούπες θα κριθούν αργότερα. Ήδη απωλέσαμε ένα Κύπελλο (στο γυναικείο μπάσκετ) , πραγματοποιώντας την χειρότερη φετινή μας εμφάνιση σε συνδυασμό με μια τραγική διαιτησία. Υπάρχει οπαδός του Ολυμπιακού που να «θέλει» να βλέπει τις κούπες στα χέρια των «αλλόθρησκων»; Είτε δεν ενδιαφέρεται, είτε δεν παρακολουθεί δια ζώσης τα ερασιτεχνικά αθλήματα; Να αγωνίζεται η ερυθρόλευκη με τον δαφνοστεφανωμένο και να μην τον νοιάζει αν θα κερδίσουμε η όχι; Διαφωνώ με όσους λένε ότι δεν «ωφελείται» ο Ολυμπιακός ως σύλλογος με τις επιτυχίες του ερασιτέχνη. Σε όλη την Ευρώπη σε όλα τα αθλήματα ακούγεται παντού το όνομα μας. Δεν μας «ξέρουν» μόνο από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Οι περισσότεροι ευρωπαϊκοί τίτλοι προέρχονται από τα ερασιτεχνικά μας τμήματα. Και χωρίς υποδομές, χωρίς εγκαταστάσεις, χωρίς τον πακτωλό των εκατομμυρίων.

Ο πόνος των αντιπάλων μας σε αυτό που συντελείται τα τελευταία 12 χρόνια στον ερασιτέχνη που εκτοξεύτηκε η διαφορά από τον αιώνιο αντίπαλο μας, φαίνεται από το γεγονός ότι προσπαθούν να μας σταματήσουν. Να δώσουν λίγη χαρά στους οπαδούς τους που δεν βλέπουν χαϊρι και προκοπή σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Προσπαθούν απεγνωσμένα να «πιαστούν» από κάπου. Και εμείς τι κάνουμε; Τα έχουμε όλα στα πόδια μας, και γυρνάμε την πλάτη; Για 50 και 10 ευρώ ετησίως; Θα τους επιτρέψουμε να πάρουν χαρές; Δεν υπάρχει η λέξη εφησυχασμός στον μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο της χώρας. Ούτε επειδή γραφτήκαμε μέλη η με κάρτα φιλάθλου κάναμε το καθήκον μας. Δεν σταματάει ποτέ η προσπάθεια. Φέρνουμε και άλλους κοντά στον σύλλογο.

Δεν είναι αγγαρεία να γραφτείς μέλος ή με κάρτα φιλάθλου, για να έχεις πρόσβαση σε εισιτήρια και διαρκείας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Είναι συνείδηση. Βλέπετε όλοι που πάνε τα χρήματα που εμπιστεύεστε. Καταλάβατε όλοι την προπαγάνδα των αντιπάλων μας επί συνεχόμενα έτη για να μην γιγαντωθούμε, από το γεγονός ότι και οι ίδιοι μας αντιγράφουν πλέον για να έχουν επιπλέον έσοδα. Τους «πείραξε» απεριόριστα το γεγονός ότι κάθε χρόνο έρχονται ένα σωρό κούπες στο λιμάνι την ίδια ώρα που προσπαθούν να φέρουν από μία-δύο ο καθένας στις αραχνιασμένες τροπαιοθήκες τους. Γιατί να το «επιτρέπουμε» λοιπόν να συμβαίνει αυτό; Δεν τρέχουν τα λεφτά από τα μπατζάκια μας. Μακάρι να ήμασταν επιχειρηματίες και θα βλέπατε πως θα εξαργυρώναμε την τρέλα μας για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Που μας έχουν εγκλωβισμένους οι «αλητήριοι» στο θέμα των εγκαταστάσεων. Που μπήκε το 2023 και κανείς από το Κράτος δεν ενδιαφέρεται να αποκτήσει ο Ολυμπιακός κολυμβητήριο και κλειστό πολλαπλών χρήσεων. Μια συνεχιζόμενη «αλητεία» σε όλες της τις πολιτικές αποχρώσεις. Είναι επιλογή τους πλέον πεντακάθαρα η πολιτική να έχουν τον Ολυμπιακό μας όμηρο για να «βολεύουν» ( τι πρωτότυπο) έστω και με ψίχουλα, τους αλλόθρησκους ψηφοφόρους τους.

Δεν «θέλουν» τον Ολυμπιακό Πρωταθλητή παντού. Τους «χαλάμε» τα σχέδια με κάθε κούπα που φέρνουμε στο λιμάνι. Πρέπει όμως και εμείς να καταλάβουμε την δύναμη μας. Όχι. Δεν είναι πολλά τα 19.500 μέλη και οι 66.600 με κάρτα φιλάθλου για να είμαστε πανίσχυροι παντού. Οι «άλλοι» ψάχνουν τις κερκόπορτες για να «αλώσουν» ένα τρόπαιο και εμείς εις γνώσιν μας θα το επιτρέψουμε; Από ένα άτομο να γράψουμε ΣΗΜΕΡΑ , όλοι όσοι είμαστε μέλη η με κάρτα φιλάθλου στον ερασιτέχνη αυτή την στιγμή θα διπλασιάσουμε αυτομάτως τα έσοδα. Και τότε; Ουαί και αλλοίμονο τους.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ