ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Παναθηναϊκός στο Πόλο, σαν να λέμε, ανοίγεις κατάστημα να πουλάς άμμο στην Σαχάρα!

Παναθηναϊκός στο Πόλο, σαν να λέμε, ανοίγεις κατάστημα να πουλάς άμμο στην Σαχάρα!
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Λοιπόν έχουμε και λέμε. Ξεκινάμε πρώτα από όλα από τα βασικά. Το Πόλο  είναι άθλημα νερού που σημαίνει ότι πρέπει τουλάχιστον να επιπλέετε. Ξεκινάτε μαθαίνοντας τους κανονισμούς του αθλήματος. Από παράγοντες και οπαδούς μέχρι προπονητές και παίχτες. Για να μην ξεφτιλίζεστε ακόμη περισσότερο από ότι σε άλλα αθλήματα, όταν θα γράφετε τις ανακοινώσεις περί εύνοιας από την διαιτησία υπέρ μας. Είναι γελοίο να μιλάνε όλοι για ντέρμπι όταν αναφέρονται στα μεταξύ μας παιχνίδια.

Δεν υπάρχει κανένα ντέρμπι απλά και μόνο επειδή λέγεστε Παναθηναϊκός. Και πώς να είναι διαφορετικά όταν διανύουμε ένα σερί 57 συνεχόμενων νικών… πώς να είναι διαφορετικά όταν δεν έχετε σε όλη την Ιστορία σας, έστω ένα τρόπαιο σε αυτό το άθλημα, έναντι 38 Πρωταθλημάτων , 26 Κυπέλλων, 5 Σούπερ Καπ , 2 Τσάμπιονς Λιγκ και ενός Ευρωπαϊκού Σούπερ καπ του Ολυμπιακού.

 

Πώς να είναι διαφορετικά όταν μπροστά σας βρίσκονται ένα σωρό ομάδες να ξεπεράσετε που έχουν κατακτήσει Πρωταθλήματα… Εθνικός 37… ΝΟ Πατρών 8… ΝΟ Βουλιαγμένης, Γλυφάδα και Άρης από 4! Αφήστε ρε τα χαϊλίκια επειδή βρήκατε όλως τυχαίως προεκλογικά, λεφτά και ελπίζουμε να πληρώσετε την εφορία που αντιστοιχεί στα συμβόλαια που θα υπογράψετε. Επειδή να είστε και εδώ δεύτεροι είναι αδύνατον όσο θα υπάρχει ζωή σε αυτόν τον πλανήτη, ο στόχος σας θα είναι να πάρετε τον ρόλο του κομπάρσου από την Βουλιαγμένη. Αυτό όντως θα είναι επιτυχία. Για να το πω πιο λαϊκά να αποκτήσετε τον ρόλο του καρπαζο-εισπράχτορα.

 

Τέτοιο μαζοχισμό πάντως δεν έχω ξανασυναντήσει. Μα να θέλετε να χάνετε και εδώ τρόπαια από τον Ολυμπιακό σε τελικούς Πρωταθλήματος, Κυπέλλου, και Σούπερ Καπ, και να πανηγυρίζετε γιατί θα χάνετε με μικρή διαφορά στα γκολ, αντί να πέφτουν μπρατσάκια και σωσίβια στην πισίνα,  πως αλλιώς να το πω, αντί για μαζοχισμό; Τώρα θα μου πει κάποιος, είδαμε και στα άλλα αθλήματα και τμήματα του ερασιτέχνη που επενδύουν τι «παίρνουν»! Σωστό κ αυτό. Περί ορέξεως βέβαια κολοκυθόπιτα. Πληρώστε υπεραξίες για να πείσετε παίχτες να έρθουν, ταϊστε τριφύλλι κατά την προσφιλή σας συνήθεια τα πρόβατα και στρώστε σβέρκο και εδώ. Το τι φοβία μας έχει πιάσει όλους , το τι τρέμουλο από αυτά που ακούμε ότι «έρχονται», δεν λέγετε. Παναθηναϊκός στο Πόλο… σαν να λέμε, ανοίγεις κατάστημα και ψάχνεις πελάτες να πουλάς άμμο στην Σαχάρα! Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να τους δω σαν αντιπάλους.

 

 Μονοτμηματικούς σας καταντήσαμε εμείς και αυτό δεν θα αλλάξει για πάρα πολλά χρόνια. Για σκεφτείτε όμως ακόμη και εκεί τι έχετε περάσει ψυχούλες μου. Και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Αν δεν σας «συντηρούσαν» από Ομοσπονδίες, διαιτητές, μέχρι Πολιτικά συμφέροντα , ένα βότσαλο στην λιμνούλα θα ήσασταν και εσείς. Μπα σε καλό σας , κοντέψαμε να δακρύσουμε από τα γέλια με την πάρτη σας, για το Πόλο. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ