ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Γιατί μας τρελαίνετε ρε γαμώτο;

Γιατί μας τρελαίνετε ρε γαμώτο;

Υ.Γ.1… Έτσι θα ξεκινάω από δω και μπρος όλες τις στήλες μου.

 

 Υ.Γ.2… Να συγκριθώ εγώ με αυτούς που έχουν να πάρουν 15 χρόνια Πρωτάθλημα και «σκυλοτρώγονται» μεταξύ τους;

 

Υ.Γ.3… Να συγκριθώ με αυτούς που δεν αποπλήρωσαν τα χρέη τους και αποκλείστηκαν μέχρι και από την ΝΟΑ;

 

Υ.Γ.4… Η να συγκριθώ με αυτούς που προσπαθούν να πάρουν ένα δεύτερο συνεχόμενο Πρωτάθλημα και δεν έχουν παίξει ποτέ σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ; 

 

Τα εις βάρος μας διαιτητικά λάθη επ΄  ουδενί δεν αποτελούν ούτε άλλοθι, ούτε δικαιολογίες για την εικόνα της ομάδας , συνιστούν όμως αλλοίωση των αποτελεσμάτων και της βαθμολογίας. Και το απόλυτο σε νίκες να είχαμε πάλι τα ίδια θα έλεγα σύμφωνα με  όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής. Δεν ικανοποιεί και δεν εκφράζει κανέναν η εμφάνιση της ομάδας. Μιας ομάδας που είναι η ίδια με την περσινή κατά τα 8/11. Ούτε οι Στάμενιτς, Γκαρσία έχουν «αντικαταστήσει» τον Ιμπόρα, ούτε οι Βέλντε και Ζέλσον τους Ποντένσε, Φορτούνη.

Περιμέναμε μετά την διακοπή να ανεβάζουμε ρυθμό και εμφανιζόμαστε χειρότεροι. Με Παναιτωλικό και Άρη πετάξαμε 5 σημαντικούς βαθμούς. Και αντί να είμαστε καβάλα στο άλογο , βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο. Το κυριότερο δε για μένα είναι ότι με τις εμφανίσεις μας δίνουμε το δικαίωμα σε όλες τις ομάδες να σκέφτονται ότι μπορούν να μας αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα. Που είναι η πίεση ψηλά που βλέπαμε στα φιλικά, που είναι η υψηλή απόδοση των Βέλντε και Ζέλσον, σε ένα καλοκαίρι που είχαμε όλο τον καιρό μπροστά μας να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Και φτάνουμε 23 Σεπτέμβρη να κάνουμε δεύτερες σκέψεις για μεταγραφική ενίσχυση. Με παίχτη η παίχτες που δεν θα μπουν άμεσα στον ρυθμό της ομάδας. Καθώς η λογική λέει ότι χωρίς προετοιμασία και όντας ελεύθεροι (αν έρθουν) θα αργήσουν να ενσωματωθούν. Και αν για τον Ποντένσε πήγε μακριά η βαλίτσα, για τον Φορτούνη το ξέραμε νωρίτερα.

Οι μόνοι που ήρθαν άμεσα ήταν οι αντικαταστάτες του Ιμπόρα,  Γκαρσία και Στάμενιτς, που δυστυχώς κ αυτοί πήγαν πίσω μιας και έχασαν όλη την προετοιμασία λόγω τραυματισμών. Ο χειρότερος οδηγός είναι η απαξίωση, η γκρίνια και τα βιαστικά συμπεράσματα για το μέλλον. Η περσινή χρονιά αυτό μας δίδαξε. Σίγουρα υπάρχει στεναχώρια για τα τελευταία αποτελέσματα, προβληματισμός αλλά μέχρι εκεί. Ο Ολυμπιακός  χρειάζεται ηρεμία, όχι αποφάσεις εν θερμώ, αλλαγή αγωνιστικού πλάνου ίσως; και ενίσχυση. Όχι όμως απλά για να γίνει μεταγραφή , αλλά να μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά. Ο Ολιβέϊρα δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει σχετικά άμεσα. Ο Γουίλιαν  θέλει ακόμη χρόνο, όπως και ο Γιάρεμτσουκ. Από την άλλη απαιτείται ένα αγωνιστικό ηλεκτροσόκ και θετικά αποτελέσματα για να γυρίσει το παιχνίδι.

Μόνο οι νίκες και η επιστροφή σε καλές εμφανίσεις θα αλλάξουν το κλίμα. Και δεν μπορώ να δεχτώ ότι με τον Στρατηγό και τους παίχτες που έχουμε , έστω και με 1-2 σημαντικές για μένα ελλείψεις , δεν μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Ψυχολογία , το κεφάλι ψηλά, και τσαμπουκάς μέσα στο παιχνίδι χρειάζεται. Όχι να μπαίνουμε χαλαρά η με υπεροψία και να τρώμε γκολ στην πρώτη φάση του αγώνα. Ούτε να πετάμε ημίχρονα. Οι Τζολάκης, Ροντινέϊ, Ντόη, Μασούρας και Ελ Καμπί ανανέωσαν με μεγαλύτερα συμβόλαια. Οι Πιρόλα, Βέλντε, Κοστίνια, Γιάρεμτσουκ αποκτήθηκαν από τις ομάδες τους έναντι 11.500.000 ευρώ.

Οι Γουϊλιαν και Κάρμο δεν το λες ότι στοίχισαν και λίγα. Ο Έσε δεν πουλήθηκε αν και ήρθαν μεγάλες προτάσεις, όχι φανταστικές όπως συμβαίνει «αλλού». Αυτή είναι η αλήθεια για όσους μιλάνε για μπάτζετ και απαξιώνουν τα πάντα. Όλοι μας βλέπαμε ότι η ομάδα είχε ανάγκη όμως από ένα δημιουργικό χαφ και για μένα ένα ακόμη εξτρέμ κυρίως για τα ματς του Ελληνικού Πρωταθλήματος που όλοι ξέρουμε πως μας αντιμετωπίζουν. Το πλάνο εξ αρχής ήταν ο Ποντένσε και ο Όρτα. Άραβες δεν υπήρχαν, ούτε ο Καρβαλιάλ στον πάγκο της Μπράγκα. Όταν στράβωσαν οι μεταγραφές ήρθαν οι Γουϊλιαν και ο Ολιβέϊρα, που δεν είναι έτοιμοι. Αυτή είναι η αλήθεια.

Δεν προσπαθώ ούτε να πείσω κανέναν, ούτε διεκδικώ το αλάθητο, ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ότι θέλει. Αυτή είναι η γνώμη μου. Έρθουν δεν έρθουν παίχτες, εγώ θα βρίσκομαι δίπλα στην ομάδα. Με τα καλά της και τα στραβά της. Εδώ το έκανα ανελλιπώς στα πέτρινα χρόνια, που έβλεπα παιχταράδες να τους κλέβουν τίτλους, τώρα δεν θα το κάνω; Εδώ το έκανα στο παιδομάζωμα του Τόζα, τώρα θα απουσιάζω; Στις δύσκολες στιγμές του είναι που μας έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός για να βγει πιο δυνατός.     

 

PHOTO GALLERY

Γιατί μας τρελαίνετε ρε γαμώτο;
Γιατί μας τρελαίνετε ρε γαμώτο;
Γιατί μας τρελαίνετε ρε γαμώτο;
Γιατί μας τρελαίνετε ρε γαμώτο;
Γιατί μας τρελαίνετε ρε γαμώτο;
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ