ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η υπέρβαση έγινε απο τον κόσμο του Ολυμπιακού!

Η υπέρβαση έγινε απο τον κόσμο του Ολυμπιακού!
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Κάκαρης, Ζάλανκι, Ατανασίεβιτς και Βάνιακ... έχουν ένα κοινό σημείο. Όλοι τους είναι αθλητές μεγάλης αξίας, που έρχονται για να κάνουν την διαφορά στις ομάδες Πόλο και Βόλεϊ του Ολυμπιακού. Και αν ο Ατανασίεβιτς προέκυψε ως αντικαταστάτης (με μεγαλύτερο συμβόλαιο) του Στέρν, οι υπόλοιποι ήρθαν ενώ τα ρόστερ είχαν “κλειδώσει”. Ο Ολυμπιακός όμως έχει πάντα τις κεραίες του ανοιχτές και παρακολουθεί τα αθλητικά δρώμενα.

 

 Η διάλυση της Προ- Ρέκο και η αδυναμία της Κινέζικης ομάδας να καλύψει το συμβόλαιο της Γερμανίδας, δεν ήταν δυνατόν να μας αφήσει ασυγκίνητους. Μέχρι εδώ όλα καλά. Τίποτε όμως δεν θα ήταν εφικτό να γίνει, αν δεν είχαμε την “κάλυψη” απο τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την οικονομική βοήθεια των μελών που γράφονται κατά χιλιάδες στο τουρ των ευρωπαϊκών τροπαίων του ποδοσφαίρου.

 

Είναι τεράστια οικονομική υπέρβαση αυτό που έγινε. Ειδικά για την ομάδα του Πόλο , που οι μεταγραφές των Κάκαρη και Ζάλανκι, μας καθιστούν απο τα φαβορί για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλά και στο Βόλεϊ τόσο για να κατακτήσουμε τα εγχώρια τρόπαια , όσο και για να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη. Βλέπετε όλοι που πηγαίνει το υστέρημα σας.

 

Την προσπάθεια που γίνεται για να γεμίσει η μεγαλύτερη τροπαιοθήκη της Ευρώπης με δεκάδες εγχώρια τρόπαια, αλλά και με την δημιουργία ανταγωνιστικών ομάδων στην Ευρώπη σε όλα τα αθλήματα με το βλέμμα και εδώ σε Ευρωπαϊκά τρόπαια. Για να γιορτάσουμε με την πρέπουσα μεγαλοπρέπεια τα 100 χρόνια του συλλόγου μας. Χωρίς εσάς τίποτε απο όλα αυτά δεν θα γινόταν πραγματικότητα, όλα αυτά τα χρόνια.

 

Αν ο Μαρινάκης είναι η εγγύηση εσείς αποτελείται την καρδιά και την ψυχή του συλλόγου. Δεν είναι ανάγκη να περιμένετε τα εισιτήρια για να γραφτείτε όλοι, απο σήμερα κιόλας μέλη έστω με την κάρτα φιλάθλου. Αυτά τα 15-20 ευρώ, όταν γίνουν εκατοντάδες χιλιάδες κάθε χρόνο θα αποτελούν την βάση μαζί με τα μέλη για την παντοδυναμία του ερασιτέχνη. Βλέπετε όλοι ότι εκεί καταφεύγουν “κάποιοι” γιατί βλέπουν τα ραδίκια ανάποδα στο ποδόσφαιρο. Ψάχνουν ένα αποκούμπι για να γελάσει το χειλάκι τους. Πέρσι το βρήκαν στο γυναικείο Βόλεϊ , το μοναδικό Πρωτάθλημα απο τα κύρια ερασιτεχνικά ομαδικά αθλήματα που χάθηκε κ αυτό στις λεπτομέρειες. Όπως στις λεπτομέρειες χάθηκαν ευρωπαϊκά τρόπαια.

 

Φέτος λοιπόν εσείς με τις εγγραφές, μας δώσατε την ευκαιρία να γίνουμε ακόμη πιο δυνατοί για να κυνηγήσουμε ότι δεν καταφέραμε πέρσι. Κανένα σύνθημα μας δεν είναι τυχαίο. Και αν αλλάξουμε κάποιο είναι γιατί ο στόχος επετεύχθη. Και όταν επιτυγχάνεται τι άλλο συμβαίνει; Πονάτε αλλόθρησκοι.Πονάτε πάρα πολύ. Και γιατί κατακτήσαμε τις κορυφές και γιατί είστε ανίκανοι να μας ακολουθήσετε. Εμείς έχουμε έστω και λιγότερα , Ευρωπαϊκά τρόπαια στο αποκούμπι των στερημένων το μπάσκετ αντρών. Εκείνοι όμως , όπως και όλοι σας, ποτέ δεν θα έχετε Ευρωπαϊκά παντού! Στο Ποδόσφαιρο, στο Βόλεϊ και στο Πόλο (αντρών και γυναικών), και έρχεται όπου να΄ναι, και στο Χαντ- μπολ. Όλο αυτό το οικοδόμημα δεν μπορείτε επ ουδενί λόγο να το στηρίξετε εσείς.

 

Μια ζωή θα επιλέγετε το τμήμα που θα μας “χτυπήσετε” στην Ελλάδα, αφήνοντας τα υπόλοιπα στο έλεος του Θεού, απλά να δηλώνουν συμμετοχή. Ο κόσμος του Ολυμπιακού μια ζωή θα είναι το φόβητρο για όλους εσάς. Με τουλάχιστον 30.000 μέλη και 150.000 με κάρτα φιλάθλου, ούτε την σκόνη μας δεν θα βλέπετε. Όταν θα περνάτε απο τον ίδιο δρόμο θα έχει καταλαγιάσει.   

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ