ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πρωταθλητές στο ψέμα οι απόγονοι του Αισώπου

Πρωταθλητές στο ψέμα οι απόγονοι του Αισώπου

Έλα ρε. Και επισήμως ξετσίπωτοι; Τώρα να μου πεις ποιος έχασε την μπέσα για να την βρείτε εσείς. Σωστό κ αυτό. Τι παραδεχτήκατε και επίσημα πλέον; Ότι όλα τα προηγούμενα χρόνια λέγατε ψέματα. Τι είστε δηλαδή; Κοινοί συκοφάντες και ψεύτες. Εν έτη 2021 «ανακαλύψατε» ότι τα μέλη ισχυροποιούν τον ερασιτέχνη; Όχι βέβαια, το ξέρατε ανέκαθεν.

Αλλά επειδή δεν θέλατε να μας αντιγράψετε το τορπιλίζατε με τα φερέφωνα σας. Τελικά δεν ήταν τα έσοδα από το Τσάμπιονς Λιγκ που μας έκαναν ισχυρούς; Αλλά τα δεκάδες χιλιάδες μέλη μας που συμμετείχαν στις κατακτήσεις των εγχώριων και των Ευρωπαϊκών τροπαίων; Όχι οι Ομοσπονδίες και οι διαιτησίες; Δεν τα τρώγανε τα λεφτά οι διοικήσεις; Πήγαιναν στην αποπληρωμή των χρεών και στις μεταγραφές των καλύτερων Ελλήνων και κορυφαίων ξένων αθλητών, προπονητών και αθλητριών; Τι ήσαστε λοιπόν όταν συκοφαντείτε και προπαγανδίζετε; Ρόμπες ξεκούμπωτες.

Γιατί ρε ζήτουλες βγήκατε παγανιά; Αφού συνεχώς «ανακαλύπτετε» τίτλους, καμαρώνοντας σε όλα τα υπόλοιπα ( ο Θεός να τα κάνει «αθλήματα») εκτός από αυτά που σας «πονάνε» γιατί τα σαρώνουμε στην κυριολεξία 11 χρόνια τώρα. Είδατε την ενίσχυση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού και φέτος σε όλα τα ομαδικά αθλήματα και τμήματα, και σας έλουσε κρύος ιδρώτας; Γιατί δεν λέτε στον κόσμο πως αν δεν μαζέψετε τα χρήματα από τα μέλη που υπολογίζετε θα αυξηθεί το χρέος μιας και επενδύσατε στα Βόλεϊ και ίσως και στο μπάσκετ γυναικών; Παρεπιτπόντως καλές οι χυλόπιτες από Σταμολάμπρου και Αλεξανδρή; Προσέξτε γιατί βλέπω να έρχεται και φάπα, μετά τις χυλόπιτες! Ανεβείτε λαγουδάκια μου και στο Πόλο να δούμε κάτι που θέλουμε; Είσαστε σίγουροι ότι θέλετε να ανεβείτε από την Α2; Πείτε ρε την αλήθεια στον κόσμο σας γιατί ξαφνικά «αποφασίσατε» να δηλώσετε τμήματα σας στην Ευρώπη;

Αλήθεια θυμάστε πόσο διαφορετικός ήταν ο κόσμος από την τελευταία φορά που παίξατε εκτός συνόρων; Δεν ντρέπεστε να προσθέτετε τίτλους που μόνο εσείς βγάζετε προς τα έξω ότι υπήρξαν, ( όλα τα προηγούμενα χρόνια επισήμως ούτε υπήρξαν, ούτε υπάρχουν) , μόνο και μόνο για να απαλύνετε τον πόνο σας; Ε, «κύριοι» δημοσιογράφοι που εντελώς «αυθόρμητα» όλοι σας το αναδημοσιεύετε; Τόση «ελευθερία λόγου» πια, για να σας λένε τις μεταγραφικές ειδήσεις επισήμως ; Η άλλη οδός είναι η ανεργία να φανταστώ για όποιον δεν συμμορφωθεί με τις «εντολές» η λέτε κανά πέσιμο με σφαλιάρες σε πάρκινγκ από «αγνώστους» η και μέσα στις κερκίδες των γηπέδων;

Να μας πείτε μόνο «λαγοπρόβατα» την γεύση του σάλιου, μιας και θα τρέξετε να γλείψετε εκεί που φτύνατε δεκαετίες τώρα. Να υποθέσω επίσης πως θα υπάρξει κολοτούμπα στις απόψεις που περιείχαν την φράση, «γήπεδο μόνο στην λαγοφλώρο». Ενημερώστε μας ρε σεις, πόσοι τίτλοι από τους 1608 ( χα χα χα) ανήκουν στο Εθνικό σας σπορ την ανακυβίστηση; Τους έχετε βρει όλους; Για ψάξτε καλύτερα.

Σε αναστροφή, τρεχάλα, εγκατάλειψη, κρυφτό στις τουαλέτες, μπαμπεσιά και αναρρίχηση λόφων και βουνών, πάντως είσαστε μακράν οι οπαδοί με τα περισσότερα Πρωταθλήματα. Αληθινά, όχι μαϊμουδένια όπως των «αρχαιολόγων» σας. Κάντε λίγο κράτει ρε. Μην τα σαρώνετε όλα, να σας φτάσουμε. Χα χα χα χα.

Ειλικρινά δεν ξέρω τι είναι χειρότερο. Να λες ψέματα; Να ζεις μέσα στο ψέμα; Να πλάθεις και να εδραιώνεις το ψέμα; Η να καμαρώνεις σαν γύφτικο σκερπάνι, σε ένα κόσμο μόνο δικό σου, βγαλμένο από την μυθολογία; Καλό καλοκαίρι απόγονοι του Αισώπου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ