ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ε, να μην σας κρατάμε και με το ζόρι στην Α’ Εθνική...

Ε, να μην σας κρατάμε και με το ζόρι στην Α’ Εθνική...

Ρε μπας και θέλουν να ξαναπέσουν κατηγορίες για να πανηγυρίσουν πρωταθλήματα; Συγχωρέστε με, αν δεν έχω ειρμό στην σκέψη μου, αλλά δεν μπορώ να το πιστέψω. Έχει μουδιάσει το σαγόνι μου, από τα γέλια και η κοιλιά μου κοντεύει να σπάσει. Δεν μπορεί να είναι αλλιώς. Εμένα σκέφτονται, το πώς θα βρω θέμα για να γράψω. Ρε τι πήγανε και φέρανε; Αυτός είναι το αντίπαλο δέος; Με αυτόν θα προσπαθήσουν να μπουν στα πλέι οφ; Με παίρνει το πρωί ένα φιλαράκι τηλέφωνο (καλό παιδί, αλλά χανουμάκι), έξαλλος. «Τέρμα, δεν ξαναπάω γήπεδο, ούτε με σας», μου λέει. Ώπα, εδώ σοβαρεύουν τα πράματα, όταν πρόκειται για ανθρώπους που κυκλώνουν στο ημερολόγιο την ημέρα που θα παίξουν με τον Ολυμπιακό από την κλήρωση του πρωταθλήματος το καλοκαίρι. «Ρε τι μας έκανε ο σωτήρας», μου λέει, «Από τον Κετσπάγια, στον Μοράις και από εκεί στον Χιμένεθ; Στον Χιμένεθ μωρέ; Τον κόουτς της 6άρας; Και να τον σιγοντάρουν αυτοί που τον έκραζαν πανελλαδικώς; Την Γ’ Εθνική την άντεξα, την κοροϊδία για το γήπεδο την καταπίνω, το ότι όλο ερχόμαστε και όλο στον δρόμο είμαστε πάει στα κομμάτια. Αλλά τον Χιμένεθ μωρέ; Τον Χιμένεθ; Η πίεση εδώ πρέπει να έφτασε στο... 21!

«Εδώ, τότε που κάτι είχε από παίκτες ξεφτιλιζόμασταν, τώρα με τα ρετάλια που έχει μαζέψει ο «άλλος» τι άλλο θα δούνε τα μάτια μας. Για αυτό σου λέω, δεν ξαναπατάω το πόδι μου στο γήπεδο αν δεν δω, την «Αγιά Σοφιά» χτισμένη, παίκτες και προπονητή αξίας, πάει αυτό ήταν». Εδώ που τα λέμε πιο εφικτό είναι να πιάσεις το τζόκερ, του λέω, παρά να μπουν λεφτά στην ΑΕΚ, προσπαθώντας να συγκρατήσω τα γέλια, την ίδια ώρα που τα δάκρυα κυλούσαν στο μάγουλο μου. Αλλά βρήκα και την ευκαιρία και του την είπα. Κοροϊδεύατε τα μέλη που δίναμε τα χρήματα μας στον ερασιτέχνη, ε; Μας δούλευαν οι Κόκκαλης και Μαρινάκης, ε; Για τα συνεχόμενα πρωταθλήματα φταίνε η ΕΠΟ και η διαιτησία, ε; Πανηγυρίζατε τις αποτυχίες του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, ε; Όλη σας η ζωή είναι μια νίκη επί του Ολυμπιακού, ε; Διεξήχθη επί ίσοις όροις ο περσινός τελικός, ε; Δεν σας δουλεύουν, οι ρεπόρτερ σας, και οι διοικήσεις σας, ε; «Λουστείτε» τα τώρα. «Συμμαχήστε» με τους κουβαρντάδες των άλλων ομάδων, «εγκαταλείψτε» τα γήπεδα και ασχοληθείτε με την... ορνιθοτροφία, δικέφαλα κοτοπουλάκια. Εγώ ήξερα ότι οι κότες τρώνε καλαμπόκι. Δεν ήξερα ότι τρώνε και σανό! Έτσι όπως το πάνε όλοι τους θα φτάσει η τιμή του σανό στα ύψη με τέτοια κατανάλωση!

Δεν μπορεί, επίτηδες το κάνουν για να μην ασχολούμαστε εμείς με τα δικά μας «προβλήματα», για να εφησυχάσουμε. Και ο Τσουκαλάς, που λέει ο λόγος, να ήταν  πρόεδρος της με σκοπό να την καταστρέψει δεν θα έκανε τέτοιες κινήσεις. Εδώ που τα λέμε, πάντως, έρχεται ξεκούραστος! 2, 5 χρόνια λέει το ρεπορτάζ έχει να δουλέψει! Και δεν είναι και λίγο να παίρνει την θέση του βοηθού του Μουρίνιο! Για σκεφτείτε λίγο, ρε χανουμάκια, με ποια ομάδα παίζατε πριν 2,5 χρόνια τέτοια μέρα;! Ααααα, όλα κ όλα, έχετε κάνει πρόοδο, μη τα θέλετε και όλα δικά σας. Με τον ΕΡΜΗ ΖΩΝΙΑΝΩΝ παίζατε, μωρέ για την 14η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής! Άντε, βρε, με το καλό σας ευχόμαστε φέτος να τερματίσετε 5οι!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ