ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη δεν φοβάται καμία ομάδα!

Ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη δεν φοβάται καμία ομάδα!

Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό. Απλά επιβεβαιώσατε πως αντιμετωπίζετε όπως πρέπει τα ευρωπαϊκά ματς, και με λανθασμένη νοοτροπία τα ματς του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Σίγουρα τα εγχώρια δεν έχουν καμιά αγωνιστική σχέση με αυτά της Ευρώπης, καθώς εδώ στην πλειοψηφία τους οι ομάδες παίζουν ταμπούρι, αλλά δεν δείχνετε στην Ελλάδα την ίδια ένταση, την ίδια προσήλωση, και το ίδιο πάθος και στα 90΄ λεπτά, μέχρι στιγμής. Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε, την διαχείριση, το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι πρέπει να προσεγγίζουμε διαφορετικά τα ματς, το γεγονός ότι «χρειάζονται» κάποιοι «ειδικοί» παίχτες για να ξεκλειδώνουν τις αντίπαλες άμυνες, ότι δεν βγήκε σχεδόν καμία μεταγραφή (πλην των Κοστίνια και Πιρόλα), βγαίνει το συμπέρασμα για την διαφορετική εικόνα που παρουσιάζει ο Ολυμπιακός από διοργάνωση σε διοργάνωση μέχρι στιγμής.

Δεν ήταν ο Άρης και ο Παναθηναϊκός καλύτερος από την Μάλμε , δεν ήταν καλύτεροι ο Παναιτωλικός και ο Λεβαδειακός από την Μπράγκα. Πως μας αντιμετωπίζουν όμως στην Ελλάδα το ξέραμε από πριν. Οφείλαμε λοιπόν να έχουμε ήδη βρει τις λύσεις με τους παίχτες που έχουμε αλλά και που χρειαζόμασταν. Όπως γεγονός επίσης είναι ότι ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη δεν φοβάται καμία ομάδα, όπου και αν την αντιμετωπίζει, όπως και να λέγεται εκτός ίσως από τα μεγαθήρια. Αυτή την αίσθηση μας βγάζει. Αυτοί που αγανακτούν για τον Ολυμπιακό της τελευταίας τριετίας με τα όποια λάθη της διοίκησης σε μεταγραφές , σε προπονητές κλπ, απλά να τους θυμίσω γιατί ίσως ξεχνάνε, ότι στα τελευταία εκτός έδρας ευρωπαϊκά του παιχνίδια στο διάστημα αυτό, έχει 7 νίκες , 9 ισοπαλίες και 8 ήττες, σε 24 παιχνίδια και φυσικά είναι και κάτοχος του μοναδικού Ευρωπαϊκού τροπαίου που έχει έρθει από καταβολής ποδοσφαίρου στην χώρα μας σε συλλογικό επίπεδο. Πρωτάθλημα δεν έχουμε πάρει και για «άλλους» λόγους εκτός των αγωνιστικών παραμέτρων που είπαμε.

Για όλα «υπεύθυνος» είναι ο Μαρινάκης, όχι μόνο στις στραβές. Αν κάποιοι όπως αγανακτισμένα δηλώνουν, πονάνε τα μάτια τους, να σκέφτονται ότι υπάρχουν συνάνθρωποι τους άλλων οπαδικών προτιμήσεων που πονάνε σε πολλά περισσότερα σημεία του σώματος τους. Την Κυριακή στην Τρίπολη θα είναι ένα διαφορετικό ματς. Θα υπάρξει κούραση, έχουμε τραυματίες, και επιβάλλεται να προσεγγίσουμε με διαφορετικά αγωνιστικά κριτήρια τον αγώνα. Όπως θα πρέπει να βοηθήσουν και οι υπόλοιποι παίχτες έτοιμοι και «ανέτοιμοι» του ρόστερ. Δεν γίνεται να τραβήξουν το κουπί οι 11 της Σουηδίας. Η ομάδα πρέπει να είναι φρέσκια, με τρεξίματα , να αντιμετωπίσει τις «ειδικές αγωνιστικές» συνθήκες, για να φύγει με τους τρεις βαθμούς για να μην έχουμε κ άλλες απώλειες βαθμών, μιας και ούτε η ισοπαλία μας αρκεί. Άρκετούς βαθμούς έχουμε πετάξει μέχρι τώρα.

Όσον αφορά το Γιουρόπα, αν εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και στα τρία εντός έδρας παιχνίδια, και πάρουμε θετικό αποτέλεσμα έστω μόνο στην Ρουμανία, αν και εγώ πιστεύω πως δεν είμαστε «χαμένοι από χέρι» ούτε με την Πόρτο στην έδρα της, λογικά θα βρεθούμε στην πρώτη 8αδα της βαθμολογίας και φυσικά θα περνάμε κατ΄ευθείαν στην φάση των «16». Για τους λάτρεις της στατιστικής και των αριθμών ο Ολυμπιακός με την νίκη του ανέβασε την Ελλάδα στην 13η θέση της κατάταξης στην ΟΥΕΦΑ. 

Υ.Γ.1… Τελικά το Μίλκο μαζί με την τυρόπιτα φέρνει ακράτεια.

Υ.Γ.2… Αυτή ήταν, είναι και θα είναι η μεγαλύτερη τιμωρία σας αιώνια!

Υ.Γ.3… Τρελογιατρέ δεν μας φτάνει το ένα ευρωπαϊκό…..

Υ.Γ.4… Ένας από εμάς…. Οε 1-4… οε 1-4…

Υ.Γ.5… Αν δεν είναι δίπλα στα σπίτια σας, αν δεν είναι τσάμπα, αν δεν είναι αντίπαλος ο Ολυμπιακός αυτή είναι η εικόνα στις κερκίδες σε ευρωπαϊκό ματς κιόλας ψεύτες που πάτε παντού.

 

PHOTO GALLERY

Ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη δεν φοβάται καμία ομάδα!
Ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη δεν φοβάται καμία ομάδα!
Ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη δεν φοβάται καμία ομάδα!
Ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη δεν φοβάται καμία ομάδα!
Ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη δεν φοβάται καμία ομάδα!
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ