ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Όλοι μαζί μπορούμε...

Όλοι μαζί μπορούμε...
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Η ονοματοδοσία της ομάδας Βόλεϊ των αντρών, ανοίγει νέους ορίζοντες και δημιουργεί νέα δεδομένα όχι μόνο στο τμήμα και το άθλημα αλλά γενικότερα και στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Μετά το τμήμα χαντμπολ που επίσης ονοματοδοτείται απο τα ΙΕΚ Ξυνή, ήρθε η χαρμόσυνη είδηση απο την ΟΝΕΧ να συνδέσει το όνομα της με την κορυφή και τις επιτυχίες στην αυγή των 100 χρόνων απο την ίδρυση του Ολυμπιακού μας.

 

Είναι δε πολύ μεγάλη υπόθεση το γεγονός ότι αναμιγνύονται επιχειρηματίες οπαδοί του συλλόγου που έχουν παραπάνω λόγους για την επιλογή τους. Ανέκαθεν αυτός ο σύλλογος είχε και έχει την ευλογία να έχει οπαδούς στην ρότα του. Ανθρώπους που δεν βλέπουν το κάθε τμήμα , το κάθε άθλημα μόνο ως εταιρεία. Μακάρι θα πω εγώ να βρεθούν ανάλογου μεγέθους οπαδοί να ασχοληθούν και με τα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου. Για μένα είναι απορίας άξιον πως δεν έχει γίνει το ίδιο , κυρίως για τα τμήματα Πόλο αντρών και γυναικών που είναι σχεδιασμένα εδώ και χρόνια να κατακτούν τα πάντα στην Ελλάδα και να διεκδικούν κάθε χρόνο το Τσάμπιονς Λιγκ. Τι τρομερή ανάσα θα έδινε στον ερασιτέχνη η ονοματοδοσία σε αυτά τα τμήματα και πόσο μεγάλη βοήθεια θα ήταν για τα υπόλοιπα. Και βέβαια πόσο ιδανικό θα ήταν αν συνέβαινε το ίδιο παντού.

 

Με την αμέριστη συμπαράσταση του Μαρινάκη και την τεράστια συμβολή του κόσμου μέσω των μελών ακι της κάρτας φιλάθλου πόσες μεγαλύτερες και συχνότερες ακόμη επιτυχίες θα έρχονται κυρίως στην Ευρώπη , γιατί στην Ελλάδα κάθε χρόνο σαρώνουμε τις κούπες. Ελάχιστες μας ξεφεύγουν. Η διοίκηση του ερασιτέχνη έδειξε και δείχνει το έργο της , μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και μόνο. Δείχνει ότι είναι ανοιχτή σε κάθε πρόταση , σε κάθε επιχειρηματία που θέλει να προσφέρει και να συμβάλει στην γιγάντωση του ήδη γιγαντιαίου αθλητικού οργανισμού της χώρας.

 

 Γιατί δεν είναι μόνο τα ομαδικά τμήματα που μεγαλουργούμε, είναι και το πινγκ-πονγκ, και η κολύμβηση, και η πυγμαχία, και ο στίβος, και η ιστιοπλοϊα, κλπ. Και όσο μεγαλώνουν οι απαιτήσεις, τόσο μεγαλώνουν και οι υποχρεώσεις και οι ανάγκες. Η τεράστια διαφορά μας με τους “άλλους” είναι ότι εμείς στο χιόνι δεν γράφουμε τίποτε. Και όλα αυτά περιμένοντας εδώ και μήνες μια απάντηση επίσημη για το αν υπάρχει η όχι φοροδιαφυγή απο “άλλους” με συνέπεια, αν υπάρχει όντως, να δημιουργείτε αθέμιτος ανταγωνισμός. Πέρσι χάσαμε μόνο ένα Πρωτάθλημα απο τα 6 που διεκδικούσαμε κ αυτό στις λεπτομέρειες. Μήπως ρωτάω εγώ αυτή η “λεπτομέρεια” αν όντως υπήρξε έπαιξε βασικό ρόλο στην απώλεια του τίτλου; Και το δάχτυλο που μας κουνάγανε  ήταν “βρώμικο”; Να μάθουμε την αλήθεια θέλουμε, δεν κατηγορούμε κανέναν.

 

Αν το Κράτος, που κυνηγάει την απόδειξη για τον καφέ, δεν θέλει να μάθει αν υπάρχει κάθε χρόνο απώλεια εσόδων εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ; Όσο δεν κουνιέται φύλλο, τόσο οι σκιές θα απλώνονται. Δεν είναι δε απορίας άξιον πως όλες οι υπόλοιπες πλευρές δεν θέλουν να λάμψει η αλήθεια; Μπορεί να είναι χιλιοειπωμένο, αλλά και φέτος έχουν έρθει στον ερασιτέχνη μας αθλητές παγκοσμίου κλάσεως, Ζάλανκι, Κάκαρης, Ατανασίεβιτς, Πέριν, Βάνιακ, Άντριους, Ραϊκρόου,Ράτζα, Λάμπερτ,Βούγιοβιτς, Βέγιν, Πέριτς. Οφείλουμε όλοι να αγκαλιάσουμε τις προσπάθειες όλων των τμημάτων μας. Να γεμίζουμε τα γήπεδα στα σημαντικά παιχνίδια και να μεταδίδουμε την τρέλα της κερκίδας μας σε παρκέ, τάραφλεξ, και πισίνα. Για έναν Ολυμπιακό Πρωταθλητή παντού.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ