ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Ολυμπιακός γεννήθηκε για να είναι πρωταγωνιστής και όχι κομπάρσος

Ο Ολυμπιακός γεννήθηκε για να είναι πρωταγωνιστής και όχι κομπάρσος

Μόνοι τους κάποιοι παίχτες δείχνουν την πόρτα της εξόδου. Δεν είναι το θέμα μόνο να χάνεις. Το θέμα είναι πως χάνεις. Και από την ΤΣΣΚΑ έχασαν την περασμένη βδομάδα αλλά το πάλεψαν. Η εικόνα που έδειξαν από ένα σημείο του αγώνα και μετά ήταν αποκαρδιωτική.

Δεν θα σταθώ στις ελλείψεις. Αυτές είναι μια δικαιολογία για την ήττα που θα προέλθει στις λεπτομέρειες. Όχι για την άθλια εμφάνιση από το 25΄και μετά. Δεν αρμόζει σε παίχτες που φοράνε την φανέλα του Ολυμπιακού να παρατάνε οποιοδήποτε παιχνίδι. Είναι υποχρεωμένοι ΟΛΟΙ να το παλεύουν… μέχρι τέλους. Όπως το κάνουν διοίκηση και οπαδοί. Βλέπω παίχτες όπως οι Μπόλντγουϊν, Λε Ντέϊ, Πάντερ να διαπρέπουν σε Μπάγερν και Αρμάνι και αναρωτιέμαι γιατί πέρασαν πρόσφατα κιόλας από το λιμάνι και δεν ακούμπησαν.

 

 

Και για να τα λέμε και όλα και εμείς οι ίδιοι τους απαξιώναμε όταν έπαιζαν. Και τώρα ψάχνουμε παίχτες στις ίδιες θέσεις με τα ίδια χαρακτηριστικά. Ε, αν το δω κ αυτό να συμβαίνει με τους ξένους που έχουμε και που λογικά θα αποχωρήσουν σε λίγο καιρό, τι να πω πια; Απορούμε όλοι για την εικόνα των ίδιων παιχτών που φοράνε την ερυθρόλευκη την φετινή χρονιά και μεταμορφώνονται από παιχνίδι σε παιχνίδι από το καλύτερο προς το χειρότερο εν μια νυκτί.

Να είναι ικανοί να κερδίσουν και να χάσουν από τον οποιονδήποτε. Βγήκαν παγανιά οι νεκροθάφτες χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις οδηγούμενοι από το «μίσος» τους για τον Ολυμπιακό. Λες και τους νοιάζει η πορεία του. Γιατί δεν γράφεται ανάλογα και για τον εξάφαπο που είναι σε χειρότερη μοίρα ρε πονεμένοι; Καλό θα είναι όμως να μην ρίχνουμε μονίμως τις ευθύνες στους άλλους και να κάνουμε και εμείς την αυτοκριτική μας.

Ή θα ήθελαν αυτοί που τώρα αναθεματίζουν τον Μπαρτζώκα, να ερχόταν ο Τρινκιέρι, ο Πασκουάλ η ο άσημος Σίλερ στον πάγκο; Γιατί αυτοί οδηγούν τις Μπάγερν, Ζενίθ και Ζαλγκίρις προσπαθώντας να μπουν σφήνα στην υπόθεση 8αδα. Ο φετινός Ολυμπιακός είχε την ατυχία να χάσει ακόμη και με αυτό το ρόστερ που «κατηγορούμε», πολλά ματς στις λεπτομέρειες, έχοντας  παίξει μόλις 6 από τα 27!!! ματς πλήρης.

 

 

Οφείλουν άπαντες στον σύλλογο, στα 7 ματς που απομένουν, 4 μέσα( Αστέρα, Ζενίθ, Φενέρ, Κίμκι) και 3 έξω ( Άλμπα, Βαλένθια και Ρεάλ) να «πολεμήσουν» και ας τα χάσουν όλα. Είναι υποχρέωση τους απέναντι σε αυτούς που τους έφεραν και απέναντι στον κόσμο που πίστεψε ότι κάτι καλό θα φτιαχνόταν.

Ο Ολυμπιακός αργά η γρήγορα θα τον βρει τον δρόμο του. Γιατί πολύ απλά γεννήθηκε για να είναι πρωταγωνιστής και όχι κομπάρσος. Οι Αγγελόπουλοι καλούνται να φτιάξουν ένα ισχυρό Ολυμπιακό , ξεκινώντας αν χρειαστεί κιόλας από το μηδέν. Έχουν αποδείξει ότι μπορούν να τα καταφέρουν.

Με θέληση, αποφασιστικότητα και ηρεμία πρέπει από τώρα να αρχίσουν να σκέφτονται την δημιουργία του Ολυμπιακού της επόμενης περιόδου. Μη τα ξαναλέμε. Κορμός υπάρχει. Αποφασιστικότητα για ενίσχυση με παίχτες αξίας χρειάζεται σε όλες τις θέσεις και ένα ρόστερ πλήρες.

 

PHOTO GALLERY

Ο Ολυμπιακός γεννήθηκε για να είναι πρωταγωνιστής και όχι κομπάρσος
Ο Ολυμπιακός γεννήθηκε για να είναι πρωταγωνιστής και όχι κομπάρσος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ