ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θυμάμαι ακόμη ήμουν παιδάκι...

Θυμάμαι ακόμη ήμουν παιδάκι...

Αυτή θα είναι η μοναδική φορά που θα σηκώνετε πρωτάθλημα βαζελάκια…. Όταν θα πηγαίνουν τα τμήματα του Ολυμπιακού στα μπουζούκια για να γιορτάσουν την  κατάκτηση του και ο τραγουδιστής θα είναι πράσινων αισθημάτων. Αλήθεια μήπως θυμάστε ποια ήταν η  τελευταία φορά που πήρε πρωτάθλημα ο ΠΑΟ;;;;  Τραγουδούσε ακόμη μου φαίνεται… ο  αείμνηστος Στράτος Διονυσίου…. Όταν πήρε η ΑΕΚ,  η Ζωζώ Σαμπουντζάκη... και όταν πήρε ο ΠΑΟΚ , η Βέμπο… Επιτρεπόταν ακόμη το σπάσιμο των πιάτων, το νόμισμα της χώρας ήταν η δραχμή, έκανε η ανθρωπότητα τα πρώτα της βήματα στο φεγγάρι, η Γιουγκοσλαβία ήταν ακόμη ενωμένη, υπήρχαν κομμουνιστικά καθεστώτα, η Γερμανία ήταν χωρισμένη, έβγαινε Μις Υφήλιος η Κορίνα Τσοπέη, δεν υπήρχαν κινητά, ούτε υπολογιστές, η τηλεόραση ήταν ασπρόμαυρη. Δούλευε μόνο ο άντρας, οι "γκέι" ήταν ακόμη... κρυφοί, υπήρχε μόνο η ΥΕΝΕΔ. ο κόσμος κοιμόταν με ανοιχτά παράθυρα, το οδικό δίκτυο της χώρας δεν είχε ασφαλτοστρωθεί, ο κομήτης του Χάλεϊ δεν είχε προσεγγίσει την γη. Το γυμνάσιο ήταν εξατάξιο. Ο Μαρινάκης έγραφε έκθεση στο Δημοτικό τι θα ήθελε να γίνει όταν μεγαλώσει (πρόεδρος του Ολυμπιακού να σας παίρνει τα σώβρακα). Ο Πρέκας τα είχε με την Μοσχολιού, στην Ομόνοια υπήρχε συντριβάνι, δεν υπήρχαν παραρτήματα, τότε …. Υπήρχε το Μινιόν…. Δεν είχε γίνει ακόμη το Πολυτεχνείο... πρωθυπουργός ήταν η ο Παπανδρέου ή ο Καραμανλής αλλά οι συγχωρεμένοι... Η τηλεόραση έπαιζε το σήριαλ  "Άγνωστος Πόλεμος"... και ο Βόγκλης προσπαθούσε να δώσει μύγδαλα στην Ανν Λόμπεργκ.

Για τόσο παλιά μιλάμε! Όσο για το μέλλον;;;;; Ε, μην θέλετε να τα μάθετε όλα... τσάμπα;;;; Ρίξτε κανά 100ευρω να φύγουν τα σύννεφα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έλα ρε, μη θυμώνετε. Πλάκα κάνουμε. Έχετε πάρει πρόσφατα πρωταθλήματα… Ειδικά ο ΠΑΟ είναι φρέσκος… Μόλις 6 χρόνια χωρίς τίτλο… η ΑΕΚ  φλορίτζιναλ 21… (αλήθεια μετράνε τα πρωταθλήματα Β΄ και Γ΄ Εθνικής;;;;. Και ο ΠΑΟΚ 31 και αν παίξει χαρτιά κερδίζει την πρωτοχρονιά...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ