ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ευρωάτιτλοι... και στην Ελλάδα, «μπογιατζήδες» και στερημένοι!

Ευρωάτιτλοι... και στην Ελλάδα, «μπογιατζήδες» και στερημένοι!
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Εμείς ούτε ψέματα λέμε, ούτε προπαγάνδα κάνουμε, ούτε σκευωρίες κατασκευάζουμε. Τα τελευταία 14 χρόνια αυτή είναι η εικόνα σας σε Ευρώπη και Ελλάδα. Απο την σεζόν 2010/11 και μετά έχετε... στην Ελλάδα 0 Πρωταθλήματα, μόλις 3 Κύπελλα και στην Ευρώπη, σε 14 χρονιές ( εκ των οποίων 5 χρονιές την παρακολουθείτε ως θεατές και μόνο) έχετε μαζέψει μόλις 23.500 βαθμούς συνολικά! Κάνετε ολόκληρη επιστράτευση για να περάσετε τα ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ του Κόνφερενς , του οποίου κάτοχος είναι ο Ολυμπιακός Πειραιώς.

Κάνετε ολόκληρωση επιστράτευση μπας και καταφέρετε και μπείτε στους ομίλους. Μπας και “ταξιδέψετε”. Και τι δεν δίνετε. Απο “τσάμπα” εισιτήρια, μετακίνηση οπαδών δωρεάν, μπλουζάκια!!!, μέχρι βεντάλιες, μίλκο και τυρόπιτα! Για όσους δε μεταβούν με δικό τους μεταφορικό μέσο, δωρεάν βενζίνη, λάστιχα και αλλαγή λαδιών!

Μωρομάντηλα και χαρτομάντηλα θα διατίθενται εν αφθονία , μετά το τέλος του αγώνα, κατά την αποχώρηση το κονιάκ, ο πικρός καφές και τα παξιμάδια θα προσφέρονται επίσης δωρεάν, στην αίθουσα κάτω απο το ΟΑΚΑ η οποία όμως δεν κλιματίζεται. Επειδή προβλέπεται συνωστισμός στις τουαλέττες, καλό θα είναι να τηρείτε σειρά προτεραιότητας και η ευγενική παραχώρηση της θέσης για περιπτώσεις ακράτειας. Για να μην αισθάνονται αδικημένοι όσοι μεταβούν στο ΟΑΚΑ με τα μέσα μαζικής εμταφοράς, με την επίδειξη του εισιτηρίου θα μπορούν και αυτοί να μετακινούνται δωρεάν. Το μίλκο και την τυρόπιτα θα μπορούν άπαντες να τα προμηθεύονται κατά την είσοδο τους στις κερκίδες. Ως εκ τούτου παρακαλούνται άπαντες όπως προσέλθουν νωρίτερα , για να φάνε την τυρόπιτα ζεστή και να πιουν το μίλκο κρύο.

Την Πέμπτη 29/8 οι καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν θα είναι οι ακόλουθες. Οι άνεμοι θα είναι μέτριοι, Νοτιοδυτικοί μέχρι 25km /h, ( άρα απομακρύνεταιτο ενδεχόμενο να φάτε γκολ αλλά Σ-τρία-κόσια) η πιθανότητα βροχής (όχι των γκολ που θα φάτε, εκεί είναι αυξημένη) θα κυμαίνεται γύρω στο 20% ( πολύ παραπάνω δηλαδή απο τις πιθανότητες πρόκρισης σας), και η θερμοκρασία το βράδυ θα πέσει στους 25 βαθμούς ( μόλις 5 πάνω απο τα Πρωταθλήματα που έχετε κατακτήσει).

Σε περίπτωση “μάγκικου” αποκλεισμού θα φωταγωγηθει η περιοχή των Αμπελοκήπων και του Βοτανικού, και θα σηκωθεί στα χέρια ως είθιστε πλέον ο Γιαννάκης ο Αλαφούζος. Αν θέλετε να αποδοκιμάσετε η να βρίσετε, αν δεν σας αρέσει το θέαμα, αν αιθανθείτε αγανάκτηση να πληρώνατε. Δεν θα σας φέρει με το ζόρι. Τσάμπα σας φέρνει. Α, μην είσαστε και πλεονέκτες. Και μην στριμώχνεστε, όσο και αν σας αρέσει. Θα μπείτε όλοι, νέοι, γέροι, παιδιά , γυναίκες, κοριτσόπουλα, ζευγάρια, χωρισμένοι, μπογιατζήδες, σουβλατζήδες, δεν θα υπάρξει καμιά απολύτως εξαίρεση. Τα ίδια προνόμια και οι δωρεάν προσφορές, θα ισχύσουν και αν ο καλός Θεούλης πέσει νωρίς για ύπνο. Εσείς ότι και αν γίνει απο δω και μπρος άϋπνοι θα είστε μια ζωή. Απο τις 29/5/24 και μετά ο Ολυμπιακός φρόντισε και για αυτό. Δεν είναι πλέον εφιάλτης, αλλά πραγματικότητα.

Δεν πιέζετε ακόμη περισσότερο να σας φτιάξουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τσάμπα, το γήπεδο στον Βοτανικό να πάρετε την διοργάνωση του Γιουρόπα για το σηκώσουμε και αυτό εκεί μέσα; Να είμαστε και εκεί οι πρώτοι που θα κερδίσουμε και να “ζήσει” το γήπεδο νίκη σε ματς στην Ευρώπη; Ότι και να γίνει πάντως θα συνεχίσουμε να γελάμε με τον θίασο. Μέχρι το μεταξύ μας ματς στο Πρωτάθλημα , έχετε σκεφτεί ότι το πιο πιθανό είναι να είσαστε τουλάχιστον απο -7 έως -9 βαθμούς πίσω μας; Να προσέχετε κατά την αποχώρηση, μην χαθείτε, με τα πούλμαν και μπείτε σε άλλα και βρεθείτε αντί πχ για την Καλαμάτα, στην Άρτα.

 

 

 

PHOTO GALLERY

Ευρωάτιτλοι... και στην Ελλάδα, «μπογιατζήδες» και στερημένοι!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ