ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σας ικετεύουμε… ελάτε στο γήπεδο να βοηθήσετε τους στερημένους!

Σας ικετεύουμε… ελάτε στο γήπεδο να βοηθήσετε τους στερημένους!

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Θες να δεις τον κάτοχο του Κόνφερενς , της διοργάνωσης που πήρες με τα χίλια ζόρια ισοπαλία από την ποδοσφαιρομάνα Μπόρατς; Θα πληρώσεις έστω και ένα μικρό αντίτιμο και θα δεις το ματς με την Τσέλσι τσάμπα. Δεν πρόκειται να δώσουν άλλα πιο «εμπορικά» ματς στην χρονιά και παρακαλάνε γονατιστοί να έρθουν αυτοί που διαδηλώνουν να φύγουν οι διοικούντες. Αν θέλει κανείς από το χωριό να δει συγγενή του από την Αθήνα, να η ευκαιρία. Δηλώνει οπαδός και ταξιδεύει τσάμπα. Και αν είναι τυχερός πουλάει και την πρόσκληση να βγάλει και χατζιλίκι. Ποιες εκπτώσεις ρε. Τα διέλυσε όλα ο Γιαννάκης. Είναι σαν να σου λέει ένα μαγαζί κλείνω λόγω κατεδαφίσεως , τα δίνω όλα 10 ευρώ και στέλνω πούλμαν , πλοίο , αεροπλάνο, και ταξί σπίτι σου να σε πάει και να σε φέρει από όποιο μέρος της Ελλάδος και αν είσαι. Αυτοί είναι ικανοί αν ούτε έτσι γεμίσει να κάνουν βόλτες γύρω από το ΟΑΚΑ και όποιος περαστικός περνάει να τον φέρνουν μέσα. Και μετά παραπονούνται ότι δεν βάζει λεφτά ο Γιάννης. Δεν είναι μόνο αυτά που προσφέρει.

Σου σκίστηκε το παντελόνι εν ώρα αγώνα; Κανένα πρόβλημα, λες στον «υπάλληλο» τι νούμερο φοράς, τι μάρκα θες , αν θες στενή η φαρδιά γραμμή και πριν τελειώσει ο αγώνας στο έχει αντικαταστήσει. Χώρισες με το γκομενάκι στο ημίχρονο; Κανένα πρόβλημα. Μπαίνεις στην εφαρμογή pao dating , βάζεις θύρα, σειρά και κάθισμα, και σε λίγα λεπτά έρχεται άλλη με τις προδιαγραφές που έχεις βάλει. Δεν σ αφήνει η γυναίκα σου να πας γήπεδο; Κανένα πρόβλημα. Αναλαμβάνει και το διαζύγιο και την διατροφή. Τα πάντα όλα αρκεί να μαζέψει κόσμο. Μπλουζάκι ήμουν κ εγώ εκεί θα βγάλετε; Να ντυθείτε καλά ψυχούλες μου γιατί βγάζει δροσιά το βράδυ. Μη τυχόν και κρυώσετε και δεν δώσετε το παρόν στην επόμενη επιστράτευση. Το φύλλο πορείας να έχετε πάντα επάνω σας, ξηροκάρπια, και ένα παγουρίνο με νερό. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα ηχήσουν οι σειρήνες της επιστράτευσης. Πηγαίνετε να αποθεώσετε τους «ήρωες» του Μπόρατς. Γιατί; Δεν κατάλαβα. Λίγη σας πέφτει η ισοπαλία; Θα προσπαθήσετε να σπάσετε την 15ετή κατάρα της νίκης εκτός έδρας στα επόμενα ματς με Τζουγκάρντεν η Νιου Σεντς. Και μετά ξέρει το «σκυλολόϊ». Θα πανηγυρίζει την επιστροφή του ξυπόλητου πρέσβη στην Ευρώπη. Μην ξεχάσετε να σηκώσετε στα χέρια τον «ιδιοκτήτη» αχάριστοι, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα. Τι άλλο θέλετε πια ρε αγνώμονες; Να πάρει Πρωτάθλημα; Σαν ποια; Αυτά που έπαιρνε αυτός που κάνατε διαδήλωση για να τον διώξετε, η σαν της πλύστρας της μπουγάδας; Αγέννητοι ήταν οι περισσότεροι από όσους έχετε απομείνει. Μόνο στους τοίχους υπάρχετε ρε μπογιατζήδες. Και σε αυτούς ακόμη βαράτε υπερωρίες γιατί έχει λιγοστέψει το «εργατικό δυναμικό» και έχει ακριβύνει η μπογιά και τα σπρέϊ.

Το μοναδικό γήπεδο που γεμίζετε ως πελάτες είναι το οακα στο μπάσκετ. Ακόμη και τον τάφο του Ινδού που προπαγανδίζεται ότι πάτε ,με τα πόδια πηγαίνετε  από τα σπίτια σας, καθώς μόνο εκεί «υπάρχετε», και τίγκα χωράει 550 άτομα. Το 1/5 του Ρέντη δηλαδή. Υπάρχει όμως και κάτι θετικό. Από πλευράς υγείας είστε όλοι ταύροι. Δεν έχει απολύτως τίποτε η όραση σας. Οι κούπες που δεν βλέπετε δεν έγκειται στο γεγονός ότι έχετε πρεσβυωπία η μυωπία στα μάτια. Απλά όντως δεν υπάρχουν. Με τον Άρη Γιάννη θα τους βάλεις εισιτήριο; Γιατί προβλέπω Θεού θέλοντος και Ολυμπιακού επιτρέποντος πως ούτε τσάμπα δεν θα ξανάρθουν.       

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ