ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

H συνειδητή διαστρέβλωση της αλήθειας...

H συνειδητή διαστρέβλωση της αλήθειας...
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Όταν αναγάγεις το επάγγελμα σου σε συνειδητή διαστρέβλωση της αλήθειας, τότε αυτό στην γλώσσα του απλού λαού λέγεται αλητεία. Το να απαξιώνεις, τις επιτυχίες του άλλου, παραπλανώντας τους οπαδούς των άλλων ομάδων σε κατατάσσει στην κατηγορία του ψεύτη.

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον σπουδαίο Καναδό διαγώνιο Γκάβιν Σμίτ, με την βοήθεια του κυρίου Μαρινάκη... Κράτησε και ενίσχυσε όλο το οικοδόμημα του ερασιτέχνη χάρη στην οικονομική στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος πέρα από τις συμβατικές του υποχρεώσεις, έδωσε και δίνει επί 8 χρόνια επιπλέον λεφτά από την τσέπη του χωρίς να έχει για 3η χρονιά έσοδα από το Τσάμπιονς Λιγκ... Τα έσοδα από την Ευρώπη ΠΟΤΕ δεν έπαιξαν ρόλο στο να βοηθήσει την ομάδα. Είναι ένα ακόμη ψέμα αυτής της συνειδητής διαστρέβλωσης της αλήθειας που παραπλανεί τον κόσμο από την ουσία του θέματος.

Ποια είναι αυτή;

Ότι όλοι οι πρόεδροι των άλλων ομάδων, και δικαίωμα τους βέβαια ήταν, δεν έδωσαν επιπλέον λεφτά στον ερασιτέχνη τους. Άλλοι καθόλου και ο Ιβάν ελάχιστα μπροστά σε αυτά που βάζει ο Μαρινάκης. Ο Ολυμπιακός δεν παίζει συνειδητά σε μικρότερες ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Σε Πόλο αντρών και Γυναικών και Μπάσκετ γυναικών μετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ... Στο Βόλεϊ αντρών, δεν έχουμε το γήπεδο που απαιτεί η διοργάνωση. Ψαχτήκαμε από Τροκαντερό έως και Κύπρο αλλά δεν βρήκαμε ανταπόκριση η δεν ευνοούσαν οι συνθήκες. Στο Χαντ μπολ αντρών η διεθνής Ομοσπονδία απαιτεί για να συμμετέχεις στο Τσάμπιονς λιγκ, γήπεδο με αντικριστές κεντρικές κερκίδες... Όσον αφορά το Βόλεϊ γυναικών ρωτήστε την ΕΟΠΕ γιατί δεν παίζουμε στην μεγαλύτερη διοργάνωση.

Μήπως γιατί δεν επέτρεψαν να αυξηθεί ο αριθμός των ξένων ΜΟΝΟ για Ευρώπη ώστε να σταθούμε ισάξια απέναντι στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές ομάδες;;;

Άρα για ποια υποβάθμιση μιλάνε;

Ας ασχοληθούν είτε με τον ΠΑΟ που επί 8 χρόνια δεν δηλώνει ομάδες στην Ευρώπη, είτε με τον ΠΑΟΚ που επί 2 χρόνια δεν κατεβαίνει στο Χαντ μπολ, πόσο μάλλον με την ΑΕΚ που δεν πλήρωσε παράβολα για να συμμετέχει, και αφήστε ήσυχο τον Ολυμπιακό ψεύτες.

Εμάς επίσης δεν μας έχει χαρίσει «Πυλαία» το κράτος. Εμείς κάνουμε πρωταθλητισμό παντού χωρίς εγκαταστάσεις δικές μας. Ούτε υποβαθμίζουμε τα υπόλοιπα τμήματα για να αναβαθμίσουμε και να διακριθούμε μόνο σε ένα... Ανοιγόμαστε μόνο μέχρι εκεί που φτάνει το χέρι μας. Δεν αυξάνουμε το μπάτζετ για να διακριθούμε μια χρονιά και μετά αποχωρούμε αφήνοντας χρέη και στο έλεος του Θεού τις ομάδες.

Ξέρετε «άλλες» ομάδες να το έχουν κάνει αυτό;

Στην πιο δύσκολη οικονομικά περίοδο για την Ελλάδα ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός ευημερεί και αναπτύσσεται χάρη στα μέλη του την κάρτα φιλάθλου, τον κ. Μαρινάκη, τις υγιείς ΠΑΕ και ΚΑΕ, τον κ. Ξυνή και τον κ.Λεριώτη... Αυτή είναι η μόνη αλήθεια. Οι πόρτες είναι ανοιχτές για όποιον ερυθρόλευκο επιχειρηματία ενδιαφέρεται να βοηθήσει σε όλα τα τμήματα. Ακόμη και Πρόεδρος να αναλάβει η να μπει ως χορηγός σε κάποιο αναλαμβάνοντας μέρος του μπάτζετ.

Κάθε επιπλέον βοήθεια αυτόματα καθιστά τον σύλλογο μας ακόμη πιο ισχυρό παντού. Γιατί αν πχ αναλάβει κάποιος το αντρικό τμήμα Βόλεϊ, αυτόματα τα λεφτά που περισσεύουν από τον προϋπολογισμό του ερασιτέχνη, μπορούν να διατεθούν για να δυναμώσουν όλα τα άλλα τμήματα ακόμη περισσότερο. Όλα τα τμήματα μας είναι υγιή, και έτοιμα για μεγάλα πράματα και στην Ευρώπη. Η περσινή χρονιά τα λέει όλα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ