ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Βάλτε πούδρα στον σβέρκο και ερχόμαστε

Βάλτε πούδρα στον σβέρκο και ερχόμαστε

Μιλήστε μας πάλι ρε «βόθροι» για «νάνους»; Πείτε μας ρε «ειδικοί» για «τέλος εποχής»; Που δεν βλέπετε πέρα από την μύτη σας. Ποιες απαξιώνατε ρε μυρωδιάδες; Ποιος κράτησε ενεργό το δελτίο της Κονόμη από το καλοκαίρι ρε άσχετοι; Από πότε είχαμε συμφωνήσει με την Όγκοστ; Που είναι ρε η «λευκή πετσέτα» που ρίξαμε όπως γράφατε; Από πού και ως που βγαίνει μια χρονιά χαμένη από τόσο νωρίς όπως προβλέπατε;

Γιατί ήταν πλέον πολύ αργά για την αλλαγή του προπονητή; Πολύ γρήγορα δεν «μαράθηκε» το ανθισμένο σας τριφύλλι; Δεν καλύπτεται η διαφορά, ε; Δεν προλαβαίνει να βγει ούτε καν 2ος ο Ολυμπιακός, ε; Και από χτες το βράδυ ποιος τερμάτισε πρώτος την κανονική περίοδο; Ποιος πήρε το πλεονέκτημα έδρας; Αυτοί που συνέχιζαν να δουλεύουν η αυτοί που χαλάσανε το στόμα τους;

Αυτοί που στήριξαν και πίστεψαν σε αυτή την ομάδα η οι «αγαπητικοί του βόθρου» που παραμένουν υπό την σκέπη του, και ας αλλάζουν συνεχώς οι διοικήσεις; Δεν πανηγυρίζουμε, απλά δικαιωνόμαστε για την υπομονή, την επιμονή και την στήριξη μας. Για το γεγονός ότι αποδείχτηκε και πάλι ότι είστε άσχετοι.  Έχει δρόμο ακόμη το Πρωτάθλημα.

Απλά ο Ολυμπιακός βρήκε τα πατήματα του. Υγεία μόνο ευχόμαστε να έχουμε όπως και όλες οι ομάδες και θα φανεί στο τέλος που γίνεται το ταμείο ποιος είναι ο καλύτερος.  Αυτό που δεν αλλάζει διαχρονικά είναι ότι διεκδικούμε τα εγχώρια τρόπαια σε όλα τα αθλήματα. Δίνουμε το παρών επί συνεχόμενα χρόνια σε Ευρωπαϊκούς τελικούς στα τμήματα Πόλο αντρών και γυναικών.

Είχαμε επιτυχίες και στην Ευρώπη και στα τμήματα Βόλεϊ και στο μπάσκετ γυναικών. Εν αντιθέσει με όλους τους υπόλοιπους που «επιλέγουν» τμήματα για να ασχολούνται όταν φυσικά δεν τα ρίχνουν στην Α2. Ούτε και το Κύπελλο στο Βόλεϊ γυναικών θα παίρνατε αν ο προπονητής επέλεγε να χρησιμοποιήσει την Όγκοστ αντί για την Σάλας που δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να δείξει την αδιαμφισβήτητη αξία της. Αυτή είναι η αλήθεια.

Δεν ανατρέξαμε όμως να βρούμε ενόχους, να επιρρίψουμε ευθύνες, κλείσαμε τα αυτιά στον χλευασμό των «ρουφιάνων» του διαδικτύου ( ανώνυμων και επώνυμων με ψεύτικα προφίλ) και συνεχίσαμε την δουλειά με το βλέμμα στον τίτλο. Ας έρθει στον Πειραιά όποιος μπορεί να μας τον πάρει. Γιατί ο κόσμος εκεί που πρέπει θα είναι παρών. Και στο Καραϊσκάκη, και στο ΣΕΦ, και στο Παπαστράτειο, και στην Γλυφάδα, και στο Ρέντη, και στην Νίκαια, και στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ, και στην Λάρισα και στα Χανιά, και στο Βελιγράδι ( και όχι μόνο μια φορά πρώτα ο Θεός), και όπου αλλού μας χρειάζεται ο σύλλογος.

Αλήθεια γιατί δεν κυκλοφορούν φωτό από το άδειο πέταλο στο ΟΑΚΑ στα περισσότερα ματς των τελευταίων της Ευρωλίγκα; Θα τον πιείτε μέχρι τέλους, τον πικρό οίνο της αποτυχίας παντού. Κοπήκανε τα γελάκια και οι ειρωνείες; Βάλτε πούδρα στον σβέρκο και ερχόμαστε.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ