ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι όμορφες προπαγάνδες όμορφα «καίγονται»!

Οι όμορφες προπαγάνδες όμορφα «καίγονται»!
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ας θυμηθούμε ξανά τι έχει «δώσει» η Πολιτεία στον Ολυμπιακό δεκαετίες τώρα σε θέματα εγκαταστάσεων, μιας και όλοι ξέρουμε τι έχει δώσει και τι συνεχίζει να δίνει σε όλες τις άλλες ομάδες. Του «έδωσε» ένα οικόπεδο, για να ανεγείρει το Καραϊσκάκη με την προϋπόθεση να μην πληρώσει το Κράτος τίποτα, για να χρησιμοποιηθεί για την Ολυμπιάδα του 2004. Να συντηρεί ένα γήπεδο για 49 χρόνια που μετά θα περάσει ξανά στα χέρια της ΕΟΑ.

Του έχει «δώσει» να νοικιάζει και να συντηρεί το ΣΕΦ, ένα «στάδιο» που ανεγέρθη το 1983!!! εδώ δηλαδή και 41 χρόνια!!! μειώνοντας την χωρητικότητα του γηπέδου. Σε μια χώρα κανονική θα έπρεπε να παραχωρηθεί , να γκρεμιστεί και να φτιαχτεί από την αρχή ένα σύγχρονο γήπεδο μπάσκετ. Ακόμη χειρότερα είναι τα πράγματα στην κολύμβηση. Από το 1970, εδώ δηλαδή και 54 χρόνια, οι ομάδες Πόλο αγωνίζονται στο απαρχαιωμένο Καπαγέρωφ και είναι ντροπή να αγωνίζονται εκεί στο κορυφαίο επίπεδο όχι μόνο οι ομάδες του Ολυμπιακού αλλά και οι φιλοξενούμενες. Στο Βόλεϊ, ως έδρα μας έχει παραχωρηθεί από τον Δήμο Ρέντη (ευτυχώς), πάλι με ενοίκιο (τι σύμπτωση), και το γεγονός ότι έχει μεταμορφωθεί σε «παλατάκι» οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στον ερασιτέχνη που με δικά του έξοδα εδώ και δύο χρόνια το ανακαινίζει συνεχώς.

Η Πολιτεία απουσιάζει παντελώς σε οτιδήποτε. Κονδύλια, επιχορηγήσεις, παραχωρήσεις, ανακαινίσεις, εκσυγχρονισμός αθλητικών χώρων, υπάρχουν για όλα τα άλλα σωματεία, πλην του Ολυμπιακού. Που δεν έχει ούτε μια ιδιόκτητη εγκατάσταση. Ό,τι επενδύσεις γίνονται από μεριάς μας, είναι όλες στον αέρα. Χτισμένες στην άμμο. Έχουν περάσει ένα σωρό Κυβερνήσεις διαφορετικών αποχρώσεων στην εξουσία και καμία δεν έχει ασχοληθεί ουσιαστικά να δώσει λύση στο θέμα των εγκαταστάσεων. Μπορείτε εύκολα όλοι να φανταστείτε πόσα χρήματα απαιτούνται για να «γίνει» αποκλειστικά μπασκετικό γήπεδο ξανά το ΣΕΦ. Μπορείτε εύκολα να  φανταστείτε τι διακρίσεις θα έρθουν όχι μόνο για τον σύλλογο αλλά και για την Ελλάδα αν κατασκευαστεί το σύγχρονο κολυμβητήριο.

Μπορείτε εύκολα να φανταστείτε πως με λίγα σχετικά χρήματα μπορεί να ανακαινισθεί πλήρως  το Μελίνα Μερκούρη και να μεταμορφωθεί σε ένα σύγχρονο «παλατάκι». Τι; Χαντμπόλ; Πλάκα έχουμε. Θέλουμε και γήπεδο Χαντμπολ το 2024. Το 3024... μπορεί και να έχει γίνει μια μελέτη! Και μας μιλάνε για το τι κάνουν για τον αθλητισμό; Για όλους τους άλλους βρίσκονται λύσεις, μπαίνουν στην άκρη γραφειοκρατίες, υπογράφονται κονδύλια, και για τον Ολυμπιακό, τους πιάνει δυσκαμψία στα χέρια και άνοια στο μυαλό. Και έχουμε και τα γιουσουφάκια να μας μιλάνε συνεχώς περί Κρατικής εύνοιας υπέρ του Ολυμπιακού.

Βγαίνουν βουλευτές αυτοί που καπηλεύονται το όνομα του Ολυμπιακού για να εκλεχτούν και μετά μην τον είδατε τον Παναή. Κάνουν το απόλυτο τίποτα. Ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλγος της χώρας μεγαλουργεί σε όλα τα αθλήματα, σε όλα τα τμήματα όντας στην ουσία άστεγος! Αυτή είναι η μια και μοναδική αλήθεια. Την προπαγάνδα σας την «καίμε» σε δευτερόλεπτα με αποδείξεις όχι με λόγια του αέρα. Είναι βλέπετε πιο φτηνό να επενδύουν με τα πιόνια τους, σε προπαγάνδες από το να επενδύουν σε εγκαταστάσεις και δη του Ολυμπιακού.

 

PHOTO GALLERY

Οι όμορφες προπαγάνδες όμορφα «καίγονται»!
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ