ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ε, τι άλλο θέλουμε, πια, για να γεμίζουμε το ΣΕΦ;

Ε, τι άλλο θέλουμε, πια, για να γεμίζουμε το ΣΕΦ;
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ε, νισάφι πια. Έχουμε μια από τις κορυφαίες ομάδες στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ που μας γεμίζει συνεχώς με χαρές και περηφάνια, παικταράδες στο παρκέ, μια διοίκηση που ασχολείται διαρκώς με την ομάδα, που είμαστε πιστοί στο ραντεβού μας σε κάθε Final Four. Ε, τι άλλο θέλουμε, ρε π@ύστη μου για να γεμίζουμε ένα γήπεδο με 11.500 κόσμο; Και αυτό δεν έχει «εύκολη πρόσβαση» όπως τα ερασιτεχνικά; Μήπως ήρθε επιτέλους η ώρα να κάνουμε όλοι την αυτοκριτική μας; Δεν με νοιάζει να γεμίζει με το βάζελο. Ούτε στα «μεγάλα» ματς μόνο. Γιατί, για να έχουν ακόμη και αυτά ενδιαφέρον, απαιτούνται νίκες σε όλα τα υπόλοιπα.

Εσείς, σαν οπαδοί της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα, είσαστε ικανοποιημένοι από το θέαμα; Όχι στο παρκέ, αλλά στις κερκίδες του ΣΕΦ, με Μάλαγα και Μπασκόνια; Την στιγμή μάλιστα που παίζαμε με τρομερές ελλείψεις; Αυτή η ομάδα, μας έχει χαρίσει 3  ευρωπαϊκά σπαθένια. Μας έχει βγάλει στους δρόμους να πανηγυρίζουμε  σαν τρελοί από χαρά. Και; Αυτή είναι η ανταπόδοση σε όλα αυτά που μας χαρίζει; Να παίζει μόνιμα με μόνο 7-8.000 στο πλευρό της; Ναι, για μένα, είναι ΜΟΝΟ οι 7-8 χιλιάδες.

Στην κριτική, όμως, όταν χάνει, ε; Χιλιάδες... ξεχυνόμαστε στο διαδίκτυο, να ασκήσουμε ειρωνική κριτική. Μερικοί νιώθουν και ντροπή κιόλας και ειρωνεύονται από Αγγελόπουλους και Σφαιρόπουλο μέχρι Σπανούλη! Όχι; Τι ζητάμε, επιτέλους, ξέρουμε; Εγώ τουλάχιστον ξέρω. Το μόνο που θέλω είναι να γίνουν αυτά που πρέπει  όσον αφορά την προστασία της ομάδας από το παρασκήνιο στην Ελλάδα. Δεν εννοώ να κερδίζουμε με τις μεθόδους που χρησιμοποιούν οι «άλλοι». Αλλά να ξηλωθεί το σάπιο σύστημα που επί χρόνια επιβιώνει υπό την ανοχή του Κράτους και των ΜΜΕ που δεν ξέρουν τίποτε απολύτως για το τι συμβαίνει.

ΟΛΟΙ σκεφτόμαστε πώς θα γίνει να είμαστε παρόντες το Βελιγράδι. Και πώς θα φτάσουμε ως εκεί, ρε μάγκες; Θα παίζει η ομάδα «μόνη» της; Επειδή δεν μας «συγκινεί» το όνομα του αντιπάλου, δεν πάμε στο ΣΕΦ; Ε, τι να κάνουμε, δεν μπορούμε να παίζουμε συνέχεια μόνο με τον ΠΑΟ, τη Ρεάλ, την ΤΣΣΚΑ, την Μπάρτσα και τον Ερυθρό Αστέρα. Ή μήπως δεν είναι συναρπαστική από πλευράς θεάματος και ενδιαφέροντος η Ευρωλίγκα;

Εγώ, αυτό που ξέρω είναι ότι και στα 20 περίπου ματς της σεζόν, εντός έδρας, μέχρι το Final Four, το ΣΕΦ έπρεπε να είναι κατάμεστο κάθε αγωνιστική. Και δεν είναι. Και φταίμε εμείς για αυτό. Κανείς άλλος. Ούτε το εισιτήριο είναι ακριβό. Ειδικά τα διαρκείας, ήταν για κάθε τσέπη. Αν, πάλι, μιλάμε για κρίση, αυτή γιατί να μην ισχύει και για το μπάτζετ της ομάδας; Όπως, λοιπόν, θέλουμε να κάνει η διοίκηση τα πάντα για να έχουμε όσο το δυνατόν πιο ποιοτικό ρόστερ, να ανανεώνει τους καλούς παίκτες και να φέρνει επίσης καλούς ξένους, έτσι κ εμείς οφείλουμε να γεμίζουμε το ΣΕΦ. Με 5.000 διαρκείας, δεν υπάρχουν να έρχονται εναλλάξ, άλλοι 6.500 φίλαθλοι σε κάθε ματς σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο;

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ