ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έχει γέλιο του ΠΑΟ το… «μοντέλο»!

Έχει γέλιο του ΠΑΟ το… «μοντέλο»!
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Η επιστράτευση απέτυχε. Ούτε έτσι δεν μπορέσανε να γεμίσουν το γήπεδο. Τα πλάνα από το εναέριο drone τους χάλασε όλο το αφήγημα που θα έφτιαχναν. Τσάμπα η προπαγάνδα όλης της εβδομάδας. Μέχρι και mail έστελναν τελευταία μέρα σε όποιον είχε πάρει εισιτήριο και πρόσκληση με την Τσέλσι να φέρει ακόμη δυο άτομα μαζί του. Για τέτοια απελπισία μιλάμε. Προφανώς έπρεπε να προσθέσουν κ άλλη προσφορά για να δελεάσουν ακόμη περισσότερο τον κόσμο τους. Τσάμπα με τον Άρη, τσάμπα και με την Λαμία. Να μια πολύ καλή προσφορά πάντως που δεν την σκέφτηκαν προφανώς τα τζιμάνια των Αμπελοκήπων. Η πενία τέχνας κατεργάζεται.

Με τέτοιες προσφορές πάντως θα πρέπει να κρατάνε ως κόρη οφθαλμού το απόκομμα. Για φανταστείτε να το έβαλε κάποιος στο παντελόνι και να το έδωσε στην μάνα του για πλύσιμο. Η να του έκλεψαν το πορτοφόλι. Γιατί δίπλωμα, ταυτότητα, πιστωτική, ξαναβγάζεις, απόκομμα με τον Ολυμπιακό με τέτοιες προσφορές που να ξαναβρείς; Και έτσι όπως τους μαθαίνει, σε επόμενα ματς αν τους ζητήσει να πληρώσουν εισιτήριο θα τους κακοφαίνεται. Σιγά μην πληρώσουν έχοντας δει τον κάτοχο του Κόνφερενς και την Τσέλσι τσάμπα. Στα πλέϊ οφ να δείτε που θα τους έχει δωρεάν διακοπές σε νησιά τον Αύγουστο για να τους μαζέψει, ως 4ος που θα τερματίσει. Θα παρακαλάνε οι «τσαμπατζήδες» να τερματίσουν με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά από τον 1ο, δηλαδή εμάς, για να είναι όσο το δυνατόν περισσότερες οι μέρες των διακοπών που θα τους στείλει.

Δεν πήγαν χαμένες και οι φωνές. Άσχετα αν δεν σκόραραν. Μη σας πω ότι παρακαλάγανε με τέτοια προσφορά , να μην βάλει κανείς γκολ. Τι να την κάνουν την φανέλα του; Να πιάνει χώρο και στην ντουλάπα; Ενώ τώρα βάλανε και 79,50 παντελόνι. Λέτε να τα επενδύσουν και να γίνουν μέλη στον ερασιτέχνη; Μπααα. Σιγά μην τα δώσουν στον Μαλακατέ. Βρώμικο και μπύρα έγιναν. Και όποιος έφερε και δυο φίλους του; Και κουπόνι στο στοίχημα και βόλτα athens by night. Ρε φτιαχτήκανε πολλοί σας λέω. Τέτοια επιστράτευση ούτε στις τοπικές κατηγορίες σε μπαράζ ανόδου με το διπλανό χωρίο δεν γίνονται. «Πρωταθλητές» και εδώ στο σκεπτικό. Ρε ποια μυαλά την κατέβασαν αυτή την ιδέα; Τι αστροπελέκια είναι τούτα;  Να τους κάνετε μεγάλα συμβόλαια μη τυχόν και σας τους κλέψει η NASA.

Να κρεμαστεί άμεσα στο στέγαστρο Καλατράβα το παρακάτω λάβαρο. Μπράβο και σε αυτούς που είχαν την φαεινή ιδέα να παραποιήσουν το σήμα του Ολυμπιακού στα μάτριξ του γηπέδου. Βλέπουν εξ άλλου τόσα αστράκια τα μάτια τους από τις 29 Μαιου, που δεν ήταν ανάγκη να βλέπουν ένα ακόμη, το μεγαλύτερο, επί 90 λεπτά πάνω από τα κεφάλια τους. Σαν να μην το πήραμε είναι για αυτούς από την στιγμή που αφαίρεσαν το Ευρωπαϊκό άστρο από το σήμα μας. Δεν ενοχλήθηκε πάντως και κανένας αντικειμενικός. Αν βάλουμε εμείς δηλαδή στο μάτριξ του Καραϊσκάκη η του ΣΕΦ το πραγματικό τους σήμα δεν θα ενοχληθεί κανείς. Ούτε πχ κάποιος εισαγγελέας.

Πέναλτι θα ήταν στα ληστρικά για εμάς χρόνια. Κακώς δεν το έδωσε πάντως. Τσάμπα πήγαν τόσα ραντεβού στα ξενοδοχεία για την εξυγίανση. Τσάμπα οι αγκαλιές και τα φιλάκια με τον Ιβάν, την ώρα που οι οπαδοί τους αντάλλασαν «ευχές» στις κερκίδες. Μάλιστα από την πολύ χαρά τους οι πράσινοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να «αγκαλιαστούν» με τους αντιπάλους τους.

Φωταγωγήσανε πάντως πιστεύω την συνοικία των Αθηνών μετά την τιτανοτεράστια επιτυχία τους να έρθουν ισόπαλοι απέναντι στον κάτοχο του Ευρωπαϊκού τροπαίου. Και εμείς πάλι, μη τυχόν και τους τελειώσουμε. Εκεί να επιμένουμε να τους κρατάμε με μηχανική υποστήριξη. Βάλτο ρε Ελ Καμπί ( δύο φορές κιόλας) , βάλτο ρε Κωστούλα, βάλτο ρε Μασούρα να μην προλάβουν ούτε σέντρα να κάνουν.   

 

 

PHOTO GALLERY

Έχει γέλιο του ΠΑΟ το… «μοντέλο»!
Έχει γέλιο του ΠΑΟ το… «μοντέλο»!
Έχει γέλιο του ΠΑΟ το… «μοντέλο»!
Έχει γέλιο του ΠΑΟ το… «μοντέλο»!
Έχει γέλιο του ΠΑΟ το… «μοντέλο»!
Έχει γέλιο του ΠΑΟ το… «μοντέλο»!
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ