ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δεν μπορώ, δεν μπορώ να περιμένω...

Δεν μπορώ, δεν μπορώ να περιμένω...
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν θα ασχοληθώ με τους ”άλλους” που κατά την προσφιλή τους τακτική νομίζουν ότι όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω απο το τι θα πουν για τους Αγγελόπουλους, για τον Μπαρτζώκα, για το ΣΕΦ , για την ελληνοποίηση του Γουόκαπ , ο οποίος παρεπιπτόντως τίμησε τα Ελληνικά χρώματα εν αντιθέσει με άλλους “Ελληνάρες” που επέλεξαν τον καναπέ κλπ. Όση τοξικότητα και να βγάλουν δεν επισκιάζει την τεράστια μεταγραφή του Φουρνιέ, μετά απο αυτήν και του Βεζένκοφ, όπως επίσης και τις πολύ καλές προσθήκες των Βιλντόζα, Ντόρσεϊ και Έβανς.

 

Αυτό που έγινε στο αεροδρόμιο , είναι απλά η αρχή της γιορτής που θα επικρατεί σε κάθε παιχνίδι στο ΣΕΦ. Κόντρα στην Κυβέρνηση , που “συμμετέχει” στην αύξηση των εσόδων του ακατανόμαστου, οι Αγγελόπουλοι, έφεραν στο λιμάνι της καρδιάς του, ένα παίχτη που αλλάζει τις ισορροπίες στην Ευρωλίγκα. Βάζουν πλώρη για ένα ακόμη final 4, το 4ο συνεχόμενο, για να φέρουν την κούπα στο λιμάνι. Χάθηκε δυο χρονιές για ένα σουτ, μια τρίτη για μια κακή μέρα, αλλά έκαναν αυτό που έπρεπε για να μην ξανασυμβούν  ανάλογα περιστατικά.

 

Πλέον ο σκακιστής έχει τα πάντα στην διάθεση του για να συνεχίσει να παίζει το καλύτερο μπάσκετ ο Ολυμπιακός, και να βρεθεί στην κορυφή της Ευρώπης για 4η φορά. Πλέον δεν υπάρχει η παραμικρή δικαιολογία να μην είναι κατάμεστο το ΣΕΦ σε όλα τα ματς της Ευρωλίγκα, και να πηγαίνουν όσο το δυνατόν περισσότεροι οπαδοί μας στα ματς του Ελληνικού Πρωταθλήματος όσο και αν η δυναμικότητα των υπολοίπων ομάδων απέχει μακράν της αρμάδας του Γιώργου. Δεν είμαστε ούτε υπερόπτες, ούτε αλαζόνες, δεν έχουμε συμβόλαια με τις κούπες, όλα θα έρθουν με σκληρή δουλειά , υπομονή και επιμονή σε κάθε στόχο ξεχωριστά.

 

 Είμαστε ενθουσιασμένοι γιατί ανυπομονούμε να δούμε τα καλύτερα βάση του ρόστερ που χτίστηκε, αλλά και τρελλαμένοι γιατί ακόμη και αν είχε δηλωθεί επίσημα ότι το ρόστερ έκλεισε, όταν παρουσιάστηκε η ευκαιρία που ακούει στο όνομα Φουρνιέ, οι Αγγελόπουλοι δεν το σκέφτηκαν δεύτερη φορά. Δεδομένης και της επιθυμίας του παίχτη, που είχε δηλώσει πως όταν θα επέστρεφε στην Ευρώπη προτεραιότητα του ήταν ο Ολυμπιακός, τον έφεραν. Για εμάς ειδικά τους οπαδούς παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η επιθυμία του παίχτη. Να γουστάρει ο άλλος να έρθει, να μείνει, να κατακτήσει τρόπαια για τον σύλλογο και τον κόσμο , να αισθάνεται μέλος της οικογένειας,και όχι να είναι παρτάκιας.

 

Το χαφιεδότσουρμο απο το άγχος του, έπιασε δουλειά άμεσα, αναρωτούμενο αν ο Μπαρτζώκας είναι ο κατάλληλος προπονητής για ένα τέτοιο ρόστερ. Λογικό, να συμβαδίζουν με τις απόψεις του αφεντικού τους. Χρόνια προσπαθούν να τον απαξιώσουν στα μάτια του κόσμου. Τους χαλάνε οι Αγγελόπουλοι, ο Μπαρτζώκας, ο κόσμος του Ολυμπιακού. Αντιθέτως εμείς τι να ζηλέψουμε απο δαύτους; Πρόεδρο, προπονητή η κόσμο; Γελάει ο κόσμος με όσα κατα καιρούς λένε, ακούγονται, συμβαίνουν και αναλύουν κατ΄ιδίαν, μέσω διαρροών η ανακοινώσεων και τρολ απο ψεύτικα προφίλ. Κανείς και τίποτε δεν μπορεί να χαλάσει την διάθεση μας. Ξέρουμε ότι για μια ακόμη χρονιά ο Ολυμπιακός θα πρωταγωνιστήσει. Δεν θα τερματίσει προτελευταίος, δεν θα πουληθεί, δεν θα συμμετέχει απλώς, δεν θα βρίζουν οι οπαδοί- Πρόεδροι του την ομάδα και τον κόσμο της, δεν θα συμπεριφέρονται ως ανεγκέφαλοι εναντίον αντιπάλων και διαιτητών.

 

Μπορεί να είναι το μοναδικό τμήμα που έχουμε λιγότερα τρόπαια , αλλά υπερτερούμε μακράν απο τους κολοτούμπες, σε μπέσα, μαγκιά, υπερηφάνεια, πάθος, δυναμική και αγάπη για την ομάδα.Και το κυριότερο δεν αποτελεί το αποκούμπι μας. Εμείς δεν ζούμε για να “μισούμε”, ίσα- ίσα το αντίθετο. “Αγαπάμε” όλους όσους απλά συμμετέχουν  στους μαραθώνιους των τροπαίων που κατακτούμε.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ